Spring naar bijdragen

hugohaages

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over hugohaages

  • Verjaardag 05-07-1962

hugohaages's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Het zou alleen maar normaal zijn dat iedereen hetzelfde verdiend zodat er weer kwaliteit in het Nederlandse transport komt. Als ik in Polen of dergelijks zou wonen accepteer ik ook het locale tarief maar die mensen komen hier om te werken voor de helft van de prijs en dat is oneerlijke concurentie.
  2. Ach als Jan de Rooy betaald wat hij zou moeten had hij betere,lees Nederlandse, chauffeurs gehad.
  3. Hi, ik ben Hugo uit Nederland en ben werkzaam in Belgie, maar helaas moet ik terug naar Nederland(helaas???) Nu ik loop me rot te zoeken naar een goede int. baan en het maakt me niet zoveel uit waar. Het probleem!!!!!! De int. transportbedrijven willen alleen goedkope arbeidskrachten en zeker geen Nederlanders want die zijn te duur, ik ben in schaal E6. Ik heb ook mijn maat hier uit Iceland en die zijn al geaccepteerd in de Europese unie vanaf het begin maar het is heel moeilijk om werk te krijgen. Het enigste wat wij te horen krijgen voor het Int. transport is dat de werkgevers liever het werk geven aan een oostblokker dan aan ons. Ik zit nu al meer als 25 jaar in het Int transport maar een situatie zoals nu heb ik nog nooit meegemaakt. Crisis ja, maar dat het oostblok daar rijker van word over onze ruggen vind ik toch wel een beetje(veel) onacceptabel. Bon concreet, wie weet welk Int. transportbedrijf mensen zoekt?
  4. Bedankt collega's. Zal bij Breewel en van Dongen proberen.
  5. Ik ben een int chauffeur met 25 jaar ervaring en heb goed werk bij Transwest in Oostkamp Belgie, verloning is goed en op tijd!, maar ik zou graag met mijn maat dubbel bemand rijden naar zuid europa, bij mijn huidige werkgever is dit niet mogelijk, wij rijden alleen Frankrijk en Duitsland. Mijn maat heeft nog niet zoveel ervaring maar heeft de potentie om een goed chauffeur te kunnen worden. Is er iemand die mij de juiste bedrijven kan aangeven, liefst in Belgie maar Nederland is ook geen probleem daar ik nederlander ben, waar we met ze twee kunnen tijden. Bedankt. Hugo en Freddy.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden