Spring naar bijdragen

Paulo

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  468
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Paulo geplaatst

 1. http://www.transport-online.nl/site/vacatures/?q=detail&id=3616Misschien nog een nieuw klantje voor jou
 2. Dat snap ik dan weer even niet was toch altijd maar 595 km met oude tacho's?
 3. Ligt helemaal aan de laatste twee stukjes varen maar normaal doen ze er 2 tot max 3 weken over. DAF Dealer is hier toch nergens te vinden. Terberg is dan weer Volvo en hier rijd zo ongeveer 80% Volvo van min +10 jaar oud rond. Er electronica moet dus al helemaal niet gewoon bladvering, hand geschakeld, haakarm systeem, kraan erop en een 3 as aanhanger erachter. Gewicht, Hoogte en Lengte word hier toch niet op gecontroleerd.
 4. Valt allemaal wel mee, Nederland -> Belgie -> Frankrijk -> Italie -> stukje varen naar Iglominitsa -> Griekenland -> Turkije -> stukje varen naar Suez -> Egypte -> stukje varen naar Diba -> dan nog ongeveer 1,700 km maar dat is in een dag en nacht te doen naar Dubai. En hotel we gaan gewoon van boot naar boot toch
 5. Denk als je zoiets tweedehands koopt er het laatste jaar weinig tot geen groot onderhoud meer is gedaan en dan zou zomaar de volgende APK wel eens meer kunnen kosten als de aanschaf van zo'n truck. Ben zelf op zoek naar zo iets 6x6 of 6x4 met kraan en haakarm systeem. Hier hebben ook wel een soort APK maar dat is met een paar dirham wel te regelen, banden en een Euro norm word ook niet naar gekeken. Dus waarschijnlijk binnenkort even in NL en Dan stukje terug naar Dubai "trucken" inshallah.
 6. Paulo

  ABT Klarenbeek

  Kan gewoon hoor, ik woon ook niet in Nederland zelfs geen adres meer, maar heb er ook nog wel een bedrijf. Nu hebben we hier ook wel Nederlanders die komen werken in de UAE en die kunnen Dan belasting betalen in het land waar ze op papier werken in dit geval UAE maar behouden wel alle rechten in Nederland. Aangezien belasting hier 0% is word er ook niets betaald en volkomen legaal doordat Nederland een overeenkomst heeft met UAE dus belasting mag je hier betalen.
 7. Staat zo links en rechts nog wel wat betaalbaars te koop
 8. Zou het zo zijn om aan de cabotage regels te voldoen, denk niet dat dit soort bedrijven alles tegen de wet in doen. Las net ergens op transport-online dat de helft van de Nederlandse bedrijven de ARBO regels aan hun laars lapt, en Nederlandse trucks ook vaak overbeladen zijn in Belgie. Dit zal bij Wabener niet snel gebeuren heb ik het idee.
 9. Lees toch echt kadaver in dit stukje van Mr. Murphy 2) 2e hands is niet erg, maar een kadaver van een 1.000.000 km??? Denk jij dat het onderhoudsverhaal niet een beetje wispelturig kan uitvallen? Vergeet niet, alles kan en gaat kapot, maar in de tijd dat die wagen binnenstaat, levert ie geen centen op.....
 10. Ach 1,000,000 km op de teller daar beginnen ze hier pas mee zie dat probleem niet zo dat auto dan een kadaver zou zijn.
 11. Paulo

  ABT Klarenbeek

  Arne heb toch wel enigzins bewondering voor wat je doet en dat je ook altijd reageert hier, maar ook voor Rob in jullie verhaal zit van beide een kern van waarheid .....
 12. Paulo

  ABT Klarenbeek

  Chauffeur dacht what the .... kwam toch mooi € 1,000 per maand te kort
 13. Paulo

  slapen in de cabine wordt duur

  Zie het probleem niet zo wij doen het ook 3 maanden in verotte porto cabin ergens bij 50 graden, wij worden niet gedwongen, hun ook niet, wij doen het all for the money hun toch ook, wij kunnen zo naar huis maar Dan ook niets verdienen hun ook duzzzz
 14. Ze zullen het wel duurzaam doen ;-)
 15. http://www.transport-online.nl/site/52088/ninatrans-door-iru-uitgeroepen-tot-beste-transporteur-2014/ Raar dacht hier toch altijd te lezen dat de Nederlanders de beste zijn.
 16. Paulo

  slapen in de cabine wordt duur

  Voor Reining, TB Europe en Wabaner zal dit niet nodig zijn, die hebben zelf eigen terrein en loodsen als voetbalvelden zo groot dus kunnen makkelijk een eigen accomodatie bouwen op eigen terrein. Wat ik bedoelde was een tijdelijk "hotel" op parkings en/of bij truckstops voor de minder bekende "boefjes" die toch aan de regels willen voldoen. Wel met iets meer luxe dan 3 hoog gestapelde chauffeurs want ja hoe komt een dronken oostblokker in het bovenste bed ;-) ;-)
 17. Paulo

  slapen in de cabine wordt duur

  I Ik heb niet geplaatst dat er al opleggers zijn besteld dit was voldaf niet ik. Had alleen een eerdere posting van mij geplaatst waar ik dit idee aanhaalde.
 18. Paulo

  slapen in de cabine wordt duur

  Waarom waardeloos als er douche, toilet, Internet en sat tv in zou zitten is het niet zo'n slecht idee.
 19. Paulo

  slapen in de cabine wordt duur

  http://www.transport-online.nl/site/52077/ondernemers-steeds-inventiever-vrachtwagentrailer-als-hotel/ Duzzz gaat er mooi met mijn idee vandoor
 20. Mohammed on the hill net buiten Dubai is zeer goed
 21. Jammer dat zo'n bedrijf altijd een "verkeerde" boekhouder treft die vergeet de rekening te betalen
 22. Nou maar weer een afspraak maken bij de spuiter om mijn Tekno 620 Scania combie te laten spuiten in de nieuwe kleuren, iemand al een idee hoe dat dat eruit gaat zien. Hopelijk we de laatste keer anders komt er te veel verf op volgende keer maar even laten zandstralen.
 23. uhh nu ga je toch niet vertellen dat de vakbond de boosdoener is zeker ... Nee die staan echt achter de chauffuers
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden