Spring naar bijdragen

Joost0255

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Joost0255's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. ASAP Koeriers zat vroeger in Hoofddorp.. is ook failliet gegaan een aantal jaar geleden
  2. beetje bijremmen kan geen kwaad :)
  3. overigens ben ik er zelf klaar mee.. laat me niet meer opfokken en die cruisecontrol gaat op de 84.. wijsheid komt met de jaren zeggen ze.. haha.. maandag ga ik vragen of ze mijn auto op 84 willen begrenzen.. kan ik niet meer in de verleiding komen!
  4. Nee sorry.. bent lekker snel met vooroordelen!!
  5. drama dit geval.. vind het echt niet kunnen..tuurlijk rijden we zelf te hard.. maar de trajactcontrole bijv. op de A2.. Wat als we die stil invoeren.. daar zijn toch ook heel veel berichten in de media over geweest dat dat ging gebeuren. Hadden ze dat nu ook niet kunnen doen. Zelf werk ik bij Knap Transport. Er zijn jongens bij ons in het bedrijf die daar elke dag 3 a 4 keer heen en weer rijden. Sprak vandaag een collega chauffeur van zandbergen die nu al op de 500 euro zit. Dan heb ik het over de periode eind juni. Zelf heb ik er 2 van 51 euro mogen ontvangen.. hou me hart vast! Knap Transport heeft dit samen met (wat ik hoorde) andere bedrijven bij TLN neergelegd.
  6. BEVERWIJK - BUKO neemt een bedrijfsonderdeel van de Boudesteijn Groep over. Beide Beverwijkse bedrijven hebben dat vandaag bekendgemaakt. BUKO neemt negen vrachtwagens, achttien opleggers en tien personeelsleden over van Boudesteijn. Daarmee wordt het gehele bedrijfsonderdeel Boudesteijn Transporten BV eigendom van BUKO. Bij BUKO worden de negen chauffeurs, een planner en het rijdend materieel ondergebracht bij Boon Transport BV. Dat transportbedrijf ging eerder dit jaar failliet en werd in juni door BUKO ingelijfd. De transportactiviteiten worden voortgezet vanuit Beverwijk, en aangestuurd vanuit IJmuiden. Bron: www.ijmuidercourant.nl
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden