Spring naar bijdragen

jolin1970

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over jolin1970

  • Verjaardag 11-11-1970

jolin1970's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. jolin1970

    Ik zoek een baan.

    Was operator in een fabriek zonder vapro 11 jaar gedaan.Ben ook opzoek daar in maar is ook lastig.
  2. jolin1970

    Ik zoek een baan.

    Hallo zal me even voorstellen ben Johan 41 jaar.Door het verliezen van mijn baan in 2009 heb ik mij om laten scholen tot chauffeur. Ben en het bezit van rijbewijs CE,code 95,ADR basis+tank en VCA.Heb 21 uur staan voor de verplichte nascholling. Ik heb alleen nog maar ervaring op gedaan op de bakwagen probeer al een tijdje aan het werk te komen op een trekker oplegger maar dat is me tot nu toe niet gelukt.Ben woonachtig in de provincie Groningen maar heb geen bezwaar tegen reizen.Heb meestal via worktrans uitzendburerau gewerkt in kon dan wel ergens in een huisje van hun.Het werk maakt me niet zo veel uit hoop dat er ergens iemand is die mij een kans geeft.
  3. Ik moest ook een maand wachten.Denk ook wel dat het een beetje normaal is.Er zijn meer die afrijden.Heb je geen les meer voor je weer voor moet.Ik zelf heb nog vier uur er voor gehad.En op de dag zelf nog twwe uur.
  4. Vandaag Mijn E achter C gehaald.Nu nog de toets besloten terrein en het beladen. En dan kan de pret beginnen om een baan te zoeken.:banaan:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden