Spring naar bijdragen

goudvis

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    1401
  • Geregistreerd

Berichten geplaatst door goudvis

  1. http://www.transport-online.nl/site/57908/van-halteren-transport-bv-failliet-verklaard/

     

    Van Halteren Transport BV failliet verklaard

     

    Van-Halteren-Infra-thumb.jpg

    BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Begin april is voor de rechtbank van Midden-Nederland Van Halteren Transport BV failliet verklaard. Van Halteren Transport is gevestigd aan de Ampèreweg 3 in Bunschoten-Spakenburg. Het bedrijf is onderdeel van Van Halteren Infra BV.

    Op 24 maart jongstleden werden Van Halteren Infra BV en Bunstateten Verhuur Bv, beiden gevestigd op hetzelfde adres al door de rechtbank in staat van faillissement gesteld.

    "Thans wordt door een team, ondermeer bestaande uit medewerkers van de curator en externe specialisten, onderzocht of een al dan niet gedeeltelijke doorstart tot de mogelijkheden behoort."

    "Een aantal partijen heeft inmiddels belangstelling getoond voor de door faillieten gedreven onderneming", aldus curator mr. Louis de Boef.

     
    De Boef heeft tot nu toe 15 miljoen euro aan schulden gevonden: 8 miljoen bij de bank, 1 miljoen bij de fiscus en 6 miljoen bij overige schuldeisers. “Dat is tenminste hoe het er nu voor staat. De praktijk leert dat het uiteindelijk hoger uitkomt.”

     

    Het faillissement is door het bedrijf zelf aangevraagd. Bij het transportonderdeel werkten volgens de Kamer van Koophandel circa tien medewerkers.

    Van Halteren Infra staat bekend om haar oplossingsgerichte aanpak bij het plaatsen van damwandconstructies. Sinds 1938 groeide het familiebedrijf -onder leiding van drie generaties Van Halteren- uit tot innovatieve specialist met een gedegen reputatie.

  2. http://www.transport-online.nl/site/56436/1000000-miljoenste-daf-voor-hongaarse-revesz-group-fotos/

     

     

    EINDHOVEN - De minister-president heeft vandaag bij DAF Trucks in Eindhoven de 1.000.000e truck onthuld. "Een onvoorstelbaar aantal en een geweldige prestatie. DAF is een prachtig voorbeeld van wat de Nederlandse maakindustrie in zijn mars heeft. Innovatie en vakmanschap gaan hier hand in hand", aldus Rutte.

    De 1 miljoenste DAF gaat naar de Hongaarse transportonderneming Révész Group. Op sociale media zijn al verschillende verontwaardige berichten verschenen over het door DAF toch wel ongelukkig gekozen miljoenste exemplaar.........................................

    • Like 3
  3. Ben bang dat het voor de Heierhoeve pure noodzaak is geworden om geld te gaan vragen voor het parkeren. Exploiteren van zo'n terrein kost veel geld. Met het tanken wordt veel minder verdient. Je kunt zien dat het niet meer loopt zoals een paar jaren terug. Op zich denk ik dat het dan zo een betere oplossing is dan het eten duurder te maken en hierin de parkeerkosten te verrekenen. Dit soort locaties zijn steeds lastiger rendabel te exploiteren. Ik geloof ook niet in de optie van de "Lichtmis". In de hoek van het pannenkoeken gedeelte zit het ook niet stampvol.

     

    Komende tijd zal het erop of eronder worden voor de Heierhoeve. Vroeger zat Schreurs er. Nu is het van Delek, Delek is van een investeringsmaatschappij. Die willen rendement zien. Is dat er niet zullen ze zich gaan beperken tot de corebusiness.

  4. Naam:  Wiersma International Air Cargo Trader B.V.
    Plaats:Schiphol (Haarlemmermeer)
    Provincie:Noord-Holland
    Status:Faillissement
    KvK nummer:34081875
    Insolventienr.:F.15/15/2
    Rechtbank:Noord-Holland
    vestiging Haarlem
    Rechter-commissaris:mr. M.M. Kruithof
    Rechtsvorm:Besloten vennootschap
    Datum oprichting:01-03-1993
    Gestort kapitaal:€ 18.151 / € 18.151
    BTW nummer:NL800680303B01
    E-mail adres:onno@airca

     

  5. Naam:Star Transport B.V.
    Plaats:Roermond
    Provincie:Limburg
    Status:Faillissement
    KvK nummer:54447135
    Insolventien.:F.03/15/3
    Rechtbank:Limburg
    vestiging Roermond
    Rechter-commissaris:mr. M.M. Vanhommerig
    Medewerkers:10
    Rechtsvorm:Besloten vennootschap
    Datum oprichting:17-09-2001
    Gestort kapitaal:€ 18.000 / € 18.000
    BTW nummer:NL851308880B01
    E-mail adres:info@startransport.nl
    Telefoon:0475-324900

     

  6. Failliet zijn ze nu. Laat de tijd zijn werk maar doen.....

    http://www.transport-online.nl/site/54572/kluitmans-internationale-transporten-failliet-verklaard/

    Kluitmans Internationale Transporten failliet verklaard

    Kluitmans Internationale Transporten failliet verklaard

    WEERT - Voor de Limburgse rechtbank is maandag 29 december 2014 Kluitmans Internationale Transporten BV failiet verklaard. Het bedrijf dat aan de Hoolstraat 14 in Weert gevestigd is had een week eerder uitstel van betaling gekregen.

    Waardoor het bedrijf in de problemen is geraakt is op dit moment niet bekend.........

  7. Hier staat denk ik wel de info die je zoekt. http://www.tribolex.nl/acea.html

    In een motor voor een vrachtwagen moet een olie met een E specificatie. In de huidige Euro 5 en 6 motoren gaat doorgaans een olie met een E6 of een E9 specificatie. Is per merk verschillend. Volvo bv vraagt voor haar motoren tot en met Euro 5 een VDS3 specificatie. Die VDS3 heeft bijna iedere vrachtwagenmotorolie, zelfs een 15W40 olie. NU met de Euro 6 motoren vragen ze een VDS4 specificatie. Dan kom je uit op een E9 olie.

    Een olie die geschikt is voor een personenwagens heeft geen E specificatie en mag niet in een vrachtwagen. Andersom is het ook niet aan te bevelen. Verder opletten dat de moderne motoren een Low-saps olie vragen. Gebruik je die niet gaat je roetfilter eraan.

    • Like 1
  8. Name:Disko Internationaal Koel- En Vriestransport Bv

    Place:Schiphol (Haarlemmermeer)

    Province:Noord-Holland

    Status:Faillissement

    C of C number:08094236

    Insolvency number:F.05/14/999

    Court:Gelderland

    department Zutphen

    Examining magistrate:J. Snitker

    Employees:5

    Legal form:Besloten vennootschap

    Date of constitution:10-12-2000

    Deposited capital:€ 18.000 / € 18.000

    Type of C of C:Hoofdvestiging

    C of C status:Faillissement

    VAT number:NL809737772B01

    Website:http://www.diskotransport.eu

    E-mail address:info@diskotransport.eu

    Telephone:020-2014958

  9. Even gepikt van de A-ware site

    http://www.a-warefood.com/nl/producten/logistiek/

    Via een geavanceerde ICT-koppeling kunnen klanten vanuit hun ERP-systeem automatisch orders in ons TMS (Transport Management Systeem) plaatsten. Deze orders worden automatisch en snel in ons computersysteem verwerkt. Na tussenkomst van de planner ontvangen de chauffeurs de orders op hun boardcomputer.

    .

    .

    Uiteraard zijn onze trucks voorzien van de nieuwste technieken. Boardcomputers, maar ook mogelijkheden om vanuit de wagen vrachtbrieven te scannen, een up-to-date track & trace systeem, of man-up trucks, waarbij veiligheid, zelfs in de kleinste ruimtes, voorop staat.

    Via My A-ware heeft u op een snelle en gemakkelijke manier online inzicht in uw voorraden, de verwachte levertijden, et cetera.

    Daarnaast behoort AB Texel tot de A-ware Food Group.

    Vraag hier uw transport offerte aan.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden