Spring naar bijdragen

de viking

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    131
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over de viking

  • Verjaardag 26-03-1966

Converted

  • Locatie
    Het mooie Twente

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

de viking's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. Die is goed dronken,nuchter rijden ze heel anders...........
  2. In Kosovo is de groene kaart niet geldig.je moet aan de grens een verzekering kopen. Dit is met een trekker/oplegger ongeveer 400,-euro. In Kosovo is de euro de betalings middel.
  3. Het werk van van Duijn kan je daarom niet vergelijken met het werk wat ik doet. (Gaat een van Duijn ''proberen'' mijn werk tedoen, dan neemt de kans dat het mis gaat aannemelijk toe.?) Ik ruik wat................
  4. de viking

    autotransporters

    Op verzoek van Alberto.
  5. Eerst goed lezen he..Door privé-omstandigheden wil de bewuste chauffeur geen dagen van 14, 15 uur maken.
  6. De failliete transportbedrijven Amix en Veurink Benelux uit Hardenberg gaan verder onder de naam Compass Transport. Dat heeft eigenaar Brink van Brink Transport uit Hardenberg bekend gemaakt. Brink heeft meegewerkt aan de doorstart van beide bedrijven, waar zo'n dertig chauffeurs werkten. Ongeveer de helft is op dit moment al weer aan het werk. Volgens Brink is het uiteindelijk de bedoeling dat het overgrote deel van het personeel bij Compass Transport komt te werken. Een concreet aantal kan hij nog niet noemen. Bron RTV Oost.
  7. de viking

    Joost hazeldonk

    Gewoon NIET meer doortrekken...........
  8. Kun je de oproep beter in het pools vermelden.
  9. de viking

    Gist.

    Duitsers en gas.............klinkt niet goed
  10. de viking

    houten stuur 105 ssc

    Vraag het Ronnie (garage Dekker) eens,die is handig met zoiets.
  11. Zou dat de reden zijn dat die oostblokers op de parkeerplaats schijten........
  12. De reden voor verlaging van de BTW per 1-1-1989. EP wil harmonisatie tussen 16 en 22 procent DEN HAAG — De Tweede Kamer heeft gisteravond het wetsontwerp aanvaard om het hoge btw-tarief per 1 januari 1989 terug te brengen van 20 naar 18,5 procent. Alleen de fractie van de PvdA stemde tegen deze lastenverlichting. De Kamer is er niet gerust op, zo bleek tijdens het debat over het kabinetsvoorstel, dat de winkelier de aanpassing zal doorberekenen aan de consument. onze politieke redactie De belastingmaatregel moet via een verlaging van de prijzen, de koopkracht van de burgers ten goede komen. Van diverse kanten werden echter twijfels geuit ten aanzien van dat effect. Van Muiden (CDA) vroeg de regering om in mei, tegelijk met het verschijnen van het Centraal Economisch Plan, de Kamer een notitie toe te zenden over de ontwikkeling van het prijsniveau en de koopkracht. Van Dis (SGP) drong erop aan de Economische Controledienst in te schakelen om te bezien of producenten de lastenverlichting niet in hun eigen zak stoppen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden