RealZeus

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1721
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  14

Over RealZeus

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 04-08-76

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. OMG, wat een depressieve bende.
 2. Ik ga dood nog niet in zo'n veetrailer liggen met een roedel andere chauffeurs die ik niet ken. Die trailer flikkeren ze maar lekker op een homoparking neer, daar kunnen ze hem goed gebruiken. De gemiddelde cabine ziet er comfortabeler uit dan die kampeerboerderij op wielen.
 3. Het is het merk. We hebben nog een Schmitz en daar is ook altijd wat mee. En ze doen er wel degelijk wat mee. Als je het maar meldt. En een berichtje op de boordcomputer is dan al genoeg dus het is gewoon laksheid van sommige collega's.
 4. Als de planning niet weet dat de boel stuk is is het logisch dat het niet gemaakt wordt. Het ligt niet aan het bedrijf an sich, meer aan collega's die niks melden.
 5. Dit is een beetje de hoer van de zaak en dat houdt in dat niemand iets meldt over defecten. Enfin, ik heb hem bij de trailerboer neer gegooid, mag die er nog wat van proberen te maken.
 6. Ik de afgelopen twee dagen met een mega ben weg geweest. Het was een Schmitz-trailer en ik snap wel dat al die oostblokkers die ook zo'n ding hebben massaal aan de drank gaan. Wat een kutding. Als het qua bezetting kan heb ik zaterdag een feestje en anders ga ik de nachtdienst weer in. Dat bevalt me een stuk beter dan dat gestoei met trailers, hoge papierrollen en spanbanden.
 7. Ja, dat schreef Schots en Scheef zes jaar geleden ook al.
 8. Wil jij beweren dat jij op die overmaatse beschuitbus wel een triangel hebt?
 9. Tot de volgende APK, dan matcht jouw chassisnummer niet met je kenteken.
 10. Ik weet nog steeds niet wat er duurzaam aan is. Waterstof maken schijnt namelijk best veel energie te kosten.
 11. Weet je wat het jammere hier aan is? Het gedrag van die criminelen heeft tot gevolg dat mensen automatisch een hekel aan buitenlanders (oh, dat mag je niet meer zeggen, tegenwoordig is het: mensen met een migratieachtergrond) krijgen. En dat staat het integratieproces van de echte vluchtelingen weer in de weg. Maar goed, da's overal gelijk, de goeden moet het voor de kwaden ontgelden.
 12. Ik dacht haast dat hij net overgespoten was. Een oud-werkgever van mij had ook oranje als bedrijfskleur, maar dat zag er na een paar jaar toch wat fletser uit.
 13. Mijn vorige twee werkgevers hadden ook geen boordcomputer. Maar ik heb op zich geen last van het ding, het scheelt een hoop geschrijf.
 14. Op de N34 bij Drouwen is het viaduct niet goed aangelegd. Dan hang je ineens ook best schuin. Er staat ook een bord bij: kantelgevaar.
 15. Klopt. Bij ons liet de instructeur een filmpje zien dat je lading zelfs kunt tegen houden met een nieuwe kartonnen doos. Al moet ik wel zeggen dat dat na een paar keer wel ophoudt voor die doos, maar toch. Beweging voorkomen is al de grootste winst.