Spring naar bijdragen

Bert

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    1437
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Bert geplaatst

  1. Volgens mij hebben ze meer dan 50 werknemers en zou het verplicht moeten zijn 😯
  2. Bert

    Dutch art

    Hij kon soms raar uit de hoek komen maar had een hart van goud. 3 weken terug nog contact met hem gehad. Rust zacht Cor. Bert & Marlies
  3. Dat zouden jullie wel willen weten :p

  4. Komt hij nog wel achter als er thuis iets gebeurt ðŸ˜
  5. Bert

    Bert en albertvv

    Bedankt allemaal en Cor van harte gefeliciteerd met je kleinkind. Fijn dat het inderdaad 1 maart is geworden. Top
  6. Zoals jullie misschien heb ik ook een tijdje, 12,5 jaar ongeveer, bij dit bedrijf gewerkt en ja, met alle tevredenheid. In mijn eerste jaar heb ik in het natmeel, campagne werk voor Avebe, gezeten en had ik de pech dat ook ik met kerst en oud en nieuw aan het werk was. Oké ik was dan wel elke dag thuis maar dit hoorde wel bij mijn werk op dat ogenblik. Net zoals bijvoorbeeld het RMO werk wat ook 24 uur per dag, 365 dagen per jaar door gaat. Later in Breukelen waren er ook jongens die onderweg stonden. Dit is dus helaas niet te voorkomen. Als je de keuze maakt om internationaal te gaan tijden is er dus een kans dat je niet thuis bent met de feestdagen, hoe jammer ook.
  7. Bert

    dgo ondersteboven

    Gelukkig ben je er zelf goed van af gekomen Marcel en de auto is vervangbaar. Kop op vriend, jou is niks verwijtbaar 👍
  8. De NIET LEDEN moeten toch dit jaar inleveren Ger ?
  9. Murphy heeft helemaal gelijk. Dit is het einde van de grote bedrijven in Nederland die met Oostblokkers werken. En het ergste is dat wij daar indirect aan mee betaald hebben door onze contributie te betalen aan het FNV. Maar die Hongaren gaan nu vast voor ons de contributie betalen ;-)
  10. Bert

    Het beste idee

    Maar jij wast je auto elke week Ger ;-)
  11. Of ff bellen met de Noordelijke Vrachtprijs Ontduikers
  12. Bert

    Ik ook naar een andere werkgever.

    Goed bezig Edwin, succes 👍
  13. Bert

    Waarin rij je nu eigenlijk?

    Hiermee mag ik de Nederlandse wegen voorlopig onveilig mee maken
  14. Bert

    Waarin rij je nu eigenlijk?

    Ik zal mijn best doen Ibo haha
  15. Bert

    Met miss J naar de west kust

    Veel plezier Ibo !!!!
  16. Bert

    Waarin rij je nu eigenlijk?

    Ook toevallig. Vandaag zag ik een auto van je oud werkgever vandaag op de P staan en heb ik nog aan je gedacht. N\u moet ik dus op een andere auto gaan letten . Succes bij je nieuwe werkgever Dick.
  17. Bert

    Nog een overstapper

    Een goeie keuze Hendrik. Ik ken het bedrijf al een paar jaartjes en heb menig avondje door gebracht bij de pizzeria aan de overkant met je collega's. Stefan mocht daar ook altijd graag heen gaan, ik weet alleen niet waarom :). Zit dat tentje nog steeds in die sporthal ? Op stap geweest met de Scania ? Toevallig die van Jan of is die er inmiddels mee gestopt ? Succes en nu kom je vast en zeker Dolf nog wel eens tegen.
  18. Valt het nou niemand op dat ze dus nu ook "motoragenten" in het noorden hebben ;-)
  19. Die is vast gestolen en daar gebruikt voor dingen die niet mogen ;-)
  20. Bert

    Weer één!

    Ik heb het vandaag al gezegd: jammer dat het voor de verkeerde winkels is . Ik riep altijd bij Vos: als ze mij drie keer in de week voor 5 uur laten beginnen kunnen ze mij bij de vuilnisbak zetten. En kijk, de wekker loopt hier een keer of 5 a 6 in de week om 3.15 uur af en ik leef nog steeds Ik heb het voordeel dat ik mijn vaste rit heb en daardoor een band kan opbouwen met de vaste mensen die daar werken en dat is ook fijn. Er wordt zelfs aan mij doorgegeven als er bepaalde aanbiedingen zijn . Ik weet zeker dat jij je draai gaat vinden in dit werk, en helemaal als je de diepvries in kan en we eens een keer bij dezelfde winkel staan en het tijd is voor . Nogmaals succes Maarten, je kunt het
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden