Spring naar bijdragen

jan45

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  662
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  3

Over jan45

 • Verjaardag 02-03-1945

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

12302 profielweergaven

jan45's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Very Popular Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • First Post Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

1,5k

Waardering in de gemeenschap

 1. Welk geld is er Lientje, de staatsschuld bedraagd ongeveer 21.780 euro per nederlander. Daar wordt wel luchtig over gedaan door de politiek en de financiele markt want de rente is historisch laag, maar feit blijft dat schuld betaald moet worden en wie gaat daar voor opdraaien denk je. Mijn mening is dat je geld de waarde van det papier waar het op gedrukt is niet eens meer dekt, het is gewoon een grote luchtbel geworden met dank aan de politiek en zogenoemde financiele experts die uiteraard riant betaald worden. Ook klimaat is een verdienmodel geworden waarvoor gewone mensen de rekening moeten betalen. Je moet vooral niet kijken hoe de mensen die ons vertellen dat we het helemaal verkeerd doen zelf leven. Timmermans voorop die van hot naar her vliegt om zijn riedeltje te vertellen en uiteraard ook het circus tussen Brussel en Straatsburg in ere moet houden. Maar laat vooral je weekend niet bederven hoor want morgen schijnt weer de zon.
 2. Wat een beetje opvalt Kiepenboer, is dat je verhaal begint met waaibomen en in de rest van je verhaal niet verder kijkt dan het bedrijf waar jij werkt, aangevuld met nog een paar dooddoeners. Het lijkt er wel op dat je een echte chauffeur bent. Dit is op zich niet als een verwijt bedoeld maar viel me gewoon op.
 3. jan45

  Andre

  Van harte gefeliciteerd André.
 4. jan45

  Waar gaat de reis heen...???

  Morgen lossen Hamburg, dinsdag Bordeau. Er komt weer leven in de brouwerij.
 5. jan45

  Mijn naam is haas

  Mij hebben ze een paar jaar terug van de A20 geplukt en naar de weegbrug, ik geloof bij Aschfort niet ver van de tunnel. Resultaat te zwaar vlakbij de weegbrug drie pallets uitladen 400 pond afdokken en klaar was Kees. Als je niet kan dokken loopt het inderdaad iets anders, maar dat is niet enkel in de UK. Je kennis van West Vlaams schiet ook een beetje tekort Europeaan, West Vlaams vangt aan in Zeeuws Vlaanderen en gaat tot Duinkerke, in de andere zijde ongeveer de lijn voor Brugge, Kortrijk.
 6. jan45

  Trucks van de jaren 70

  Leuk geschreven, jeugd sentiment.
 7. jan45

  Waarin rij je nu eigenlijk?

  Ook veel veilige kmters en veel plezier ermee Pierre, hier is het een beetje stil de laatste tijd, maar dar wordt wel weer beter.
 8. Vooral die petitie tekenen Sprinter 516, jij mag ong. met 67 1/2 van je pensioen genieten.Dan kan je na twee een half jaar je rijbewijs inleveren en bij de halte heerlijk zingen busje komt zo. Voor degenen die straks tot hun zeventigste mogen werken is dit helemaal een prettig vooruitzicht.
 9. jan45

  RobNiat

  Gefeliciteerd Rob, leuk dat je tenminste weer thuis bent.
 10. jan45

  Marotrans

  Gefeliciteerd.
 11. jan45

  Waar gaat de reis heen...???

  Morgen lossen Graveson, dan heb ik mijn uitje weer gehad.
 12. jan45

  Waar gaat de reis heen...???

  Ik heb deze week nog een ritje Cestas gehad, verder niets opwindend. Rob, een goede reis gewenst en geniet ervan.
 13. jan45

  Waar gaat de reis heen...???

  Een Prettige reis Pierre.
 14. jan45

  Inenten of niet?

  Gezien mijn leeftijd en achtergrond sta ik ook vrij bovenaan op de lijst, al denk ik dat het voorlopig nog wel een tijdje gaat duren om de eenvoudige reden dat er geen vaccin genoeg voorhanden, lees ingekocht is. Dit moest natuurlijk weer Europees geregeld worden en dat is natuurlijk een garantie voor een vlekkeloze organisatie......In de landen om ons heen loopt het ook niet zo soepel voor een groot deel om dezelfde reden. Dus ik laat het voorlopig maar even op me afkomen en wat de lange termijn betreft, dan heb je een zekerheid op een dag ga je gewoon dood.
 15. jan45

  Waar gaat de reis heen...???

  Laden voor Cestas.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden