Spring naar bijdragen

zoetwatermatroos

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1202
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  4

Alles door zoetwatermatroos geplaatst

 1. De 831 gespot op de afrit Tiel .
 2. Hier wel een keertje. Onderweg naar omgeving Rotterdam om te laden voor regio Parijs en terug laden in de buurt van Lyon.
 3. Is dat ik morgen moet werken anders hadden we ff een bakkie kunnen doen bij het Leeuwtje
 4. zoetwatermatroos

  Bieten campagne

  Morgen maar ook eens mijn eerste vrachtje dit seizoen doen. Op naar Dinteloord
 5. hey hey he y, niet onder mijn duiven gaan schieten he Andre 😁
 6. Misschien de pauze staffel compenseren? Je kent het wel mensen die geen pauze nemen en hun staffel wel tijden het laden en lossen en/of wachten weg laten strepen en zo dus voor niets werken en daarmee goedkoper zijn dan wel Pool, Roemeen of Filipino dan ook. Zijn waarschijnlijk bang dat hun dan volgende keer ook 6 dagen moeten werken...
 7. Deze maand verloopt bij veel vrachtwagenchauffeurs de code 95 op het rijbewijs. Nu kan je gebruik maken van de (corona) uitstel van 10 maanden. (zie citaat) Wie maakt hier gebruik van en zo ja heb je dan nog wat extra papierwerk in diverse talen bij je om het te kunnen uitleggen bij controle en/of klanten onderweg? Bijgevoegd citaat komt van een rijksoverheidsite. Uw CDE-rijbewijs en/of uw code 95 verloopt tussen 1 juli tot en met 31 oktober 2021: uw CDE-rijbewijs en/of uw code 95 is nog 10 maanden geldig vanaf de einddatum op het rijbewijs.
 8. Maar " de week" wordt dan wel weer aangehouden voor de wekelijkse en 2 wekelijkse rijtijd.
 9. Misschien voelen ze dubbel aan als je zaterdagavond bent doorgezakt, maar tellen gewoon enkel, wel met 100% toeslag.
 10. ja wordt wel erg incrowed zo...
 11. Je zegt zelf 2x in je vraag aan roadtrain en Corné dat de pauze gelijk genomen wordt nadat je ergens een halve dag hebt staan hangen. Bovendien haal je er nu ook nog een kantine bij en dat vanuit je eigen ervaringen. En je komt dan tot de conclusie dat als je onderweg de afgesproken pauze staffel hebt genoten er ook nog bij lange laad/lostijden cq wachttijden pauze genoten dient te worden? Dat is echt niet overal zo. Ligt er denk net aan hoe vaak dit voorkomt bij een bedrijf. Heb je hier één keer in maand mee te maken of gebeurt het meerdere keren per week.
 12. waarom zou je dat half gelijk willen pakken? Maar ook hier zijn lange wachttijden geen uitzondering en of je dan wel of geen pauze schrijft is aan je eigen...
 13. Dat geldt dan alleen voor de laatste rit van de week en je kan dus altijd ergens eerder stoppen zonder gek veel om te rijden als je bij een voorziening met sanitair en evt een maaltijd wilt blijven staan. Neemt niet weg dat het in Raalte slecht geregeld is
 14. dat leeg goed moet er per se uit in de avond?
 15. niet in onze cao toch? Of ik moet het al die keren verkeerd begrepen hebben...
 16. We hebben hier toch ook regelmatig gelezen dat een werkgever niet meer dan de cao mag uitbetalen, van koppelen op de zaak kan je nog een verschillende interpretatie hebben maar van dat overnachten is het toch wel duidelijk dat dat een extra vergoeding is. Al is het dan wel begrijpelijk en heel billijk.
 17. Ja ik had alle tijd om op te letten👋
 18. Morgen lossen, spoelen en laden in Hamburg
 19. Andremast gespot en mee gedineerd in de Zevenbergsche hoek.
 20. dan bedoel ik iemand anders ,die werkt als zzp'er of voor een uitzendbureau in Engeland En heeft zoals Iveco zei wel foto's van Stobart geplaatst maar ook van bv een blauwe kieper. Het punt was dat hij het er toen al over had dat je precheck op de kaart of schijf moest staan.
 21. We hebben hier ooit een forumlidgehad( Tobias of Tobmaran??) die in Engeland woonde en werkte en het ook over de pre check dmv arbeid op de tachograafkaart te zetten. Dit kan wel een jaar of 8 geleden zijn geweest dat hij dat melde.
 22. Misschien gaan ze wel een vangrail in het midden maken https://www.dumpert.nl/item/100002808_abd9e8d1 Als je perse een stukje binnendoor wil kan je ook over de B401 rijden maar denk dat via de A28 naar Oldenburg misschien wel sneller is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden