RealZeus

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1697
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  14

Over RealZeus

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 04-08-76

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Kwam ik Vince_86 vanmorgen tegen op de N33? En er zwaaide iemand in een MAN-combi van Sipma naar mij. Iemand van hier? Verstuurd vanaf mijn SM-A520F met Tapatalk
 2. Als jij ook dierbaar bent voor die mensen stellen ze je niet voor die keus. En persoonlijk zou ik die ook nooit maken omdat anderen dat willen. Het is MIJN leven en niet dat van anderen. En ik weet dat het prive is en diep gaat, maar van dit soort dingen gaan mijn nekharen recht overeind staan.
 3. Emden. Vanaf Delfzijl kun je het zien liggen, maar je bent ruim een uur aan het rijden om er te komen.
 4. Op jouw Engels valt ook wel wat aan te merken. Maar leg me eens uit: wat is dat toch? Eens in de zoveel tijd zit hier iemand op het forum die een complete tankoplegger met azijn heeft leeg gezopen en die oreert dan dat het allemaal kut is en wij Nederlanders zijn de beste. Als je het zo kut vindt, waarom rijd je dan nog? O, en Nederlanders zie ik ook genoeg klooien en last hebben van zelfoverschatting.
 5. Of er was verderop een ongeluk gebeurd?
 6. Zo, die hoogwerkers zijn goed smerig!
 7. Sterkte Frank!
 8. Breewel heeft niet echt woonruimte. Je kunt er wel overnachten in een slaapkamer, maar het is niet om permanent te verblijven.
 9. En dan heeft die MAN nog wel zulke grote spiegels.
 10. Nee. Ze staan in Veendam. Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk
 11. Zo'n ding staat 's weekends altijd bij ons geparkeerd. En de 1016 staat ook regelmatig bij ons op de parking.
 12. Rockpaleis? Een echoput. Voor goed geluid moet je in de Ziggo Dome zijn, niet in de Arena.
 13. Zo is er ook ooit een streekbus aan zijn eind gekomen. Die versnellingsbak kapte er ook mee op een spoorwegovergang.
 14. Ik heb een Almera en die is nu op. Qua carroserie dan. Motorisch is het nog dikke prima. Gebruikt nog geen olie terwijl mijn 1.4 al bijna 275000 km op de teller heeft staan. Nog een dikke week, dan gaat hij zijn einde tegemoet, na 8 jaar hele trouwe dienst.
 15. En Japans dus betrouwbaar.