Spring naar bijdragen

RobNiat

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  5964
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  130

Alles door RobNiat geplaatst

 1. RobNiat

  DAF topic

  Lees dit nu nog eens @Pierre En haal dan even diep adem voordat je het nodig vindt om weer te reageren. Wat ik hier lees is dat Lientje, met meer dan dertig jaar ervaring in distributiewerk, het werk voor Action prefereert boven bijvoorbeeld Appie Heijn of Jumbo rijden. “Als je dan toch distributie moet rijden”. Voor sommige collega’s is buitenlandwerk niet weggelegd. Om verschillende oorzaken. Niet iedereen wil overnachten. Niet iedereen kan het thuis verantwoorden. Misschien zijn er kinderen thuis. Misschien een vrouw of man met lichamelijke klachten waarvoor gezorgd moet worden. Misschien een zwaar dieet waar onderweg lastig aan te voldoen is. Wat dan ook. Maar als dan iemand met jarenlange ervaring in distributiewerk zegt dat haar voorkeur ligt bij Action, wie ben jij dan om dat af te zeiken? Wat interesseert het ons dat jij liever pallets met wijn ophaalt in Frankrijk? Jouw opmerking is al volkomen misplaatst. En dan meen je er nog ever door te moeten zeiken. Omdat jij er sinds relatief korte tijd achter bent dat buitenlandwerk je beter past? Doe effe normaal joh.
 2. RobNiat

  Danke fur die blumen

  Toen ik een jaar of negentien was had ik ook zo’n praatje met een maat van me. Ik zei hem dat het niet lang zou duren voor we allemaal met een Renault AE reden, of een speciekuip, en dat we met goud omhangen zouden worden. Goed, de meesten van ons rijden nu met de grootste cabines. Maar de lonen blijven altijd nog achter. Dertig jaar later nog steeds. Ik zie niet waarom dat de komende jaren zou veranderen.
 3. RobNiat

  Ben beschuldigt.

  Wat een verhaal joh Ibo. Bizar. Dus tijd en mensen om Jennifer goed te verzorgen hebben ze niet in dat tehuis. Maar ze willen ook geen klant kwijt. Tuig. Sterkte in de strijd. Hopelijk zegeviert het recht hier. Al vind ik de VS een wat “raar” land wat dat betreft.
 4. RobNiat

  Volvo topic

  Zonder rek voorop? Kan dat wel tussen al dat wild??
 5. Ah, De Block. Dat was een charter van. En nu dus mooi “eigen werk”… Leuk als je zo kunt groeien. Nu alleen nog fatsoenlijke chauffeurs vinden. 🤭
 6. Lees nog eens Albert…
 7. Donderdag op vrijdag nacht lees ik nu. Dan weet ik het ook niet meer. Misschien was hij op de terugweg?
 8. Niet zomaar blind aannames doen. Eerstens zit het ingehuurde transportbedrijf in Hazeldonk. Dus daar kan er eventueel een verse chauffeur op komen. En als ik me niet vergis was dit op een vrijdag? In dat geval heeft de chauffeur het hele weekend de tijd om daar te komen. Ook Franse bloemenwinkels zijn door de band genomen op zondag dicht. De verkoop begint dus op maandag. Tijd zat.
 9. Dat is niet het antwoord waar Hendrik op hoopte… Dít daarentegen wel!
 10. Is dat een vraag op het camperform @1934?
 11. Grappig Lien! Al is de inhoud van je tekst natuurlijk de grootste kolder. DAF is en blijft en waardeloos wanproduct. Ik zoek het eigenlijk meer in een automatische spam-blocker. Dat gebruikers uit “verre” landen worden geweerd. De laatste tijd ben ik behoorlijk mild. Voor mijn doen dan. Om flauwe grapjes zal ik niet geblokkeerd worden dunkt me.
 12. Ik ben er weer! Om voor mij onbegrijpelijke redenen kon ik het forum niet op. Maar het werkt weer. Dank voor de aandacht en de oplossing.
 13. Wat? Bij een DAF?? 🤭
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden