Spring naar bijdragen

iveco 35c17

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1936
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  30

Alles door iveco 35c17 geplaatst

 1. Je kan zeker eens een bord missen idd. Maar bij elke oprit of zijstraat word weer herhaald, dan moet je wel heel veel borden missen denk ik. Dat het handig kan zijn is zeker waar. Maar het gross van de mensen gaat enkel op de navigatie af en hebben geen enkel idee waar ze zich op dat moment bevinden. Enkel door blind te rijden op de navigatie. En als een navi dan ook nog allerlei geboden en verboden gaat overnemen kijken ze helemaal niet meer naar de omgeving. Want de navi is leidend natuurlijk. Ik heb weleens horen vertellen dat er heel veel mensen zonder navi
 2. Komt toch Rob. Als je door het raam naar buiten kijkt en het verkeer observeert zie je die borden toch staan.
 3. Of wel zien en denken dikke vinger.
 4. Zoals jij even rustig gaat fietsen zat ik even gezellig met wat mensen die wel tegen een mening kunnen aan een biertje. En dat is dan ook de reden waarom ik vanavond niet meer op je gereageerd heb en ook niet meer zal doen vanavond.
 5. Standaard antwoord zoals iedereen momenteel geeft.
 6. Misschien moet jij eens terug lezen op welk moment ik reageer op The duke. Dat levensverhaal was nog niet eens aan de orde. Daarom snap ik de vergelijking met Pierre ook niet!
 7. @roadtrain Volgens mij was het geen levensverhaal van The duke hoor, maar vertelde hoe het bij de aannemers werkt kwa inhuur en dergelijke en hoe hij daar zijn vruchten van plukt. En daar is mijn mening op gebaseerd. Net als dat hij in het verhaal van De Groot tracht op een leuke manier een zwarte medemens (die ook nog eens politieagent is ) omlaag te halen in zijn verhaal. Enkel omdat hij aan een controle onderworpen word omdat er in zijn omgeving dingen gebeuren die daar om vragen.
 8. Plaatsen ze voor niks zoveel van die rood witte dingen op een gegalvaniseerde paal langs de weg? Zulke dingen moeten er op een Navigatiesysteem mijns inziens helemaal niet opzitten. Word de oplettendheid nog minder van.
 9. Ik ga geen vergelijken trekken zoals jij wel doet. Ik constateer enkel dat The Duke er graag "op tikt" En daar vind en zeg ik wat van, En ook nog eens rechtstreeks aan The Duke gericht. En mocht ik vinden dat @Pierre er op tikt omdat hij 30 vissen heeft gevangen met behulp van visserslatijn, Dan vertel ik hem daar ook mijn mening over hoor.
 10. Duke ik misgun niemand geluk en gezondheid in het leven laten we dat vooropstellen. Echter weet jij er dit piekfijn duimendik bovenop te leggen steeds maar weer. En dat valt op. Zo te zien zijn er dat velen niet met me eens of durven dit niet uit te spreken. Maar enkelen ook wel aan de likes te zien. Niks meer dan een constatering van mij. En ik kan me dan slecht stilhouden. En vertel je gewoon mijn mening dan.
 11. Pardon? Het zal tegenwoordig vast beter zijn maar vroeger hoorde je van Vos ook dat die de buitenlanders een hongerloontje betaalde. Tegenwoordig geloof ik dat niet meer, Die Oostblokkers hebben voor hun doen een riant salaris. Dinsdagavond in Travemunde nog even met een Roemeen gesproken [ niet van Vos] maar het bedrag per maand wat deze man opnoemde is zeker riant te noemen in zijn thuisland. En hij reed nog voor een Roemeen ook. Niks geen Nederlandse postbusfirma.
 12. Werkschuw? Die jongens worden daags gewoon met 250 pakjes op pad gestuurd. Dan heb je niet bij elk adres een kwartier om je aan te melden.😜
 13. @the duke Niet naast je schoenen gaan lopen van zo een bod. In de aannemerij roven ze momenteel personeel waar ze maar kunnen. En daarbij word idd goud belooft. Maar trap er maar niet in want er komen grote problemen aan voor veel aannemers. Personeel en materialen zijn daar in de kernwoorden. Ook je verhaal van inhuren klopt niet. Aannemers doen dit zeer zeker voor zelfverrijking. De flexibele schil waar jij het over hebt bereik je door een bepaald percentage in te huren en een bepaald percentage eigen materieel en mensen in te zetten. De grote jongens zijn hier echter allang
 14. Kun je prima staan👍
 15. iveco 35c17

  Moordaanslag.

  Ja dat vermoed ik ook. Maar als het rechtsysteem vlot zou werken heeft zo iemand geen kans om vermogen veilig te stellen, en die kans is er nu wel.
 16. Buiten dat het niet zomaar iets is heb je ook nog te maken met bepaalde aansprakelijkheden. En ik gok zo dat ze dat op die terminals echt niet aan een chauffeur over laten. jij als chauffeur moet je ook afvragen of jij die verantwoording wil. Zelfde als dat jezelf op de heftruck springt bij een klant om te lossen. Beter even wachten tot het personeel van de klant zelf weer beschikbaar is. Ook al komt dat soms slecht uit.
 17. Kan makkelijk. Zeker als je in Hedel lossen moet😜
 18. iveco 35c17

  Moordaanslag.

  Als het idd een concurrerend bedrijf is die de aanstichter van dit alles is. En dat word daadwerkelijk uitgesproken door een rechter. Dan kan het slachtoffer een ruime schadevergoeding claimen bij dat bedrijf. En dan zal er wel geen bedrijf overblijven. Kwa gezondheid heeft het slachtoffer hier niks aan. Ik weet het. Maar het kan natuurlijk wel genoegdoening geven. Helaas voor het slachtoffer is de rechtsgang in Nederland zo traag als dikke stront in een trechter dat de mogelijke dader zeeën van tijd heeft om een en ander veilig te stellen.
 19. iveco 35c17

  DAF topic

  Knappe auto. Ben heel benieuwd hoever DAF is met de mirror cam ten opzichte van Mercedes.
 20. Morgen vanaf Trave over land naar Zweden. En dan lossen van Vellinge tot Lammhult.
 21. iveco 35c17

  Nieuws in plaatjes

  Ik weet wat een T1 was vroeger Elzen. Ben al een beetje langer met transport bezig dan dat ik rij helaas. maar vroeger gingen we met een T1 naar Zweden vond ik wel grappig. Vandaar mijn opmerkimg.
 22. iveco 35c17

  Nieuws in plaatjes

  Deze T3 ging ook op de TT😂
 23. iveco 35c17

  Nieuws in plaatjes

  Jij bent zeker de lolligste thuis op de deurklink na?😂😂
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden