Spring naar bijdragen

alexs

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    86
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door alexs geplaatst

  1. Staphorst ziet er ongeveer ook zo uit :-) http://goo.gl/maps/Imeg Achteruit hier in en een bochtje naar links. + struiken plat rijden
  2. Daarom hebben de nieuwe aanhangers achteruitrijlampen. Dat ze het niet doen is een tweede
  3. alexs

    Is dit normaal

    Dan heeft ze me dit mondeling fout gezegd, want ik vrijwel zeker dat er per week is gezegd. Vandaar dat ik ook best boos was omdat het een onmogelijke opgave is. @Sjoeke, naam is gefingeerd.
  4. alexs

    Is dit normaal

    Ik heb even gezocht, en verdampt, zie habbe gelich! het waren er geen 15 maar 12. Ik raakte behoorlijk over de zeik ervan en heb echt naar jan alleman exact de zelfde open sollicitatie gestuurd met een BCC naar UWV. Ik stuurde overgins gewoon nette mailtjes naar bedrijven.. Gek genoeg krijg je van geen enkele antwoord. Mede door dit ben ik bij de meeste louche uitzendbureau's op bezoek geweest.. De ergste was toch wel eentje in een noodpandje in Nieuwegein.. Haar naam is gefingeerd maar het afkomst klopt.....
  5. alexs

    Schakelprobleem met kou

    Waren afgelopen kou (-20enzo) zeker een paar auto's die moeilijk deden! Ook een paar handbakken. Als je naar D ging hoorde je de bak het proberen, *klak* ding terug naar N en een pieptoon uit je dashboard.
  6. alexs

    Is dit normaal

    ahjoh het UWV zijn ook een stel aan het arbeid gezetten mensen. ze verstaan hun vak niet. Ik moest ook komen omdat ik niks kon vinden. 15 soli's per week versturen anders zou ik gekort worden. Ik vroeg of ze wel helemaal goed bij haar hoofd was en vroeg of ze ter plekken daar 5 serieuze vacatures voor me kon printen. Daar ging ze op werk.nl Dat was prima, nou er kwamen er wel 10! Allemaal of CE of ADR of CE Pré en 999 jaar VERPLICHT ervaring met haakarm noem het op.. Enige wat zo nu en dan voorbij komt is zo een meubel autootje maar daar begin ik echt onder geen enkele voorwaarde meer aan, ik ben pas 23 en heb mezelf al eens naar de klote getilt.. En dat zou ze ook moeten zien, ik ben een mager mannetje van pak en beet 65 kilo.. Zie je mij die wasmachine even naar boven tillen? Ik probeer nu via het UWV een CE opleiding te scoren om zo weer aan de bak te komen en een geschikte baan te vinden..
  7. Tijdens het draaien is het contragewicht teveel naar links gaan hangen, lader stond nog in rijstand, die helt mee, ding schuift eraf. Zoiets?
  8. alexs

    ongeluk Hema auto

    toch niet Patrick of wel? Die had ook een kenteken voorop liggen in zn nieuwe wagen dacht ik.
  9. Kraan glijdt van dieplader in Warmond Bron: nu.nl fotoFR http://www.nufoto.nl/gebruikers/FotoFR/
  10. alexs

    ongeluk Hema auto

    Welke auto was het trouwens?
  11. alexs

    Politie niet mijn vriend.

    Wat een mega faal agent is dat zeg, typerende man voor dit soort van optreden.. En dat belerend vingertje.. OMG.. De grootste fail is nog wel dat zijn teller niet geijkt is maar dat er in sommige auto's een ijktabel ligt waarin staat wat de exacte afwijking van zijn teller is. Je had hem moeten vragen naar zijn ijktabel.. Die gozer heeft er geen flauw idee van dat alle vrachtauto's geijkt zijn volgens mij.. Toen je instemde om mee te gaan had hij plots geen tijd meer.. Ik hoop dat dit media aandacht krijgt om die agent eens flink in de verlegenheid te brengen. Wat een faal zeg.
  12. Met die zware files laatst met de sneeuw viel mij ook op hoeveel hulpdiensten er in ons land plots prio 1 hadden. ANWB, bergers, justitie (vooral die heb ik alleen met file zwaailampen zien voeren), Sanquin, noem ze maar op.. Maak me er niet echt druk om, ze zullen er inderdaad een goede reden voor hebben.
  13. alexs

    renault trucks

    Kan je daar prima in recht op staan dan?
  14. Vaak voor vertrek wissel ik informatie uit.. Als ik naar filiaal xx moet is er altijd wel iemand die er geweest is en kan vertellen dat je zo en zo moet rijden en dat je bij straat x niet de tomtom moet volgen maar blabla. Komt ook een beetje op ervaring aan, de meeste winkelcentra's steken het zelfde in elkaar en is de route naar de achterkant zo gevonden.. Het word irritanter als je de achterkant zoekt terwijl er door de voordeur gelost moet worden.. Of dat de achterdeur 0,0 herkenning heeft.. Aan de andere kant zijn vrijwel alle Hema's goed te bereiken, de gene waar je niet kan komen kom je met de normale auto's doorgaans niet. Ik heb me maar 1x goed wezenloos gezocht in Leidschendam, je hebt daar 999 hofjes voor de winkels, de laatste die ik aandeed was hem....
  15. whups, je verward je met die uitzendkracht. Doen ze bij de poort ook regelamtig.. Ik heb geen vaste auto.. Morgen op de 50. Nounou, ik moest daar even wachten en liep wat rond de auto te ijsberen. lijkt wel alsof je je er druk om maakt..
  16. De DAF kan hem niet liften. Die (nieuwe) volvo 97 kan het wel. *zucht*.. reageer dan niet ofzo.. Ik had verwacht dat hij een liedje zou gaan zingen. Ik moest ff wachten daar en liep een beetje te ijsberen daar. Klopt, dat heeft die DAF ook.
  17. nee was vergeten door een collega:ja: klein momentje van bezinking:ok:
  18. Oeps, hij had toch 4 poten en weer overeind met de klep (bak weegt 2 ton leeg!) 98 voetje van de vloer in Wassenaar, soms gevolgd door een slaapas sturing foutmelding waardoor die star word
  19. Uitgezonderd autobus Maarja, bij het ene viaduct haal je het prima.. Wie kent de 3.8m op de Amsterdamsestraatweg in Utrecht niet.. 3.9 gaat prima. 4 meter kan met een beetje geluk. Van de zelfde spoorlijn een ander viaduct op de Oudenoord zou ik niet proberen, die is 3.8.
  20. Ik loop op de goedkoopste die er waren, 3 tientjes, lopen prima.. Nergens last van en beschermen prima. Bij de extreme kou (-20) voldoen ze niet echt, maar dat los je op met dikke sokken..
  21. alexs

    Trucknavigatie voor Android

    Ben benieuwd, eens kijken of via andere wegen copilot te verkrijgen is om te testen.. WinMo dan wel.
  22. zelf betalen! Klinkt leuk, maar als er ff niks is betaal jij ook ff niks af! En vaak mag je niet tergelijketijd ergens anders werken. Je moet ten alle tijden 'beschikbaar' zijn....
  23. bah, die cabine zo in het water gedrukt, ziet er gruwlijk uit.. zo zie je maar weer...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden