Spring naar bijdragen

speedy_66

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  23
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over speedy_66

 • Verjaardag 14-10-1966

speedy_66's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

 1. mooi werk noud staan nu alweer fotos tussen in pagina 106 die kunnen zo door naar de pagina nostalgie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 2. speedy_66

  chauffeurscafe schayk

  dat heeft daar in de jaren 60 70 80 gelegen is volgens mij gesloopt of ooit afgebrand??????????????
 3. speedy_66

  chauffeurscafe schayk

  vraag weet iemand hoe het oude chauffeurscafe in schayk hete dit is reeds verwijderd en lag langs de legerdump aan de weg verlengde van de middenpeelweg bij de bandenmolen linksaf richting Oss???????
 4. wie heeft er nog meer fotos van joosten oirlo voor mijn album??????
 5. zijn alle mooie fotos en ook een hels karwei om ze op foto vast te leggen, maar het word een dure hobby als je als hobby fotos verzamelen hebt haahaa maar hans hoeveel fotos komen er totaal online van jouw want ik zoek nog steeds het gouden ei.??
 6. maar ik heb er nu toch een 35 fotos van in huis maar is ook jammer dat je op dat kleine plaatje niet zien kunt of hij wel duidelijk is dan bedoel kenteken te lezen en als er dan 4 minder zijn is dan toch 10 euro wat je weggooit. voor de rest schitterende fotos hans.
 7. ja karel bedoelde ik ook maar met mijn dikke vingers iets te snel getypt mijn excuses.
 8. de puzzel is ten einde bedankt allen voor het raden jullie hebben het niet bij het juiste eind het is een wagen van v/d lee uit westerhoven.
 9. nee de wilde is het ook niet. is het nergens mogelijk om via RDW te acherhalen van wie die wagen was? heb zo meerdere kentekens waar geen naam op staat??? ben benieuwd
 10. weet iemand van welk bedrijf deze wagen is geweest??? kan het met de loep erbij niet wijs uit worden??
 11. is id van vollenberg toen V.I.T. hier nog een deel van vroegere wagenpark toen ook al op duits kenteken.
 12. met dat blauwe span rijd hij voornamelijk voor dachser Mannheim op duitsland dus je zult hem van nog wel op de foto kunnen slingeren rond wonnegau. ps heb zelf een beroerte gehad dus ff een poos niet meer off te road alleen nog met de fiets. dit was zijn laatste op nl kenteken is toen gestopt en in duitsland met een schone lei verder gegaan mij jij hebt een mooie foto zelf op je site gezet van het hele span hiervoor had hij scania gehad.
 13. noud dat is Eric Poels uit Zeiskamp woonde vroeger in Swalmen heeft hiervoor eerst grijze wagen gehad en bij ons Ruud Hagens in Wanssum altijd charter gereden leerde toen zijn vriendin kennen zij werkte op het Autohof Schwegenheim zodoende is hij daar gaan wonen en is nog steeds eigenrijder zoals je ziet. groeten math
 14. speedy_66

  Volvo topic

  hallo jpvisser zou je mij die bovenstaande volvo van mtrex niet met een groter bestand willen sturen voor mijn verzameling aub mathkeijsers@live.nl dank je math
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden