Spring naar bijdragen

RobNiat

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  5730
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  99

Alles door RobNiat geplaatst

 1. Ik geloof geen woord van die docent van jou…
 2. RobNiat

  waar sta jij vanavond??

  Koblenz Metternich trouwens vanavond. Ballentent eerste klas, maar net een graadje beter dan Plaidt dunkt me.
 3. RobNiat

  waar sta jij vanavond??

  Ah, nee. Niet Sassenheim. Geboren en getogen in Voorhout. En daar heb ik ook nog steeds een woning. Maar die is verhuurd. Wanneer ik het weekend niet werk dan verblijf ik bij mijn zus. Haar drie dochters zijn het huis uit dus die heeft nog wel een kamer over. Ik heb nog wel overwogen om daarheen te rijden. Maar parkeren is een probleem. Zou ik kunnen ondervangen door de oprijplaten uit te schuiven en wat spanbanden op de grond te laten slingeren. Maar dat werkt niet voor een hele nacht. Dan bedacht ik me dat zuslief en zwager naar een bruiloft waren, dus dat er niets te eten zou zijn. En bovendien had ik mijn sleutels op de zaak in de auto laten liggen. Al met al vond ik het wijzer dus om naar dat brugrestaurant te rijden. En het viel me nog niks tegen ook.
 4. RobNiat

  Trucks trucks trucks.

  Wat waren dat voor Internationals Eweep? T-line/S-line? Ik heb ze beide gereden in Nieuw Zeeland. Al is dat ook alweer twintig jaar geleden. Met auto’s van twintig jaar oud toen! Oerdegelijk! Maar zeker niet comfortabel inderdaad…
 5. RobNiat

  Wist je dat ?

  Ik denk dat het risico om jou tegen het lijf te lopen @Murphykleiner is in die andere landen… 😇
 6. Dertig miljard hè! Dat is wat er beschikbaar is om de boeren tegemoet te komen. Daar kunnen ze allemaal bijvoorbeeld een groot rijbewijs halen. Kunnen ze als chauffeur nog een fatsoenlijke boterham verdienen. Of ze halen een vaarbewijs en worden schipper voor mijn part. Al valt dat laatste maar slecht te combineren met wat hobby vee thuis…
 7. Deze is leuker misschien. Kleuriger!
 8. Ik moet daarvoor in het archief graven, maar U vraagt en wij draaien!
 9. Daarom wèl “feitelijk woonachtig in Nederland” dus. Hendrik praat poep. Maar dat zijn we gewend van hem. Schenk er maar niet teveel aandacht aan.
 10. Het gaat beginnen Matthieu!
 11. Nu werk ik toevallig bij een berger. Eentje die een heel groot deel van Limburg bedient. En ik kan je zeggen dat het bij ons op de zaak allerminst onderwerp van gesprek is. Ook beschikken wij niet over deze dompelbakken. Bij ons zien ze wèl elke nieuwe ontwikkeling als een uitdaging. Bij elke auto is er wel een trucje om bijvoorbeeld de automatische versnellingsbak neutraal te zetten en de elektrische handrem te lossen. En zo zijn er ook trucjes om op elektrische auto’s los te laten. Inderdaad. Tijdrovend. Maar dat waren andere ontwikkelingen ook.
 12. Beetje jammer dit. Maar wel typerend voor jou. Kun je het op argumenten niet winnen dan ga je mensen persoonlijk aanvallen. Ik ben hier elk jaar zomaar vijf maanden. Niet het hele jaar nee, maar lang genoeg om “feeling” te houden. Het nieuws is bovendien makkelijk te volgen via internet. En ja, ik kan hier prima blijven. Mocht het nodig zijn dan kan ik hier prima werken. Bij mij ligt er altijd een plan B klaar. En een plan C. Dat een regering onpopulaire maatregelen treft laat mij net zo koud als een persoonlijke aanval van een complottheorist die mij amper kent.
 13. Ik vind dat je er weer een groot drama van maakt. Met minder boeren zouden wij geen melk en geen biefstukje meer hebben? Dat minder consumeren beter is voor het millieu daar ben ik van overtuigd. Al eet ik er niets minder om. Wat pas echt zou helpen is een vermindering van de bevolkingsgroei. Stoppen met die fokpremie zou daarbij een begin zijn. Maar iets dergelijks is onbespreekbaar. Aha. Dus wel een “echte democratie”. Zolang het past in jouw straatje.
 14. Deze ken ik nog niet! Welk complot zit hier achter precies?
 15. Maandag laden op de zaak voor een rondje Duitsland. Ja, met die futloze Neckermann. Ik ga vrienden maken! Twee lossen bij Siegen. Een derde iets verderop. Eentje langs de A61 en dan richting Trier. Verdere details ben ik vergeten. Maar voorlopig een dag of drie onder de pannen in eerste instantie.
 16. Ach. Bij elk besluit wordt er geluisterd naar werkelijk elke belangengroep en elke groepering die er maar zijn plasje over wil doen. En jij wil het nu doen voorkomen dat “het klootjesvolk” niets in te brengen heeft? Nee hoor. Minder, minder, minder. Er moet minder geluisterd worden naar mensen zonder verstand van zaken. Minder aandacht geschonken worden aan acties met als enige doel om de zaak te frustreren. Minder inspraak van elke Jan Doedel met een mening.
 17. En wat heeft dat toendertijd bewerkstelligd? Niks. Noppes.
 18. RobNiat

  waar sta jij vanavond??

  Wat is daar? De Uiver is tegenwoordig een gokschuur. Bij Vd Valk zie ik soms wel auto’s staan. Zul je ook best kunnen eten. Maar ik denk niet dat ze er een douche hebben voor chauffeurs. En ik ga geen €130- neerleggen voor een kamer.
 19. Dat klinkt nogal pretentieus Hendrik. Ik weet niet waarom nu. Normaal denk ik wel eens aan Freddy wanneer ik Emmen aandoe. Maar ik moest zojuist ineens weer aan hem denken. Raar is dat, niet?
 20. RobNiat

  waar sta jij vanavond??

  Je kunt niet altijd zes gooien. Vanmiddag twee gelost en eentje geladen in Leiden. En morgen één lossen en weer een laden in Den Haag. Voordat ik door ga richting Rotterdam. Weinig keus dus. Vandaar dat ik maar naar het Brugrestaurant bij Schiphol ben gereden. Aan het eten ligt het niet. Dat is eigenlijk altijd wel goed. En de bediening is ook top. En douches zijn beschikbaar. Voor mij wel een voorwaarde na een dag zweten. Maar de parking is altijd maar een trieste bedoening. Ik had al vrede met een plekje dwars achter de tweede rij. Maar toen er iemand vertrok heb ik de auto netjes in een vak gezet. De pis is aardig weggespoeld ook door de regen. Bijna goed dus… Hopelijk vannacht goed snurken. Het is lekker afgekoeld. Beter dan de afgelopen dagen.
 21. RobNiat

  waar sta jij vanavond??

  De Ketting, in Boxtel.
 22. We krijgen al een hele tijd niet meer standaar plastic zakken bij de supermarkt. Ik kan me eigenlijk niet herinneren sinds wanneer niet meer in Nederland. Maar zelfs een ontwikkelend land als Thailand heeft sinds relatief recent gratis tassen verboden. Dus wat dat betreft zijn we al op de goede weg. Wat “vol is vol” betreft, dat is allemaal relatief. Hetzelfde roepen ze in Australië ook. Met een landmassa groter dan West Europa en ongeveer 21 miljoen inwoners. Wat beide landen dan wel weer gemeen hebben is een groot personeelstekort. Een gebrek aan werkers. Dus ik zie de nieuwe instroom niet zo snel stoppen. Een ander dingetje is dat Nederland (Australië ook, maar dat doet er niets toe) een verdrag heeft getekend waarmee het zich verplicht om mensen die op de vlucht zijn te helpen. We kunnen ons nu niet zo gemakkelijk onttrekken aan dat Mensenrechten verdrag.
 23. RobNiat

  forumgebruikers gespot

  Dat zou goed kunnen Cor. Ik had een ritje Breda, Oosterhout, Dussen, De Meern, Bodegraven, Noordwijk (2x) en Leiden. Dus ik zal ergens begin van de middag daar zijn geweest ja. Niet met de auto waar ik laatst een foto van plaatste trouwens. Die hebben ze nodig voor de berging. Ik rijd op het moment met een zeslader van een collega. Een futloos ding, dus ik hoop dat ik de grens niet over hoef. Ik heb je niet gezien. Maar scherp hoor Cor!
 24. RobNiat

  waar sta jij vanavond??

  Ik had de Pitt Stop nog makkelijk kunnen halen. En van die weet ik dat het goed is. Maar het parkeren in Vlaardingen is kut. En de reviews van Routiers Eemhaven zijn ook niet slecht. Bovendien staat heel Rotterdam vast. Dus vanavond hier maar even binnen kijken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden