Spring naar bijdragen

barones

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over barones

  • Verjaardag 31-12-1965

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

barones's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Het heeft weinig zin om te reageren Mark jij hebt je oordeel al klaar zou bijna denken dat jij in de vetwereld zit . De Bewuste chauf op het filmpje is ontslagen stond ook vermeld in de telegraaf. Maar dat nu het bedrijf(personeel) dan gelijk als crimineel word bestempeld. Zou het er iets mee te maken hebben dat Benelux te groot word en het beleg van hun boterham dunner word . De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet . Gr Chantal allias de barones
  2. Blijkbaar is dit filmpje waardeloos Nog een stuk gevonden Freddy???? Ze zoeken nog personeel hahahaha Niks voor jouw Freddy??? Gr De Barones De eigenaren van twee detectivebureaus moeten binnen tien dagen op de voorpagina van De Telegraaf een rectificatie plaatsen over het bedrijf Beneluxvet B.V. in Dronten. Dat heeft de voorzieningenrechter van de rechtbank Zwolle-Lelystad dinsdag bepaald in kort geding. De twee beschuldigden Beneluxvet van (betrokkenheid bij) diefstal van gebruikte oliën en vetten en van oplichting. Zij deden dat eind september in een artikel in De Telegraaf onder de kop ,,Misdaad in Flevoland loont''. De voorzieningenrechter heeft geoordeeld dat de detectives geen bewijs hebben aangedragen voor hun beschuldigingen. Voldoen de twee niet aan de opgelegde straf, dan moeten zij een dwansom van 10.000 euro per dag betalen tot een maximum van 250.000 euro. Advocaat Thomas van Vugt van Beneluxvet benadrukt dat de detectives geen enkel bewijs hebben geleverd tegen zijn cliënt. ,,Ze zeiden te beschikken over een rapport waaruit De Telegraaf heeft geciteerd. Zij hebben dat rapport noch aan de rechtbank noch aan mij overlegd.'' Volgens de raadsman hebben de twee detectives dat samen opgesteld, in opdracht van de concurrentie.
  3. Freddy??????????? Speciaal voor jouw kwam dit tegen denk laat ik het je even weten Dronten Beschuldigingen Beneluxvet onjuist 25-11-2009 Twee recherchebureaus moeten hun beschuldigingen aan het adres van Beneluxvet in Dronten rectificeren. De rechtbank in Lelystad veroordeelde hen tot het plaatsen van een advertentie op de voorpagina van De Telegraaf. De beide recherchebureaus, uit Almere en Apeldoorn, beschuldigden Beneluxvet in september in die krant van diefstal en oplichting. Volgens de rechter zijn die beschuldigingen niet op feiten gebaseerd. Daarom moet er binnen tien dagen een rectificatie in de krant verschijnen. Aan de rectificatie is een dwangsom van maximaal 250-duizend euro gekoppeld.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden