Spring naar bijdragen

zoetwatermatroos

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1230
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  4

Alles door zoetwatermatroos geplaatst

 1. Klopt , dat was ik. Ben nu al zo vaak Dafs tegen gekomen zonder Groninger vlag dat ik dacht dat jij voortaan anoniem over de wegen ging. Maar leuk om weer eens een forummer gespot te hebben.
 2. Idd , iemand enig idee voor wie er in Weert een gigantisch pand wordt neergezet?
 3. Blijft toch trekken als zoetwater matroos
 4. ben ik niet geweest
 5. Je moest hem toch sowieso op boot overtocht zetten ivm gps signaal en dus aan de 13/11 voldoen ?
 6. terwijl het er sowieso elf moeten zijn? Of heb ik nu weer niet goed opgelet ?
 7. Maandag staat het eten van de Fransman op hem te wachten als ik zo rond de middag bij hem aankom in Chalon. Daarna maar even lossen.
 8. zoetwatermatroos

  Zomaar een week.

  Ok ,dat omkoppelen kon ik niet uit het verhaal opmaken, en je "eigen"voorraad in de oplegger doen en je eigen voorraad aanvullen is een te groot risico?
 9. zoetwatermatroos

  Zomaar een week.

  Daar wordt dan melding van gemaakt? En je had de spanbanden zelf kunnen aanvullen in Enschede? Hoeveel kilometer is zo een weekje nou?
 10. zoetwatermatroos

  zonnetje..!!

  3 in één foto, Zonnetje, raad je plaatje en tijdens Lossen
 11. Vanmorgen rond 7 uur ouwe thv De Wijk
 12. Is de concurrentie zo moordend op het kanaal dan? Of is er ook minder UK verkeer? Is natuurlijk wel waar dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken dus dan maar in één keer door die zure appel heen bijten, maar toch.
 13. 800 man via zoom , per direct,ontslagen en worden vervangen door goedkopere uitzendkrachten. Walgelijk
 14. Ze wachten op een levering roeispanen. Die krijg je dan ipv een maaltijd
 15. Hoe is het eigenlijk met de Nederlandse vestiging van Waberer ? Daar was een paar jaar geleden toch sprake van ? Daar was hier nog een topic over?
 16. Ik tank zelden Adbleu onderweg, maar schrok toch wel van de ruim 1,90 de liter die ik van de week getankt heb.
 17. @gerje gaat voorbij aan het feit dat je de bootfunctie gebruikt, in ieder geval met een " oude" tacho, om gebruik te maken van artikel 9. Dat is nu mijn punt. Als ik daar geen gebruik van wil maken zou ik dus met de oude geen bootfunctie gebruiken en met de nieuwe dus wel om geen GPS conflict te krijgen. Alhoewel je auto aan boord ook niet op contact staat en je een ticket hebt zodat bewijs makkelijk overlegt kan worden.
 18. Zo duidelijk is het voor mij nog niet. Als ik de volledige nachtrust op de boot maak schakel ik de bootfunctie pas in als in aan dek sta, om geen GPS conflict te krijgen . Wil ik gebruik maken van artikel 9 dan schakel ik het in zodra ik op de kade sta te wachten om in te schepen? En welke oplossing is er voor trucktransporters ,die als ze leeg zijn van 2 combi's weer één volle maken? Of werkt dat GPS systeem alleen als er een kaart in zit ?
 19. als ik het dus goed begrijp moet je straks altijd de bootfunctie gebruik ook als je langer dan 11 uur stilstaat op de boot? Dat is nu toch niet nodig?
 20. Nou het probleem begint al bij vak één, de opdrachtgever hoeft natuurlijk niet de afzender te zijn. In het verleden loste ik dit op met het vakje niet Franco aan te kruisen maar men heeft nu liever dat de daadwerkelijke opdrachtgever in vak één komt te staan . Heb nu dus wel eens cmrs met de afzender en geadresseerde op het zelfde adres ivm " neutraal" laden of lossen
 21. Ik zie ook mensen hun landcode veranderen net voor de grens, zou dit als fraude worden aangemerkt of zal de soep niet zo heet worden gegeten?
 22. Morgen laden Bergen op Zoom voor de Botlek daarna laden Pernis voor Europoort.
 23. Gelukkig is de diesel niet zo duur en is er genoeg capaciteit bij de vervoerders om zulke bulk vrachten op te vangen.
 24. zoetwatermatroos

  Raad Waar

  ja misschien is dit topic door de moderne tijd achterhaald en vandaar dat er niet veel meer gepost wordt. Ach het was leuk zolang het duurde
 25. zoetwatermatroos

  Raad Waar

  Zo dat is wel erg snel en heel precies, kruising Tervuren had ik goed gevonden. Maar goed het is jou beurt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden