Spring naar bijdragen

Bibombl

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

Over Bibombl

 • Verjaardag 15-09-1968

Converted

 • Locatie
  Papenburg, Duitsland
 • Beroep
  Mobiel trailer- en kleedreparaties uitvoeren

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Bibombl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

 1. Bibombl

  GESTOLEN: TIP trailer 44 1812

  Trailer is boven water. Een Nederlandse collega vervoerder had "per ongeluk" de verkeerde trailer aangekoppeld. Topic kan nu gesloten worden.
 2. Bibombl

  GESTOLEN: TIP trailer 44 1812

  Op woensdag 17-07-2013 18:06 uur afgezet in D-26891 Dörpen, Nordlandallee 1 - TIP trailer 44 1812 (OH-40-VV) Maandag 22-07-2013 08:50 uur ontdekt dat de trailer gestolen is. Zat geen lading in. Wie heeft meer informatie? Bellen kan op 0598 - 343 391 of mailen: schade@reining.nl Graag jullie hulp.
 3. Bibombl

  psoriasis

  Ik heb het een jaar of 30 geleden ook gehad. Ik heb toen een paar behandeling van een haptonoom gehad (in combinatie met Johannes-olie) Na de eerste behandeling voelde ik direct verbetering. Naderhand nog een keer een klein plekje gevonden, zelf Johannes-olie erop gesmeerd en tot nu toe gelukkig nog helemaal schoon.
 4. Er is een tolkastje voor Frankrijk en Spanje, de ViAxxes box. Wellicht een tip.....
 5. Ik heb vodafone met Buurlanden-blox. Gebeld worden in het buitenland (alleen België en Duitsland) kost je dan niets. Zelf bellen naar Nederland is tegen lokaal tarief.
 6. Zojuist gelezen op http://www.transport-online.nl/site/ongevallen-nieuws/index.php?news=1725 De Franse vrachtwagenchauffeur die op 23 september betrokken was bij de dood van een Nederlands gezin op de snelweg A6 tussen Lyon en Mâcon, had geen rijbewijs meer. Hij had het afgelopen jaar zijn punten verspeeld, waarna de Franse autoriteiten in augustus zijn rijbewijs innamen. Zowel de 24-jarige chauffeur als zijn 52-jarige werkgever zijn aangeklaagd voor dood door schuld. Dat meldden verschillende Franse media. Door het ongeval verloren een man (35), zijn vrouw (32) en hun twee kinderen van 3 jaar en tien maanden het leven. De auto van het gezin uit Ridderkerk werd verpletterd door een vrachtwagen die een klapband kreeg. Uit onderzoek van de Franse politie is gebleken dat het voertuig niet was gekeurd en dat vooral de banden niet in orde waren. De vrachtwagenchauffeur ligt nog zwaargewond in een ziekenhuis.
 7. Had ik nog niet gezien. Dank je. Artikel is al wel een jaar oud, en er veranderd nogal veel op dat gebied. Ik heb eigenlijk in gedachten om een PrePaid te halen. Ik denk dat ik daarmee goedkoper uit ben.....
 8. Ik ben van plan voor Nederland een stick aan te schaffen met mobiel internet. Wie kan mijn zeggen welke aanbieder/ provider het beste en goedkoopste is?
 9. Chauffeur met ervaring trekker/ oplegger en combi zoekt werk in de Noord-Oost Nederland. Ben in het bezit ADR en chauffeurspas. Heb gereden met huif en koeler. Helaas had het uitzendbureau waar ik het laatste voor werkte geen opdrachten meer. Wie weet waar nog chauffeurs gezocht worden?
 10. Bibombl

  Loonstrook

  Alleen na lang "zeuren" krijg ik een loonstrook. Maar hij is niet gespecificeerd. Er staan alleen totalen op. Is dat in orde? Ik kan nu helemaal niets controleren.
 11. Bibombl

  Loonstrook

  Is een werkgever verplicht je als chauffeur een gespecificeerd loonstrookje te geven?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden