Spring naar bijdragen

Ferdinand143V8

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    48
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Ferdinand143V8

  • Verjaardag 27-12-1984

Ferdinand143V8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Gewoon gaan rijden, in de praktijk leer je het beste. Heb mijzelf ook leren rijden met een schammelhangercombi. Gewoon hoeken bijelkaar houden, zicht kwijt weer stukje naar voren. Stukje gezonde inschattingsvermogen is ook wel handig. En rustig blijven dat is het allerbelangrijkste.
  2. Wat een gedram weer over NVO dat je daar hard moet trappen weet iedereen wel. Maar van hard werken is nog nooit iemand doodgegaan. En er zijn genoeg leden die daar voor rijden dus zo slecht zal het wel niet zijn. Wens alle chauffeurs/medewerkers van Hoekstra veel sterkte in deze moeilijke tijden. Zal nie makkelijk worden om ander werk te vinden.
  3. Ferdinand143V8

    afbekken

    Ook al vele malen geweest, en ook al vele uren staan te koekeloeren. Maar ook wel vaak binnen 10min weer weg s'morgens rond 6 uur omkoppelen. Koffie is er wel goed en kost ook niks en Jolanda mag ik ook altijd krijg zien:ja: Kruidvat Heteren duurt altijd lang maar dat vind ik niet zo erg. Die keren dat ik er geweest ben heb ik veel gelachenLOL In Veghel hebben ze ook zoon fijn koelhuis duurt ook 2 lang en 2 breed. Ach bijna elk bedrijf waar ze meer als 2 docks hebben duurt het lang zeg ik altijd maar. Het hoort nou eenmaal bij ons ondankbare werk:stom:
  4. Als je nou eens verder leest dan je neus lang is zie je mijn vervolg bericht.
  5. Lees de verhalen ook altijd graag. Heeft idd geen blad voor de mond. Ik denk ook weleens van poe poe dat is best wel grof maar vaak wel de waarheid. Ben het met bepaalde redeneringen ook niet eens. Maargoed je mag eigenlijk ook niet echt zeggen wat je ervan vind. Want dan ben je de zwakste schakel.
  6. Dan word het een ander verhaal, dan wil de baas dat je naar een andere standplaats gaat. Dan is het wel logisch dat het jezelf geen geld kost.
  7. Als ik baas was ging ik reistijd en reiskosten ook niet vergoeden. Zal wel mooie geldklopperij wezen. Je kiest er toch zelf voor om bij een bedrijf te gaan werken. Anders moet je maar dichterbij gaan wonen of werk zoeken.
  8. Ferdinand143V8

    renault premium

    Treeplank is wel achtelijk slap, ben vandeweek ook zo door 1 heengezakt. En nee ik ben geen 200 kilo maar rond de 85 kilo. Was al de 6e x bij die auto(meerdere collega's hebben het gehad). En er zijn al meerdere auto's waarbij dit gebeurd is. Kosten zijn elke x 380 euro voor zoon stukje slap plastic. Veel storings meldingen bij diverse auto's. Verder vind ik het wel een aardige auto, kan er wel aardig goed inzitten. Week van huis is ook geen probleem. Maarja het is en blijft een RenaultLOL
  9. Treinen en bussen in de spits heel voordelig of gratis laten rijden. File probleem opgelost, nee daar in de kamer moet het weer via een onzin weg................
  10. Ken het betreffende bedrijf wel, zijn ze mooi klaar mee. Mooie schade post dat de auto's allemaal te laat op pad gaan. Fatsoen is met de dag verder te zoeken:hamer:
  11. Ook in de gaten houden hoeveel watt piekspanning je laptop trekt. Mocht je een omvormer kopen, dat je wel genoeg wattage hebt.
  12. Geen straf is zwaar genoeg voor zulke vreselijke dingen. Krijg je 80 uur taakstraf en 1,5 jaar rijontzegging. Ben je paar plaatjes aan het draaien met een illegale zender krijg je 1100 euro boete en 2 jaar dwangsom. Lekker geregeld hier in Nederland:stom:
  13. Ja vreemd stukje, je gaat toch niet achter een personenauto aan rijden als die wat van je wil in het donker? Heb zelf ook een keer gehad dat een personenauto s'nachts zat te gebaren en te doen dat ik denk van lazer maar een eind op. Na een tijdje toch maar even op een verlicht stuk langs de A28 gestopt. Bleek dat er een deur van de trailer niet vast zatLOL
  14. Ik rijd zelf bijna altijd s'nachts rond op diverse vaste trajecten. En ik heb genoeg aan mijn rij uren en dan kun je wel zuiniger gaan rijden. Ik rijd ook bijna altijd 84/85 ligt eraan welke auto ik rijd. Heb namelijk geen vaste auto en er zitten grote verschillen tussen de auto's kwa snelheid. Zo rijd de 1 met 90 krap aan 86 en een andere met 84 ook echt 84. Maar goed doordat ik op bekende trajecten rij kan ik de auto op heel veel stukken laten uitrollen. Ook laat ik de auto niet te hard optrekken dat scheeld ook weer brandstof. Door langzamer te rijden schijn je ook je banden te sparen(vertellen eigenrijders vaak tenminste) Maar goed je hebt op het eind van de rit wel meer arbeidstijd en dat is op de lange baan wel lastig. Het is wikken en wegen.
  15. Jammer dat dit bedrijf is overgenomen. Verdwijnt er weer een bedrijf met mooie 8 cilinders.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden