Spring naar bijdragen

car-refresh

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over car-refresh

  • Verjaardag 03-07-1977

car-refresh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. gele scania's. Ik dacht dat het bedrijf boterbloem heet
  2. sterkte met het opstaan morgen ( ik zou wakker blijven hahahahah ) je bent er tot nu toe goed vanaf gekomen iig dat is het belangrijkste toch!!!!!!
  3. zeker de bie ( staat ook op de deur incl verdere gegevens) kwam hem vandaag weer tegen in de waalhaven.fijne dagen allemaal.
  4. P VanDer Bie rijdt weer rond zag er van de week weer 1 gaan en vandaag ook weer ook nog in de tankjes. Altijd goed als de kleinere bedrijfjes toch door kunnen gaan ipv de doorgewinterde grote oplichtersssss
  5. ben gister nog een auto tegen gekomen. en vanmiddag stond er nog zo'n lampekap op de parking in het altijd mooie en geurloze botlek gebied.maar wat iedereen ook lult het is niet leuk voor de hardwerkende vaste chauffeurs. maar kan me nog herinderen dat ongeveer 15 jaar geleden deze beste eigenaar bij de MAN dealer in barendrecht zijn auto's liet onderhouden en daar toen al veeluit contant betaald moest worden. (rede omdat er anders niet betaald werdt. )nogmaals erg jammer voor de chauffeurs veel succes.
  6. afgelopen zaterdag kwam ik nog een losse trekker (daf) tegen op de a 15 thv sliedrecht. waren mooie auto's hopelijk vinden de chauffeurs snel ander werk.
  7. helaas was ik 1 van de gelukkige dook de tunnel in en deed zonnebril omhoog en tegelijkertijd was het een mega klap:eek: het was echt niet te zien want de matrixborden deden het ook niet en de garaakte voertuigen stonden net uit de tunnel heb iig niemand zien remmen. globetrotterruitje aan barrels luchthoorn verfrommeld schade aan het dak. verder gelukkig niets. een dieplader incl graafmachine verloor een motorbeschermkap die omhoog gewaaid is tegen het plafond van de tunnel. de schade raporten gaan naar rijkswaterstaat en die gaan het verhalen bij het betreffend transportbedrijf.
  8. rond 4 uur is deze trekker door de politie verplaatst richting rotterdam kwam ze tegen op de willembarentzstraat thv VAT ik had hem ook zien staan rond half 3 bij texaco dordrecht dacht eerst er is een controle maar hoorde even later op rijnmond het bericht. kon helaas het bedrijf niet zien bij het langsrijden. sterkte aan de nabestaande en aan de familie van de chauffeur.
  9. car-refresh

    Tank polijsten

    UNIPOL flink boenen mijn ouwe verweerde alcoa's gaan er ook top mee glimmen
  10. Ik kom de auto's toch weer met regelmaat tegen. alleen is nu HTB eraf en de rest staat er nog op . iemand bekend of dit bedrijf weer een doorstart meegemaakt heeft????
  11. wat een gezever zeg (ikzelf sta op plekjes bij supermarkten te lossen waar huizen staan die ouder zijn dan dit betreffende huis en die mensen hoor je nooit.) het enige wat de chauffeurs kunnen doen is achteruit vanaf de eikenlaan via het parkeerterein van het damplein (WEL MET VEEL HULP) naar de losplek rijden Zonder HULP is het totaal niet mogelijk om achteruit bij deze supermarkt te lossen. hopelijk kan dit op een andere manier opgelost worden want het dorpshart van dubbeldam moet wel in deze vorm blijven bestaan gr arjan
  12. car-refresh

    Volvo topic

    duh de mijne mafkees die glimt beter hij trekt harder hij heeft betere/mooiere verlichting(iig geen h...... rode lampjes op het dak) Alles gaat goed komen maatje ze zijn eigenlijk allemaal mooi die 3 assertjes op 1 na (die met dat achterlijke hoge dak) (nep fh):banaan:
  13. car-refresh

    Volvo topic

    Een duidelijke en mooie foto van mijn truckie. Nee ik doe niet mee aan trekker trek Er zijn blokken aan de voorzijde geplaatst ivm schuren van bumper over het asfalt in laadputjes gr arjan
  14. car-refresh

    hallo allemaal

    allemaal bedankt voor het warme en spontane welkom toppie :sjalom::sjalom: corydon sorry als dit je raakt :confused:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden