Spring naar bijdragen

RealZeus

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2165
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  18

Over RealZeus

 • Verjaardag 04-08-1976

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

RealZeus's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

2,6k

Waardering in de gemeenschap

 1. Sinds o.a. het forumdeel "De chauffeur thuis" hier de nek is omgedraaid kijk ik hier zelden. Er is niks echt leuks meer te lezen en als er al wat te lezen is is dat het zoveelste gekibbel tussen een aantal personen. Als ik Freddy was had ik de stekker er uit getrokken want blijkbaar willen jullie ook niet anders, met je eeuwige azijnzeikerij.
 2. Maar goed: OT: Ik wil niks voor het raam. Als ik in een auto stap en de gordijnen zitten half dicht gooi ik ze open. Zeker in het werk wat ik deed, winkeldistributie, wil je vrij zicht hebben. Maar ik heb wel charters gezien hoor. Van die barre gaanders met de gordijnen half dicht, een partij rode verlichting binnen waar ze in de gemiddelde hoerenkast jaloers op worden en allemaal bordjes, vlaggen en aanverwante troep voor het raam. Ik snap dat je je cabine gezellig wilt inrichten, maar toch niet ten koste van je uitzicht.
 3. Ja, inderdaad. Het is godverdomme niet normaal hier. Elke discussie verzandt wel weer in de "ja, maar jij.." discussie tussen een aantal personen hier. Ik heb laatst eens zitten kijken, maar het gros van de forumgebruikers van weleer is met piepende bandjes weer vertrokken. En dat snap ik wel. Ik was ook een tijd weg, maar binnen tien pagina's zaten de heren alweer met elkaar te bekvechten. Echt, het is een godswonder dat dit forum nog bestaat. Met zulke forumleden heb je geen hackers nodig.
 4. Dat is een kwestie van wennen. Zoals ik met de bus soms rijd, zo reed ik nooit op de vrachtwagen. Je leert wel rijden in de stad en ik kan ook best hard met een bus door de stad boenderen, maar je moet je kop er dan bijhouden en dat is ook echt zwaar vermoeiend. Dus als de mogelijkheid is er is rijd ik wat rustiger.
 5. Dat ligt er wel aan waar je rijdt. Ik woon in het noorden en daar is men nog redelijk vriendelijk.
 6. Qua werk heb ik er absoluut geen spijt van. Alleen merk ik nu ik vast in dienst ben wel de nadelen daarvan: vrij krijgen is schier onmogelijk door personeelstekort, minder invloed op je rooster. Qua verdiensten zit ik nu net iets onder D6, maar dat loopt nog jaren op en we krijgen echt overal toeslagen voor. Dus ik kan het nu in 32 uur verdienen. En natuurlijk mis ik de vrachtwagen wel eens. Zeker nu die nieuwe Daf XG+ er is. Of als ik weer eens een mooi filmpje op YouTube zie over ritten richting Frankrijk. Maar ik weet gewoon dat altijd buitenland mij niet trekt en dat er ook nadelen aan het chauffeursvak zitten. En ik weet natuurlijk nooit wat de toekomst brengt. Maar voorlopig zit ik hier prima.
 7. Het grote verschil tussen vrachtwagenchauffeur en buschauffeur is dat er een bij een buschauffeur meer tijdsdruk op zit. Het werk van vrachtwagenchauffeur is lichamelijk weer zwaarder in de meeste gevallen. Maar als buschauffeur zijn er veel meer loontreden dus uiteindelijk verdien je net zoveel als op de vrachtwagen, maar met minder uren werk. En ik heb het nu over buschauffeur OV
 8. Als je 32 uur werkt word je nog wel eens gebeld of je een dag extra wilt werken.
 9. Twintig jaar geleden werkte ik bij een koeriersbedrijf en daar hadden we een hele leuke avondrit. Dan namen de vaste chauffeurs van die rit (waaronder ik-zei-de-gek) regelmatig iemand mee. Gewoon voor de gezelligheid. Mijn toenmalige werkgever heeft het niet verboden, maar heeft gewoon een inzittendenverzekering voor die auto afgesloten. Zo kan het ook. Nu was dat ook echt een topwerkgever.
 10. Die laatste foto is station Leiden.
 11. Als je chauffeur bent mag ik toch verdorie hopen dat je weet hoe dat ding werkt.
 12. Ik heb ook nog wel in een 95XF gereden, gewoon een spacecab trouwens. Ook nog langs de kant gestaan met luchtlekkage.
 13. RealZeus

  Baan gezocht

  Dat deden we dubbelbemand in een nachtje, en dan overdag binnendoor lekker door de Alpen met 16 adresjes. En dan 's avonds de routier in.
 14. RealZeus

  Baan gezocht

  In de winkeldistributie is nu weer werk zat. Jumbo in Veghel, Kruidvat in Heteren en zo zijn er vast nog wel wat in die buurt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden