Spring naar bijdragen

scenic20

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

scenic20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

 1. scenic20

  Brandend lampje

  ABS zit er niet op idd. Handrem zou kunnen, alhoewel het lampje nooit gebrand heeft wanneer de parkeerrem erop staat. Wagen houd de lucht behoorlijk lang vast en kring 1 & 2 staan keurig op 8bar. Maar parkeerrem zal wel de '3e' kring zijn en die heeft geen meter. Heb niet het idee dat de parkeerrem moeilijker loskomt of iets dergelijks. Vraag me af of de remboosters een lampje hebben bij een wagen uit 1980, en anders lijkt dat me meer iets voor een rood lampje. De brede lamp bovenin die brand bij onvoldoende lucht, icm. de zoemer. Dank allemaal alvast voor het meedenken! (stukje tape kan natuurlijk, maar het lichtje hoort gewoon niet te branden natuurlijk)
 2. scenic20

  Brandend lampje

  Tuurlijk. Meters zitten ingebouwd in een Setra S213H (een bus dus). Maar dit combi instrument is gebruikt in veel typen touringcars. Oa. VanHool heeft hem lang gebruikt tot halverwege de jaren 90. Maar nergens een boekje te vinden helaas. Voorzien van Mercedes 8 cilinder motor. Bouwjaar 1980. Dynamo heeft een apart lichtje met accu symbool. En geen stroomproblemen aan boord.
 3. scenic20

  Brandend lampje

  In de oldtimer waar ik wel eens mee rijd zit de meter uit de foto met oa. brandstof / oliedruk / lucht en temperatuur. Sinds kort is het lampje links boven gaan branden maar ik heb geen idee wat de bedoeling daarvan is. Helaas geen boekje meer bij het (mercedes) voertuig. Wie herkent het? Wagen rijd goed. Gecontroleerd: - Oliepeil - Koelvloeistofpeil - Brandstof Dat is allemaal in orde. Dat de meter voor de brandstof op "0" staat is bekend en al langer zo. Tankvlotter is niet goed. Alvast bedankt voor de hulp!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden