Spring naar bijdragen

Nicky

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Nicky

  • Verjaardag 23-06-1969

Nicky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Op veel doorgaande wegen (behalve de autobaan) zijn er nog redelijk wat oude tir parkings met een dik hek ervoor. Heb half jaar geleden nog gestaan bij een oude tir parking.Weliswaar geen vrachtauto te bekennen maar er zat een oud mannetje de hele nacht in zn hokje bij het hek.Er gebeurd daar echt niets.Dat was op de weg naar Katowice. Bedoel maar zo zijn er meerdere van dit soort parkings.Heb ook al eens richting Poznan vanaf Swiecko bij een hagelnieuwe statoilpomp gestaan.Ook niets gebeurd.Daar stonden ook tig poolse vrachtwagens.Maja,het beste lijkt me ergens achter een hek vooral met beetje gevoelige lading. Eettentjes zijn er zat op de route.
  2. Totdat jou beste,goeie wergever met dit soort mensen begint! Wat is dan je reactie jongen? Als je voor de crisis eens de site heb bekeken kon je zien dat hij al tig jaar lang om chauffeurs vroeg en niet kon krijgen. Die jongens uit het oosten wilden wel. Tjonge,voor dit soort topics heb ik me pot....ie nog geregistreerd ook.!
  3. Transman in Frankrijk is gespecialiseerd in zwaar transport en deze firma is enkele jaren geleden overgenomen door Faassen.Waarom? Gewoon om de concurrentie positie te verstevigen en zo op meerdere soorten transport actief te kunnen zijn.Iets wat zelfs door de europese unie wordt gemotiveerd en wat zovele andere bedrijven ook doen. Niks sponsor dus maar gewoon samenwerken.Moeilijk he ? Schrijf niet iets waar je niets van weet.
  4. Kijk,en zo is het!! We werken alleen maar voor de centen hoor! Ik ken er zoveel die op dit moment zonder werk thuis zitten en ik zeg bij deze aan iedereen dat ik dit niemand gun.
  5. Matthieu leg mij eens uit wat je met dit soort BAGGERbedrijven bedoeld ???? Zitten wij jou werk in de weg? gr een faassen werknemer. (wel goed nederlands niet? voor een pool wah !)
  6. Dit vind ik nu zo grappig! Mensen praten over een bedrijf waar ze niets van weten. Ik werk bijna 3 jaar bij Faassen uit Venlo en idd hebben we polen,fransen,engelsen,duitsers en nederlanders in dienst maar leg mij dan eens uit waarom bij het begin van de recessie alle polen werden ontslagen en zelfs sommige tijdelijke contracten bij nederlanders en duitse chauffeurs werden verlengd naar vaste contracten.(??) Oke datr heeft nu uiteindelijk weinig effect maar zo gaat dat eenmal bij een faillisement.We zijn niet de enige en daarbij kan ik je zeggen dat alle chauffeurs op dezelfde manier worden betaald! Een pool wordt bij ons niet onderbetaald en ook kapen we geen werk weg van anderen omdat wij zogenaamd onder de prijs doorgaan ! Er stonden 60 auto's stil bij de firma! Waarom ? Omdat we niet met de prijs naar beneden gaan.Het zijn de klanten die goedkopere transporteurs gaan zoeken en daardoor raak je werk kwijt.In veel gevallen komen de klanten wel weer terug omdat bij de nieuwe transporteurs de kwaliteit minder is of om andere redenen. Daarbij is het werk niet altijd even makkelijk.Er gaan een hoop weekenden in zitten en je werkt altijd buiten wat een hoop afschrikt met slecht weer etc.(jaja die bestaan echt) Mijn werkgever zocht voor de crisis tig jaar lang chauffeurs wat hij niet kon vinden en heeft daarom polen aangenomen. Toen ik daar 3 jaar geleden ben begonnen werkten er al allerlei buitenlanders.(geen russen zoals eerder vermeld in dit forum). Vertel mij dan waarom ik daar werd aangenomen terwijl er ook tig polen op de stoep stonden ? Al met al mag ik gelukkig mee met de doorstart! Er zijn er inderdaad velen die hun baan zijn verlorten en ik zeg dit dat er ook vele goede poolse jongens tussen zaten met ook een vrouw en kinderen thuis. Het is,of het nu een nederlander of een buitenlander betreft,gewoon k.. dat je je baan verliest.Ik gun het niemand maar Faassen is echt de enige niet die een doorstart maakt.Kortgezegd heet dat gewoon "inspelen op de markt".Vertel mij eens welke firma dat op dit moment niet doet. gr Nick
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden