Spring naar bijdragen

iveco 35c17

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2306
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  34

Alles door iveco 35c17 geplaatst

 1. iveco 35c17

  Wist je dat ?

  Alles wat ik daar over kwijt wil staat in mijn post beschreven. En als ik daar daadwerkelijk over verder wil vertellen doe ik dat richting de mensen die het aangaan en niet richting jouw.
 2. iveco 35c17

  Wist je dat ?

  Idd. En eigenlijk vraagt Cor met zijn vraag het zelfde aan de admins als dat Ger vraagt. En eigenlijk zeggen ze daar niks meer mee als "help me, want hij plaagt mij"
 3. Die ikke ikke maatschappij is door de gevestigde partijen zelf gecreëerd Lientje. En zolang Den Haag de kiezende bevolking blijft negeren zal dat ook alleen maar meer worden. Goed voorbeeld doet immers goed volgen.
 4. iveco 35c17

  Iemand van hier?

  Transportmanager op papier en krijgt gewoon een fee of hoe ze dat ook zo mooi noemen.
 5. Oppositie partijen zijn op dit moment gewoon kritisch en doen wat hun achterban van hen vraagt. Precies zoals het hoort vind ik. Tis ook gewoon ronduit schandalig wat de regeringspartijen op dit moment uit de hoge hoed toveren. werkelijk niks of niemand word meer gespaard, die agenda moet er doorgedrukt worden koste wat het kost.
 6. Het word rap tijd dat we Kaag naar Afganistan trappen, Rutte een functie elders geven. [ volgens mij zijn er vacatures zat als belader op een vuilniswagen} En Klaver sturen we met een zonnepaneeltje naar een onbewoond eiland. Dan kunnen we hier weer doorgaan met leven zoals het hoort!
 7. Heb je van de week die motie nog gevolgd? Ja diegene die verworpen is! Het ging erom of we hier in Nederland Chinese toestanden zouden willen of niet. Je raad het al Rutte, Kaag en consorten stemden tegen. dus die intresseren het geen ene moer. Ga maar vast op vakantie met het vliegtuig of auto. Want straks moet je punten hebben. En nee dat zijn geen airmiles!
 8. iveco 35c17

  Iemand van hier?

  Zeker wel. Hij liet zich als eigenrijder gewoon inhuren door het bedrijf van zijn broer. Dus is hij gewoon eigenaar van zijn eigen auto Dat kan zowel met eigen reclame op de auto als met reclame van je opdrachtgever op de auto. Sterker nog. Ik heb de laatste twee weken weer een aantal "ëigen rijders"gezien die zelfs de niwo vergunning van de opdrachtgever/ kennis nodig zijn. Het kan allemaal in transportland blijkt.
 9. Kan. Dan heb je gelost vlakbij camping nooitgedacht. Ik was om kwart voor 11 weer in Oldenzaal. even koffie gedronken met de planner, auto gewassen en naar huis.
 10. Vandaag nog even een rondje kuieren door de regio voor Hallo..... Dan morgenavond maar eens weer aan het werk en maandagochtend beginnen met lossen Køge t/m Kvistgárd DK 💪
 11. iveco 35c17

  forumgebruikers gespot

  Nee. Vanmiddag was mijn collega daar. Toen mocht ik naar Hengeloooooo.😂
 12. iveco 35c17

  forumgebruikers gespot

  Vanmorgen @Teddybeer tussen Smilde en Assen?
 13. iveco 35c17

  forumgebruikers gespot

  Uurtje geleden @matthieu op de N48 bij Lemelerveld. 🙋‍♂️ Waar zit je momentee?l, lees weinig meer van je hier!
 14. Nou ik kan het je nog sterker vertellen. Mijn pensioen lijkt relatief veilig omdat ik er altijd zelf voor gespaard heb en nog steeds doe. Maar nu ik ook een gedeelte afsta sindskort aan het transportpensioen lijkt het me toch beter om heel die fluawekul meteen van de hand te doen aangezien ook onze ruif leeggevreten gaat worden.
 15. Gideon van Meijeren deelt hier wat mij betreft toch wel een heel gevoelige tik uit naar Demissionair minister Rutte. Rutte staat gewoon glashard te liegen hier en aan heel zijn houding kan je merken dat hij hier totaal niet op voorbereid was, En toen maar een verhaaltje verzon.
 16. idd. successen mogen niet verteld worden door artsen die niet mee willen gaan in de corona hype. Ook niet als ze het daadwerkelijk voor elkaar hebben gekregen om iemand te genezen met bestaande medicijnen. Dat er nu alsnog bestaande en reeds gebruikte medicijnen aangewend worden om de strijd tegen corona aan te gaan mag ook niet in het nieuws komen. Nee we moeten koste wat het kost allemaal 2, 3, 4 of 5 van die prikjes halen.
 17. Het ontslag van Mona Keizer is een recent voorbeeld. Deze mevrouw sprak met haar uitspraken de regering voorbij, En dus moest ze meteen het veld ruimen. Maar ik mag er van uitgaan dat zo een mevrouw net iets meer weet wat er speelt dan ik en daarom mocht ze meteen vertrekken naar aanleiding van haar uitspraken
 18. En daarom ben ik er heel erg voor om nu meteen te stoppen met die pot vullen. Mijn vader die nu pensioen heeft blijft toch zijn pensioen wel houden omdat er nog genoeg in het potje zit. Maar tegen de tijd dat ik pensioen moet krijgen is er toch niks meer voor mij, want dat is dan al ingepikt door Brussel.
 19. Ik leef niet in een dictatuur. [al lijkt het er hier soms wel op😅] Dus ik mag schrijven wat ik wil. Het feit dat je al over een dictatuur begint zegt al genoeg over de gedachte die jij hebt in wat voor omgeving jij je bevind. Ik vind het veel triester om te lezen dat mensen met open ogen in de opgezette hinderlaag van dit kabinet lopen. Deze mensen zullen op het moment dat het daadwerkelijk zover is moord een brand gaan schreeuwen dat ze verloochend zijn, maar veel erger nog! Deze mensen zijn dan totaal onvoorbereid op wat hen te wachten staat. Weleens verhalen gelezen over de hongerwinter in de oorlog? En nee dan bedoel ik niet Snuf de Hond.
 20. Zorg dat je aan deze woorden een actieve herinnering houd! Dan kan je er nog een keer aan denken als het binnen niet al te lange tijd toch anders blijkt te zijn.
 21. Ik heb een bestuurlijke functie idd.
 22. Ja zodat ze die mensen niet hoeven te compenseren. De schade die al ontstaan is is bij heel veel mensen nog niet opgelost of gecompenseerd. Nee, iets dat jezelf hebt kan je beter bij een verre buur gaan halen die er niks te beroerd voor is om je even te laten voelen dat je vooral naar hem moet luisteren. Ze kunnen ook dat andere gevonden gasbelletje aan gaan boren hier in NL, maar helaas dat word ook een beetje lastig want daar zit beschermde natuur bovenop. Het is altijd wel wat hier in NL. maar het lijkt er steeds meer op dat ze liever niet willen.
 23. Ja idd je moet er toch mee dealen. Je mag mij dom vinden hoor. geen probleem. Want dat lees ik tussen je regels door. Maar jij en je zelfvoorzienend huis gaan van een koude kermis thuiskomen. Zelfvoorzienend zul je wel moeten blijven, enkel blijf je verre van kosteloos.
 24. Je bedoelt die gasbel waar ze de kraan telkens een beetje van dichtdraaien omdat ze te beroerd zijn in Den Haag om de mensen met aardbevingsschade fatsoenlijk te compenseren ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden