Spring naar bijdragen

martin scania

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    115
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door martin scania geplaatst

  1. hij dacht zeker hoe kom ik het snelst van de auto's af zonder er voor te moeten werken
  2. ik kom zelf van die kant het was altijd al een gevaarlijke weg er zit een kruising in het hete bij ons toen al de dodeweg omdat daar al genoeg slachtoffers zijn gevallen ze hadden met de aanleg een verhoogde middengeleider moeten maken net als op de n 57 nu , dan was het afgelopen met inhalen . het is en blijft een gevaarlijke weg met al het verkeer sinds de tunnel is de intensieteit van verkeer bijna verdrievoudigd als het al niet meer is en nog doen ze niks . er moeten eerst nog een paar doden vallen voordat er wat gedaan gaat worden.
  3. Ongeval op Sloeweg in 's Heerenhoek - Bevelanden - Regio - PZC de vrachtauto van post kogeko in de sloot geparkeerd gelukkig met goede afloop, ook hier weer chauffeur niet schuldig auto was aan inhalen over doorgetrokken streep.
  4. martin scania

    Betonmixer gekanteld.

    zeg ik toch verboden voor bouwverkeer stond er al , maar ze hebben een foutje gemaakt het stond niet in het fries , waren ze vergeten . chauffeur heeft het bord over het hoofd gezien .
  5. Botsing tussen twee vrachtwagens op de A15 - Flashphoto.nl dankzij een chauffeur van zonneveld transport maasdijk is er erger voorkomen doordat hij de weg heeft geblokeerd na het ongeval . het is een rare knik die in de auto zit en de schade van die duitser schade aan de daf zit aan passagiers kant zeg maar een v vorm , ga er vanuit dat zij 80 reed en wat je zegt die duitser langzaam dan komt de klap nog aan en zit die rechterkant van die duitser toch een eindje naar binnen ik , begrijp de schade niet erg . 8 min. voor de hulpverlening er was dat is erg snel top hulpverleners. 2e ongeval brandweer op rws auto beetje slordig man komt er gelukkig goed van af. nachtje ziekehuis . veel schade niet meer te richten die rws auto.
  6. martin scania

    Betonmixer gekanteld.

    een echte fries hier kan ik door en leg daar maar neer . nieuwe kubel er op er hij kan weer verder schade aan auto valt mee , wel mooi dat een rotterdams bedrjf de fries uit de shit moet helpen en wel met een 500 tons kraan , kun je aan je kleinkinderen vertellen . staat er geen bord met verboden voor bouwverkeer , en je ziet zelf toch ook dat dit weggetje niet voor dit gevaarte is gemaakt dan ben je in mijn ogen dom bezig. maar een leer voor de volgende keer , mag ik 7 kub beton van u maar wel over de goede weg.
  7. Media TV# aardige klapper alleen begrijp de schade niet die heel erg groot is zij heeft hem volgens mijn inzien als je de schade bekijkt vol op de hoek gepakt . als ik dan van de laatste fotos de 5e foto zie van die duitser schade aan de onderkant dan zou dit toch niet de auto zijn waar ze op is geklapt ik hoop vanganse harte dat ze snel beter mag zijn .
  8. maar even terug te komen op die vluchtstrook parkeerder ik vind en dat zullen er meer zijn dat al die oost europeanen die onodig op de vluchtstrook gaan staan en dat gebeurt heel erg veel , gewoon een fikse boeten moeten krijgen 500 tot 750 euro voor onodig op de vluchtstrook staan dan leren ze het wel af. dan zoeken ze maar een parking als ze iets moeten opzoeken.
  9. kan hij tegen zijn baas zeggen ik was er bij
  10. dat heb je he spullen komen binnen en worden als een speer in de auto's geladen en dan als een raket naar de boot , ja als je een collega hebt die iets meer haast heeft dan krijg je een duwtje van schiet eens op hihihihi
  11. Media TV mogelijke oorzaak kantelen technische oorzaak van tankwagen
  12. Westlanders.nu - Kop staart ongeluk tussen twee vrachtwagens hier het verhaal met foto's .
  13. hier foto's van de maasdijk via twitter van de verkeerspolitie , 2 wagens van een bedrijf uit maasdijk geladen op weg naar de boot denk ik zo. #Maasdijk #oranjesluisweg vrachtwagen wordt op dit moment geborgen. ^GB
  14. hij is van beneden onder de brug door gekomen naar boven bochtje willen maken en op 2 wielen er door wrong foutje bedankt ik ga op me kant . er wordt gesproken door mensen die het hebben zien gebeuren dat de snelheid iets te hoog was. vloeibaar dat beweegt dus onhoudbaar .
  15. Aan de Maasdijk net voorbij kruising Oranjesluisweg richting de Maasdijk zijn twee vrachtwagens met elkaar in botsing gekomen. Ambulance tp. verdere gegevens ontbreken nog gaat wel goed vandaag in de regio
  16. Vrachtwagen met LPG gekanteld - Flashphoto.nl Media TV het was een grote ravage op de wegen rond de botlek brug tunnel op de groene kruisweg stonden 2 verkeersregelaars met elkaar te lullen i.v.p het verkeer in een goede baan te laten rijden het was een hele grote bende . brielle tot beleluxtunnel normaal 15 minuten nu meer dan 1,5 uur.
  17. Trailer met gevaarlijke stoffen valt om - Flashphoto.nl op vlaardingen bij de norfolkline . als je met aankoppelen je trailer wil laten omdonderen moet je nogal verkeerd bezig zijn geweest , lijkt mij toch een beetje onmogelijk zoiets denk ik zelf. :(
  18. was om 19.00 uur in hart van nederland de nederlandse chauffeur ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis ze hebben hem moeten reanimeren, de griekse chauffeur heeft in de 45 jaar nog nooit schade gereden en nu had hij schade maar was uitlegbaar aan zijn baas . hij kreeg van de klpd een politiehelicopter omdat die in de lucht hing en foto's had gemaakt. ik kan allen maar zeggen hulde aan deze beste man . ik hoop voor de familie dat de chauffeur er boven op komt.
  19. die verdient toch wel een lintje van hulde voor hulp aan collega , hier moet je toch even alles opzij zetten en nadenken wanneer gaat deze collega mijn trailer raken en gaat hij wel stoppen, grote hulde voor deze beste man . :ok::ok::ok::ok::ok:biertjebiertjebiertjebiertjebiertjebiertjebiertjebiertje:ok::ok::ok::ok::ok: die verdient een cola je mag niet drinken achter het stuur. hopen dat het met de nederlandse collega goed gaat en hij weer opknapt .
  20. martin scania

    Brokken op zondag

    als je het filmpje op 12 sec. even stil zet zie je van de oplegger dat er een auto heeft ingezeten zit in midden een flinke v vorm in
  21. ik hoop dat het goed gaat met de chauffeur , matriaal kun je vanavond alweer nieuw kopen maar een mensen leven niet . ik wens de chauffeur heel veel sterkte met het weer beter worden en hopelijk weer snel terug kan op de auto.
  22. rond de klok van 20.00 uur is er weer een vrachtwagen gekanteld op de a 6 bij knpt. emmeloord de chauffeur zou bekneld hebben gezeten of zitten , het is een bedrijf uit spijkenisse firma de rijke die om ligt. zie www.vid.nl de chauffeur is inmiddels bevrijd uit zijn cabine om 21.55 uur.
  23. er is een franse vrachtwagen tegen een signaleringsportaal gereden op volle snelheid , de weg tussen princevile en zonzeel breda richting rotterdam is volledig afgesloten omrijden via de a 27 en a 58 voor naar rotterdam . de chauffeur zit bekneld in zijn cabine en de signaleringsportaal is instabiel op dit moment.
  24. vandaar dat ik als chauffeur standaard in mijn foon 0800-8002 heb staan als ik een chauffeur met pech zie staan of ik sta zelf met pech dan bel ik rws met hm paaltje en wegnummer , kunnen ze of snelheid er uit halen met de matrix of een baan afkruizen dan gebeuren deze ongevallen niet zo snel meer. ik hoop dat de chauffeurs er allebei goed vanaf zijn gekomen matriaal is te vervangen een mens niet. chauffeurs kijk wat beterder vooruit wij kunnen verder vooruit kijken dan de automobilist , en ga wat eerder naar links als je iets op de vluchtstrook zie staan .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden