Spring naar bijdragen

Kase

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Kase

  • Verjaardag 27-02-1983

Kase's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Kase

    Code 95??

    dank je wel voor je reactie! Zijn er nog meer weetjes over code 95?
  2. Misschien is het een stomme vraag maar ik kom overal code 95 tegen kan iemand mijn kort en bondig uitleggen wat dat precies inhoud en wat je ermee kunt? Ik zelf ben geen vrachtwagenchauffeur dus vandaar dat ik het niet weet
  3. Aangepaste lijst - Enkele Reis. - Van huis. - Enkel bemand. - lange afstanden - geen trucker, maar chauffeur. - truckstop - opfrissen en koffie.... - gas erop - Onderweg - Pauze - Vrijheid - Inklokken / Uitklokken - Lange dagen... - Langere tijd van huis. - "Thuis van huis" (bedankt corydon)
  4. "Thuis van huis". vind ik erg goed bedacht! Die gaat op mijn lijstje met beste titels
  5. Bijna heb ik mijn fotoserie klaar over vrachtwagenchauffeurs alleen nu ben ik druk bezig om een uiteindelijke titel te bedenken. De fotoserie laat verschillende portretten zien van chauffeurs die gemaakt zijn op parkeerplaatsen + interieur foto's van truckerscafés. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet echt uit kom wat betreft een titel voor het geheel. Hieronder heb ik een paar titels opgeschreven die ik bedacht heb. Welke vinden jullie het beste? Misschien dat jullie nog mooie titels weten? - Enkele Reis. - Van huis. - Enkel bemand. - lange afstanden - geen trucker, maar chauffeur. - truckstop - opfrissen en koffie.... - gas erop - Onderweg - Pauze - Vrijheid - Inklokken / Uitklokken - Lange dagen... - Langere tijd van huis.
  6. Ik ben nog steeds erg benieuwd naar jullie reacties....
  7. ja ik probeer steeds afspraken te maken maar niemand reageert terug. Ook heb ik 1 keertje meegereden met een chauffeur waar ik erg veel van geleerd heb.
  8. Hallo allemaal, Zoals jullie weten ben ik een tijd bezig met het maken van een fotoserie over vrachtwagenchauffeurs. Nu loop ik al een tijdje met een vraag in mijn hoofd en ik hoop dat jullie die kunnen beantwoorden namelijk: Wat betekend chauffeur zijn voor je persoonlijk leven? Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen Barf
  9. Ik heb je een berichtje terug gestuurd. Ik ben nog steeds opzoek naar chauffeurs man/vrouw jong/oud het maakt niet uit.
  10. Nee het is zeker niet de bedoeling dat het een foto met de wagen word! Mag ik vragen waar jullie de studio foto's voor gebruiken?
  11. Het is voor een schoolproject. Ik doe namelijk de opleiding documentaire fotografie. Dat houd in het vertellen van een verhaal doormiddel van je foto's. Nu heb ik dus voor het onderwerp Vrachtwagenchauffeurs gekozen omdat ik daar altijd veel respect voor heb gehad. Met portret bedoel ik de voorbeeldjes die ik hier boven heb geplaatst. Op www.keesmuizelaar.com kun je mijn fotowerk bekijken.
  12. haha is het zo erg....maar zou ik een portret foto van je mogen maken? of zeg je dat moet maar niet
  13. haha hoeft ook niet hoor Ik zie wel dat je in Zwolle woont.....daar kom ik ook vandaan.
  14. Hallo allemaal, Ten eerste allemaal erg bedankt voor de vele reacties op mijn vorig topic (Oude truckerscafés gezocht!) Nu moet ik ook portretten maken van chauffeurs om het verhaal af te maken. Dus nu is mijn vraag wie heeft er zin en tijd om mij hierbij te helpen? Vanzelfsprekend kijk je de uiteindelijke gekozen foto ook zelf digitaal toegestuurd. Hieronder heb ik een paar foto's geplaatste zodat jullie een beetje een idee wat ik in gedachten heb.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden