Spring naar bijdragen

jan45

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  671
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  3

Over jan45

 • Verjaardag 02-03-1945

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

13014 profielweergaven

jan45's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Very Popular Rare
 • Posting Machine Rare
 • Collaborator Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

1,5k

Waardering in de gemeenschap

 1. jan45

  Waar gaat de reis heen...???

  Maandag starten Graveson.
 2. jan45

  Waar gaat de reis heen...???

  Vanavond naar Blangac.
 3. jan45

  waar sta jij vanavond??

  Hoi Matthieu je zit in mijn achtertuin man, ik zit al een week in Barcares. Straks vertrek ik naar Peniscola vrienden bezoeken,zaterdag ben ik weer terug in Barcares vlakbij de lydia. Bastide de la mer. Groeten en een fijne vakantie, mogelijk komen we mekaar tegen.
 4. Nee Pierre we praten niet over dezelfde oorlog, mijn ervaring dateerd van 1964. Het is een mensenleven geleden maar sommige zaken vergeet men nooit dat weet jij net zo goed als ik. Heel soms komt het als een duivel uit een doosje weer in je gedachten.
 5. Ik zou zeggen vraag eens aan de mensen in Calais en Duinkerke, of aan chauffeurs die daar steeds kwamen waarom ze zo weinig op hebben met Syriesche, Afhaanse en nog meer van die vluchtelingen. Ik vind het nogal ver gaan om deze vergelijking nu te maken met mensen die uit Oekraine vluchten. Het is zo dat Nederland nee zei in het referendum en waar het toen over ging denk ik nog steeds terecht. Dat referendum vroeg niet of we mensen die daar gebombardeerd werden door Rusland aan het lot over moesten laten. Pierre zijn reaktie wat Bosnie betreft kan ik begrijpen,verder is het verloop daarvan voldoende bekend en wat Congo betreft Pierre daar was ik zelf bij. Ik weet hoe het was en denk daar waarschijnlijk iets anders over dan jij, Ik ben ook een paar jaar ouder maar ik wil wel kwijt dat voorzichtig gezegd, mijn medelijden zich in grenzen houd en voor iemand op het idee komt ,ik heb geen Oekrainers in huis en zal er ook geen krijgen. Ik vind het ook wat ver gezocht om de tweede wereldoorlog bij deze diskuttie te betrekken en ja ik ken de verhalen uit mijn jeugd toen deze oorlog pas voorbij was. Je kan enkel vaststellen dat men er weinig van geleerd heeft, ook toen werden de mensen in slaap gesust en moesten er hals over kop wapens worden gekocht toen het kalf al verdronken was. Een prettige dag verder allen, morgen gaat de zon weer op.
 6. Heb je helemaal gelijk in en als hij daalt stijgt het percentage, maar ik vraag me af wat het doel van deze opmerkingen is. Blijkbaar is de strekkeing van mijn betoog aan jullie voorbij gegaan. Aan de pomp betaal je trouwens 21 % btw, belasting op toegevoegde waarde en aangezien het betalen van accijns een toegevoegde waarde is betaal je daarover btw,.logisch toch?
 7. Daar heb je waarschijnlijk gelijk in wat de bedragen betreft, maar elk bedrag is een percentage van de totale prijs.
 8. Op zich alles waar en natuurlijk is het verschrikkelijk wat in Oekraine gebeurd. Dagelijks worden we ermee gekonfronteerd in krant en media, de brandstofprijzen stijgen zowat dagelijks. Maar waaruit bestaat de brandstofprijs ook alweer, benzine 46% accijns+17% btw, diesel 35%accijns +17%btw, natuurlijk gaat de inkoopprijs ook omhoog, doch dit absurde belasting systeem heeft niets met Poetin te maken maar alles met zakkenvullers die ons besturen. Zelfde verhaal over de energie rekening, 45% kosten en belasting over elke cent gas of stroom, wie maakt hier de rekening onbetaalbaar.? Burges zijn het slachtoffer van de schraapzucht en betalen de rekening.
 9. jan45

  Waar gaat de reis heen...???

  <Morgen lossen Annecy
 10. jan45

  Waar gaat de reis heen...???

  Snelle beterschap Mathieu.
 11. HendrikJansen ik weet niet waar je die duitse cijfers vandaan haalt in ieder geval niet van de ARD of ZDF want dan had ik ze ook wel opgemerkt. De meeste problemen zijn in de Bundeslanden met een laag entingspercentage heerst. Trouwens in verband met de feestdagen komt er momenteel desbetreffend weinig nieuws naar buiten.
 12. jan45

  Waar gaat de reis heen...???

  Daar in de buurt was ik vorige week Pierre.
 13. jan45

  Waar gaat de reis heen...???

  Zondag vertrekken Graveson en Saint Quentin Fallavier.
 14. Iedereen een fijne kerst en een voorspoedig 2022.
 15. jan45

  Waar gaat de reis heen...???

  Straks vertrek Montpellier.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden