Spring naar bijdragen

iveco 35c17

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    2306
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    34

Alles door iveco 35c17 geplaatst

  1. iveco 35c17

    Iemand van hier?

    Transportmanager op papier en krijgt gewoon een fee of hoe ze dat ook zo mooi noemen.
  2. iveco 35c17

    Iemand van hier?

    Zeker wel. Hij liet zich als eigenrijder gewoon inhuren door het bedrijf van zijn broer. Dus is hij gewoon eigenaar van zijn eigen auto Dat kan zowel met eigen reclame op de auto als met reclame van je opdrachtgever op de auto. Sterker nog. Ik heb de laatste twee weken weer een aantal "ëigen rijders"gezien die zelfs de niwo vergunning van de opdrachtgever/ kennis nodig zijn. Het kan allemaal in transportland blijkt.
  3. iveco 35c17

    Bieten campagne

    Och als je er nog even zin aan hebt Jan bij Wichgers kan je zo opstappen😂
  4. iveco 35c17

    Bieten campagne

    Die zijn aan het prakkedenken aan de houding te zien.
  5. iveco 35c17

    Bieten campagne

    Nee hoor. Die zijn gewoon in afwachting van de stamppot boerenkool de worst al vast aan het voorwarmen😅
  6. iveco 35c17

    Een week van een koetelaar

    Bockworst met ketchup is ook heel normaal in Dld. Maar de worst op de foto ziet er idd uit als een curryworst zoals Albert al zegt.
  7. Dat was Reindert. Maar die is verdwenen. Zal wel beroerd zijn van de vannilevla😅
  8. Twee week geleden was die nog open Rob. Of weer open, dat kon natuurlijk ook. Collega van mij was er geweest toen.
  9. Uiteindelijk klopt dat, maar voor de kleinere ondernemers zal er een aantal jaar “koude” oorlog aan vooraf gaan voordat ze weer op peil zitten denk ik. Maar voorlopig past mij die 1200,00 extra op jaarbasis wel dus het fnv mag aan het werk wat mij betrefdt😅
  10. Voor alle bedrijven zal het een flinke aanslag op de winstmarge zijn. De grotere bedrijven zullen betrekkelijk eenvoudig hun tarieven kunnen bijstellen. Ik vraag me af of dat voor de kleinere bedrijven ook geld.
  11. Zo zie ik dat idd ook, zeker voor de werkgevers die het mogen gaan ophoesten.
  12. Touw! ? Of gest ok noar ut bootje tauw?
  13. Daar gaan ze vast allemaal net zo strak geladen weg net als hier op de foto. 😅
  14. Klopt idd, meestal is de koppeling van de aanhanger het probleem idd. Gewoon bij veelvuldig gebruik jaarlijks vervangen zoals Cor ook al zegt. En de hobby karretjes tja🤷‍♂️
  15. Bij de apk keuring van een auto met trekhaak behoort de kogel opgemeten te worden officieel.
  16. Bij dit soort geremde aanhangers heb je alleen een dunne staalkabel die de handrem aan moet trekken op het moment dat hij los komt van de trekhaak. En dan is het hopen dat de remmen van de aanhanger goed functioneren anders word zo een aanhanger een ongeleid projectiel.
  17. Die inflatie heeft het gewone werkvolk nooit mee mogen rekenen, dat is enkel weggelegd voor diegenen waar jij je rekeningen aan mag vol doen. Sad but true.
  18. Is wel 1200,00 op jaarbasis he. Maar als je het weer wegzet tegen wat containervervoer momenteel kost lijkt het idd magertjes, al weet ik niet of wegvervoerders voor containers ook gigantisch meer kunnen schrijven momenteel.
  19. https://www.fnv.nl/nieuwsbericht/algemeen-nieuws/2021/09/fnv-zet-in-2022-in-op-vaste-banen-en-een-stevige-l?fbclid=IwAR1zq-m-MjRp9-t9Zxm9E_-644zQPA5vKTID_UNb4aBsjU-6qVdlYWc6Tzw De FNV gaat in 2022 bij cao-onderhandelingen inzetten op afspraken over flink meer vaste banen. Het is tijd voor daden in plaats van mooie woorden. Ook moeten werknemers eerlijk meedelen in de economische groei. De FNV legt een looneis op tafel van 100 euro per maand zodat de loonkloof kleiner wordt, Daarnaast eist FNV prijscompensatie. Meer zeggenschap en pensioenafspraken completeren de belangrijkste eisen die de FNV komend seizoen stelt. Wat vinden we hier van? 100 euro erbij in de maand is dat stevig of een lachertje?
  20. Veel beter idee als een Fiat. Die krengen roesten al in de folder.
  21. Meer dan je denkt Suggs. We hebben ooit eens een stageloper gehad van de open gevangenis Almelo. Deze man was samen met een maatje ook gesnaaid in de haven toen ze compleet in duikerspak klaar stonden om drugs dat was vastgemaakt aan een schip te gaan halen. Zijn conclusie was “ kut dat we gepakt zijn maar het kussensloop zit wel vol” 😂 Hij en zijn maatje waren werkzaam in de haven en wisten precies welk schip wanneer en waar ging laden en wanneer die in Rotterdam kwam. Zodoende hadden ze er ook al een mooie vakantie Colombia vooraan gehad😂😂
  22. iveco 35c17

    Bieten campagne

    Kijk👍 Jij wacht tot het suiker aanzet. Mijn oude buurman heeft een 80/90 ha. Die levert van begin tot eind zo een beetje af, maar die laatste bieten om die vorstvrij te houden, man wat trekken met die kleden soms in weer en wind😅
  23. iveco 35c17

    Bieten campagne

    Alle bieten er al uit dan?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden