Spring naar bijdragen

Barry

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    1859
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Barry

  1. Dit kwam ik net op Facebook tegen...

    Vermiste Chauffeur!!!!!! Dit bericht delen AUB

    Duitsland - Vermissing chauffeur.

    Vermissing Robby Faassen 5-9-1956 van R. Faassen Transport uit Lekkerkerk.

    Hij word vermist sinds 6-2-2013 en uit laatste info is hij in Duitsland geweest.

    Kenteken voertuig BX-NF-12 Men wordt verzocht naar hem uit te kijken. Faassen lijd aan diabetes en zit mogelijk zonder medicatie.

    Voor meer info gelieve contact op te nemen met Koos Koning, Politie Haaglanden, tel 0182-389551

    Bron: http://www.politie.nl/vermist/vermiste-volwassenen/2013/februari/robby-faasen.html

    De link van de Politie is ook nog steeds actief, dus ik neem aan dat hij nog niet gevonden is??? :confused:

  2. Geplaatst op 11 Feb 2013 om 10:36 uur

    Deze week - van maandag 11 februari tot en met zondag 17 februari - worden door heel Europa vrachtwagens en bussen gecontroleerd.

    Politie- en controlediensten in heel Europa besteden extra aandacht aan zware voertuigen, hun technische staat, overbelading, snelheid en rij- en rusttijden.

    Deze pan-Europese controle wordt geco?rdineerd door Tispol. Dit is een overkoepelende organisatie van verkeerspolitie-diensten in Europa die als doel heeft de verkeersveiligheid en de handhaving op de Europese wegen te verbeteren.

    Bron Vrachtwagencontroles door heel Europa - Truckstar

  3. [h=1][/h]

    Mercedes_nieuwe_atego.jpg.570x380_q85_crop.jpg

    star_inactive.pngstar_inactive.pngstar_inactive.pngstar_inactive.pngstar_inactive.png

    Geplaatst op 06 Feb 2013 om 18:12 uur

    Mercedes-Benz heeft een artist impression vrijgegeven van de nieuwe Atego.

    Na de Actros, Antos en Arocs is nu de Atego aan de beurt om vernieuwd te worden en mee te gaan in de nieuwe lijnen van Mercedes.

    Als je naar de vorm van de zijruit kijkt, lijkt het erop alsof men vasthoudt aan de oude Atego-cabine. De complete aandrijflijn is echter wel vernieuwd.

    Vier cilinder

    Zo is er een nieuwe Euro 6 vier cilinder BlueTec motor met 5,1 liter. Deze motor - OM 934 -komt in vier vermogensvarianten beschikbaar tussen 156 en 231 pk.

    Zes cilinder

    Maar er is ook een zwaardere, 7,7 liter zes cilinder, de OM 936. Deze krijgt drie vermogens tussen de 238 en 299 pk. En dat moet ruim voldoende zijn in de gewichtsklasse tussen 6,5 en 16 ton. Wil je zwaarder, dan zal de keuze snel op de Antos of Actros uit komen.

    Beide motoren hebben common rail-technologie, gekoelde uitlaatgasrecirculatie en een uitlaat waarin een SCR-systeem en een gesloten partikelfilter zijn geïntegreerd.

    Automaat standaard

    Achter de motoren is er de keuze uit een automatische bak met zes of acht versnellingen. Die laatste is nieuw, maar je kunt ook kiezen voor een handbak met zes of negen gangen. De automaat is echter standaard nu; de handbak bestel je als optie.

    Wel standaard is een stabiliteits-systeem, ESP op personenauto's. Verder zitten er schijfremmen op alle assen en heeft de nieuwe Atego een tweetraps motorrem. Je kunt zelfs een permanent-magneet-retarder bestellen.

    De nieuwe Atego zal voor het eerst te zien zijn in april op de CV Show in Birmingham en op de Bauma in München. De verkoop in Nederland begint in mei.

    Bron: Eerste lijnen nieuwe Atego - Truckstar

  4. [h=1][/h]

    renaultoptifuellab.jpg.570x380_q85_crop.jpg

    star_inactive.pngstar_inactive.pngstar_inactive.pngstar_inactive.pngstar_inactive.png

    Geplaatst op 06 Feb 2013 om 11:30 uur

    De Europese Commissie bereidt momenteel een voorstel voor om langere truckcabines en opleggers toe te staan.

    Het voorstel wordt waarschijnlijk deze maand nog gepresenteerd.

    Dat klinkt mooi, langere cabines. Maar de vraag is of de chauffeur hiervan zal profiteren. Bekend is namelijk dat men onderzoekt of trucks een klein neusje kunnen krijgen voor een betere stroomlijn en een veiligere werkplek voor de chauffeur.

    "We moeten de stroomlijn verbeteren en we moeten op de 45-voets container reageren", zegt Matthias Reute, directeur generaal mobiliteit en verkeer van de Europese Commissie tegen het Duitse Trans Aktuell.

    Details kan Reute echter nog niet geven: "We moeten het voorstel eerst aan de Commissie zelf presenteren." Verder moeten er ook op het niveau van de lidstaten technische experts naar kijken.

    Uiteraard zou het een geschenk uit de hemel zijn als slaapcabines iets langer zouden kunnen worden, maar vooralsnog wijst niets erop dat ook dit meegenomen wordt in het voorstel.

    Foto: Deze Renault heeft een soort neusje die de truck betere aerodynamische eigenschappen geeft dan een standaard frontstuur-truck met platte voorkant. Of het er mooi uitziet is een heel andere vraag.

    Bron: Brussel kijkt naar langere cabines - Truckstar

    Jeuj!!! Allemaal een dikke Scania Longline! :banaan:

  5. [TABLE=class: intable, width: 494]

    [TD=class: tcell, bgcolor: #FFFFFF, align: justify]image-10828.jpgSCHERPENZEEL - Transportbedrijf en logistiek dienstverlener Mandersloot uit Scherpenzeel (GLD), al jaren actief op de Oost-Europese markt, heeft ter uitbreiding van haar activiteiten met onmiddelijke ingang de Roemeense vestiging sc te Baerts Transport srl uit Codlea (RO) overgenomen van de nederlandse te Baerts Holding B.V. Met deze overname wil Mandersloot haar diensten uitbreiden in Centraal Europa en de kans benutten om door te groeien.

    Het familiebedrijf Mandersloot is gespecialiseerd in koel- en vriestransporten en werd opgericht in 1965 als Mandersloot's Expeditiebedrijf B.V. Aan het eind van de zestiger jaren besloot de familie Mandersloot als één van de eerste transporteurs in Nederland op Polen - onderdeel van het voormalige Oostblok - te gaan rijden. Een actie waardoor binnen de transportwereld enige faam is verworven als Oostblokpionier

    Gedurende de afgelopen 45 jaar is het éénmansbedrijf uitgegroeid tot een complete logistieke dienstverlener die, naast het internationale transport, ook distributie op winkelniveau en op- en overslag activiteiten in haar pakket heeft. Mandersloot is met name gespcialiseerd in het transport van bloemen, planten, groenten en fruit binnen de gehele distributieketen.

    Mandersloot is de laatste jaren fors gegroeid en heeft mede door de overname ruim 125 trailers op de weg die dagelijks de import en export verzorgen van en naar Nederland, Belgie, Polen, Tsjechie, Slowakije, Hongarije, Roemenië en Bulgarije. De overname van de Roemeense vestiging is dan ook een strategische keuze voor verdere groei.

    Naast de moedervestiging in Scherpenzeel, heeft Mandersloot ook een vestiging in Polen (Komorniki - nabij Poznan) waar naast transport ook crossdocking, warehousing en value added logistics worden aangeboden en een vestiging in Tsjechië (nabij Praag).

    De Roemeense vestiging zal voorlopig in de huidige vorm worden doorgezet om zo de continuiteit en betrouwbaarheid voor alle klanten te blijven waarborgen.[/TD]

    [/TABLE]

    Bron: Transportnieuws - Mandersloot neemt Roemeense vestiging S.C. Te Baerts Transport S.R.L. over

    Zijn er bij Mandersloot nog Nederlandse chauffeurs werkzaam? Als ik soms een auto van ze tegen kom is het er altijd een met witte platen.

  6. Vodafone is zowiezo goed in hoge rekeningen sturen! Ze presteren het nog steeds om regelmatig rekeningen van meer dan 100 euro in de maand te sturen,

    terwijl ik momenteel m'n telefoon amper gebruik en bijna altijd op het Wifi netwerk zit! Ik heb een belbundel van 650 belminuten en 1GB internet wat ik amper gebruik! Ik heb al een paar keer de klantenservice gebeld waar ze het vandaan halen, maar daar krijg je nooit geen duidelijk antwoord op! Moet nog 5 maanden,

    en dan maar eens bij een andere provider gaan kijken denk ik?! Het bereik is de laatste tijd ook dramatisch! En dan schepen ze je af met een nieuwe simkaart wat

    geen enkel verschil maakt! :-S

  7. Dat zijn zeker brute machines! :-) Ik las toevallig van de week nog een leuk stukje over dat de Brandweer in de buurt van Apeldoorn al eens met spoed is uitgerukt voor een bosbrand melding. En toen ze onderweg waren met prio 1 ontdekten ze dat die rookpluim zich toch echt verplaatste! LOL Bleek ook een stoomtrein te zijn. Haha.

  8. beste barry waarom begin je geen uitzendburo?

    ken er zat die dat al gedaan hebben

    ben alleen bang dat jij te eerlijk bent voor zulk intercedenten werk:angel:

    Sorry Marcel, had je posting even over het hoofd gezien.

    Nee dat is inderdaad niks voor mij. Haha. Ten eerste wil ik mensen geen beloftes doen die ik niet na kan komen, want daar irriteer ik mezelf

    ook het meeste aan. En ten tweede vindt ik het rijden zelf veel te leuk om te doen. Moet er niet aan denken om de hele dag op kantoor

    te zitten. Ik wil niks liever dan vandaag nog m'n spullen inpakken en wegwezen!

  9. Dode en gewonde bij verkeersongeval

    EPSE - Op de N348 in Epse zijn een dode en een gewonde gevallen bij een verkeersongeval. Een vrachtauto en een personenauto botsten frontaal op elkaar ter hoogte van hectometerpaal 42.

    Het dodelijke slachtoffer was de enige inzittende van de personenauto. De vrachtwagenchauffeur raakte zwaargewond en is per ambulance met spoed naar een ziekenhuis overgebracht. De personalia van de twee betrokkenen zijn nog niet bekend.

    De N348 is afgezet voor onderzoek en berging. De afdeling Verkeersongevallenanalyse doet ter plaatse onderzoek om de toedracht van het ongeval te achterhalen. Er is een omleiding ingesteld voor het verkeer op de N348.

    Bron + foto's: Dode en gewonde bij verkeersongeval | IJsselnieuws

    Ik heb begrepen dat de bestuurder van de personenauto vermoedelijk uit een uitrit is gekomen en de vrachtwagen waarschijnlijk over het hoofd gezien heeft met de weg op draaien. Een erg triest ongeluk! Sterkte voor de chauffeur en de nabestaanden van de inzittende van de personenauto.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden