Spring naar bijdragen

Arno Koller

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    34
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Arno Koller

  • Verjaardag 30-10-1970

Converted

  • Locatie
    Hoogland
  • Beroep
    vrachtwagenchauffeur/kraandrijfer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Arno Koller's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Is deze actie ook snacht's. Ik heb namelijk nachtdienstLOL
  2. Dit heb ik ook meegemaakt, een tijdje terug.
  3. Ze zitten bij ons in de buurt, en ik zie ze dagelijks rijden.
  4. Mooi en zeer handig lijstje. Ik heb sinds 5 maanden dus ook een combie. Ik zal het lijstje dus even uitdraaien en als ik een nieuw plekkie vind dan zal ik hem erbij zetten.
  5. Zeker, heerlijk was dat. Maar met dat ding is het wel gemakkelijker geworden allemaal.
  6. Niet te bang zijn gewoon rijden met die aanhanger. Ik heb er sinds 3 maanden ook eentje, en het gaat tot nu toe prima. Succes ermee.
  7. Klopt, een gestuurd 7 meter trailertje, hiermee kun echt je overal komen. Draait korter als een bakwagen. Een laag dak heeft veel voordelen. Is eerder warm en je hebt minder rommel in de cabine;) En je hebt minder om schoon te houden. Bedankt Dick. Nu kun je Dick en mij mooi uit elkaar houdenmoelander
  8. Als je erin zit merk je er weinig van. En die paar keer per jaar dat wij erin slapen (snacht's dan) is wel te overzien. Voor de rest zit er alles op en aan Koelkast e.d Er komen komen nog wel wat lampen en toeters op, maar dat heeft geen haast.
  9. Sinds kort heb ik een nieuwe koets. Het is een 4 assige DAF bakwagen met een 62 t/m HIAB kraan. Daarachter hangt een BURG aanhangwagen. Ik ben dus overgestapt van een trekker oplegger naar een Combi. Hier wat foto's Gr. Arno
  10. Ik heb al een nieuw rijbewijs met de Code 95 erop. Geldig tot 2021. In 2016 hoef ik pas weer aan die onzin mee te doen:confused:, dus voorlopig hoef ik mij nergens druk over te maken. Gr. arno:bey:
  11. Je moet er ook geen bok onder zetten, Dick. Maar een geitLOL Gellukig is er niemand gewond geraakt, het had veel erger kunnen aflopen.
  12. Hier nog een paar mooie oude plaatjes
  13. Ik heb zo wie zo een hekel aan betalen, dus......... Maar in ieder geval bedankt voor de info, en het gaat goed komen. Gr. Arno
  14. Dus als het goed begrijp kan je gewoon op de boot wissellen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden