Spring naar bijdragen

RealZeus

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2153
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  18

Waardering in de gemeenschap

2597 Excellent

Over RealZeus

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 04-08-1976

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik heb ook nog wel in een 95XF gereden, gewoon een spacecab trouwens. Ook nog langs de kant gestaan met luchtlekkage.
 2. RealZeus

  Baan gezocht

  Dat deden we dubbelbemand in een nachtje, en dan overdag binnendoor lekker door de Alpen met 16 adresjes. En dan 's avonds de routier in.
 3. RealZeus

  Baan gezocht

  In de winkeldistributie is nu weer werk zat. Jumbo in Veghel, Kruidvat in Heteren en zo zijn er vast nog wel wat in die buurt.
 4. Een beginnend chauffeur loopt het waarschijnlijk regelmatig dun door de broek bij een winkelrit. Maar je leert wel echt rijden.
 5. Morgenmiddag even een ritje Arnhem
 6. Dat chauffeurs er nog intrappen vind ik ook wel verbazingwekkend.Hovo staat in Drenthe nou niet bekend als een topwerkgever.
 7. Nog geen idee, maar het blijft de noordelijke helft van het land, want ik rijd morgen met een knalgele Scania met dito oplegger rond.
 8. Klopt, maar je vergeet dat je ook nog recht hebt op arbeids- en heffingskorting.
 9. RealZeus

  forumgebruikers gespot

  En vrijdag kwam ik je weer tegen , jij ging van Hoogeveen richting Assen, maar je keek naar rechts.
 10. Na vandaag voor de gele naar Coevorden en Makkum te zijn geweest mag ik morgen voor de oranje naar twee adresjes Nijmegen.
 11. RealZeus

  forumgebruikers gespot

  @Knoalster vanmiddag op de A28 bij afslag Beilen in zuidelijke richting. Ik kwam net met het gele gevaar aan de andere kant de snelweg oprijden richting noorden.
 12. Morgen lekker een dagje op de bus. En dan ook nog de fijnste die we hebben: een Setra S419UL. 15 meter schoon aan de haak. En dan gaan we maandag maar eens met het gezin een midweekje naar Zuid-Limburg. Ik heb al gezien dat het een herfstvakantie wordt.
 13. RealZeus

  forumgebruikers gespot

  Ik kwam afgelopen woensdag de auto van @Schots en Scheef tegen op de N381, maar ik lees net dat ik naar zijn collega heb zitten zwaaien.
 14. Wacht, wat? Hun materieel hapert en daar moeten de chauffeurs voor opdraaien? Waarom werk je uberhaupt voor zo'n uitbuiter?
 15. Nee hoor, het gebeurt ook wel dat er minder vracht is dan ze aanvankelijk dachten en dan druken ze twee winkels in een auto en dan heb je als uitzendkracht het nakijken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden