Spring naar bijdragen

iveco 35c17

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2289
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  33

Alles door iveco 35c17 geplaatst

 1. Touw! ? Of gest ok noar ut bootje tauw?
 2. iveco 35c17

  wist je dat

  Das toch ook het idee van het werk wat je met die autotransporter doet Rob. Alles wat niet meer vanzelf rijd mag jij laden toch?
 3. idd. Maar het laatste deel van dat bedrag komt dit jaar ook nog wel boven water. Ik hoop voor mijnheer Rutte dat ie zijn schaapjes mak kan houden de komende tijd maar ben er bang voor. De koelkaststoring die ze in Den Haag maar Dansen met Jansen hebben genoemd. De Ambtenaren in Bergen op Zoom met een goed gevulde Corona rekening. Mona Keizer die dr mond had moeten houden en daarom een zo eervol mogelijk ontslag kreeg. Kortom hoe diep gaat die beerput uiteindelijk worden? De zogenoemde "wappies" krijgen steeds meer gelijk. Nog niet zolang geleden mocht je ongevaccineerd in een restaurant zitten met je eigen groep zonder mondkapje op. En nu mogen alleen gevaccineerden dat restaurant in en word er maar aangenomen dat er niemand corona heeft en zodoende er niemand besmet kan worden, terwijl onderzoekers toch hele andere dingen zeggen. In Israel liggen de ziekenhuizen vol met gevaccineerde mensen, Hier met ongevaccineerde mensen. Bij de Mc Donalds mag je als ongevaccineerde niet in het restaurant zitten om aan je buikvet te werken, maar je mag als ongevaccineerde wel een kwartier in het restaurant verblijven om je bestelling door te geven en te wachten op bereiding daarvan zonder dat je 1,5 mtr afstand hoeft te houden. Nou schiet mij maar lek maar er klopt allemaal geen ruk van. Kabinetsformatie ook zo een dingetje. Ik geloof steeds meer dat er bewust word gekozen om demissionair te blijven zodat ze zometeen allemaal hun handen in de coronacrisis kunnen wassen en we na die tijd weer met deze mensen met lange neuzen te maken krijgen, Echter zonder actieve herinnering aan de coronacrisis.
 4. Munchwillen gelost. Steisslingen terug geladen. Sulz am Neckar gekoppeld met een collega die geen uren meer had. Toen nog even in Filderstadt 14 pallets via de zijkant laden. En na drie kwartier file bij Pforzheim sta ik nu weer op Karlsdorf waar ik vanmorgen ook begonnen ben. Morgen naar Eindhoven koppelen en dan de oplegger voor Berlijn in Enschede neerzetten en op huus an.😅 Maar dan staat er ook 3800 km op afgelopen week. maandagmorgen 00,30 weer vertrekken naar Denemarken
 5. Dat ligt eigenlijk niet in de planning. Moet zondag eigenlijk wel thuis zijn. Maar eerst maar eens zien hoe het morgen loopt.
 6. Lossen Munchwillen CH morgen
 7. Daar gaan ze vast allemaal net zo strak geladen weg net als hier op de foto. 😅
 8. Klopt idd, meestal is de koppeling van de aanhanger het probleem idd. Gewoon bij veelvuldig gebruik jaarlijks vervangen zoals Cor ook al zegt. En de hobby karretjes tja🤷‍♂️
 9. Bij de apk keuring van een auto met trekhaak behoort de kogel opgemeten te worden officieel.
 10. Hmm. Heb in Rodby toch regelmatig gezien dat de Denen aan het controleren waren. En bij Padborg op de 7 ook. Maar dat wisselt wel idd. Even als over de brug van Zweden Denemarken in. Van Denemarken zweden in ook niet idd Duitsland in is geen enkel probleem idd. En de grens Nederland Dld heb ik ook nog nooit geen corona controle gezien nee.
 11. Geen idee, van die mogelijkheid heb ik geen gebruik gemaakt de laatste tijd. Vaak weer terug naar Dld of door naar Zweden. Maar denk het wel ja. Alhoewel, Nu alle coronabeperkingen eraf zijn zou dat niet meer het geval moeten zijn.
 12. @lientje Denemarken rijd je zo in met de vrachtwagen. Personenwagens worden wel gecontroleerd.
 13. Morgenochtend maar over de 213 dan om filevrij te blijven😅 Alhoewel bij Lingen was het vanavond ook niet grappig. A31 afgesloten richting Schuttorf en rechtdoor naar Nordhorn zit al een poosje dicht. Dus maar even via de toeristische route via Wietmarschen naar Nordhorn en vandaar naar de A 30 en A 31
 14. Bij dit soort geremde aanhangers heb je alleen een dunne staalkabel die de handrem aan moet trekken op het moment dat hij los komt van de trekhaak. En dan is het hopen dat de remmen van de aanhanger goed functioneren anders word zo een aanhanger een ongeleid projectiel.
 15. Das wel heel slordig😅
 16. Versleten koppeling?
 17. Vlot gelopen dus. Ik ben voor je aan gereden dus😅 Sta nu bij Bottrop.
 18. Geen vooroordeel maar een vraag! Let op het vraagteken.
 19. Duitsland is idd wel strenger, maar in Zweden heb ik helemaal niks gemerkt van coronaproblematiek of een mondkapje dragen. Ook in Denemarken ben ik bij de klanten vrijgebleven van het mondkapje.
 20. Dus jij vormt een mening op wat het NOS en NU.nl je verteld en dat is het dan voor jouw? Dan kan je alles ook niet weten want die vertellen je alleen wat ze kwijt willen /moeten. Ze liegen je niet voor maar vertellen enkel wat belangrijk is om het volk in toom te houden. gewoon beide volgen en daar met je eigen gezonde verstand wat van vinden.
 21. Cor. Nu sleep ik door europa voornamelijk landen waar corona niet zo een hoog thema had als bij ons. Jij rijd de hele dag in Nederland. Ni heb jij het wel gehad maar ik nog niet. Waar dat aan ligt kan niemand zeggen. Maar ik heb voor mijzelf wel een idee.
 22. Op zich ben ik dat met je eens, maar ik geloof nog niet dat we dat gaan redden met deze spuitjes. Immers gevaccineerden worden ook nog steeds ziek en kunnen ook nog steeds een ander besmetten. Tevens vind ik jet raar dat je nu al 3 spuiten moet halen. Teken dat jet toch niet werkt zoals gedacht. Dit vaccin is puir uit wanhoop op de markt gebracht. De echte bijwerkingen van dit vaccin moeten nog iit de johe hoed komen Cor.
 23. Cor deze mensen/ landen hebben heel andere prioriteiten dan Corona. Kinnen wij ons hier moeilijk voorstellen maar toch is het zo.
 24. Zover heeft Cor nog niet nagedacht blijkt wel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden