Spring naar bijdragen

Dicky

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Dicky

  1. Ik dacht laat ik eens effe op dat TTM kijken, wat die te melden hebben, nadat verraad-stukje over die LZV in Arnhem...

    Nou, dit van die vrachtwagen van Thomas Berge (zoon van Keith Bakker?) viel me op...

    Dacht dat Arjan van Houtem "het transport" voor zijn concerten deed, maar dat dus toch nog net niet.

    Het is: Arjan van Houtum en nee wij doen "het transport" voor deze "grote vocalist" niet...

  2. Dit bedrijf is inmiddels op 17 mei failliet verklaard.

    Halleluya; :banaan: alhoewel ik denk dat het hem weinig doet. :(

    Ik wist het heugelijke feit al via de vrouw van een ex-collega.

    Maar het is heel fijn voor mijn gedupeerde ex-collega's dat men hem is blijven achtervolgen en eindelijk failliet verklaard hebben. Zij zijn behoorlijk in de problemen gekomen en kunnen nu het boek dichtdoen als alle zaken afgehandeld zijn. En dat er nog regelmatig een auto in Utrecht komt (TNT?) snap ik ook niet. Zo langzamerhand mag je aannemen dat men zijn reputatie wel kent en niet zaken wilt doen met zo'n iemand.

  3. ik heb er gewerkt en ben al meer als een half jaar mijn geld te krijgen. (en ben niet de enige) Iedere keer als ik langs kwam was hij er niet en telefonisch onbereikbaar. Ook diverse keren de planner gesproken en die zou het doorgeven maar er kwam nooit iets uit. Uieindelijk heb ik het overgedragen aan een advocaat, die vervolgens ook tegen een gordjvan wazigheden aanliep. Met als uitkomst dat ik deze weeklas op dit forum dathij failliet was verklaard. Ik heb inmiddels al Transport-online een mail gestuurd als reactie op hun bericht; dat dat wel 1 kant van het verhaal is. Ik ga hier niet de hele story neerkalken; dat voert te ver, maar dit is zooooo'n ongeloofwaardig verhaal.

    Maar gezien alle andere verhalen die ik hier zo wel eens lees, proef ik wel de nodige scepsis tegen mijn soort verhalen. Da's ieders goed rechtneem ik aan. Grote jongens doen het int groot (E.F.) en deze int klein, neemt niet weg dat het voor een inividu net zo had (in zijn portemonee aan komt)

  4. Hij heeft het er gewoon op aan laten komen. Er zijn nog zoveel chauffeurs die geld van hem krijgen (o.a. ik, maar dat kan ik nu vergeten vrees ik). Ben in mei, na 4,5 maand opgestapt, wat hij destijds nogal jammer vond (...) Maar alle betalingen nakomen homaar. (er loopt een dagvaarding tegen hem; 1 van de vele). En als er iets was lag het altijd aan een ander, maar zeker niet aan hem zelf. Intimideren dat ie kon wel, maar geen bedrijf runnen. Verder speelde hij verstoppertje als je naar hem toe ging om je geld. Het feit dat hij voor TNT reed doet niets terzake. Ja als je als klein bedrijf met bijna al je auto's voor hun rijdt wel, dan stel je je kwetsbaar op. Onder de (ex)chauffeurs stond hij als slechte betaler bekend. Het past precies in zijn straatje om chauffeurs de schuld in de schoenen te schuiven; heus je gaat niet failliet als je drugsresten in een asbak aantreft. Daar komt bij, hij neemt de mensen zelf aan en op een gegeven moment kent men hem wel en gaan de goede mensen aan hem voorbij. Het was gewoon een komen en gaan daar.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden