Spring naar bijdragen

funtrucker

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  667
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over funtrucker

 • Verjaardag 27-03-1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ommen

Recente profielbezoeken

3356 profielweergaven

funtrucker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

28

Waardering in de gemeenschap

 1. En de speed omhoog, hoe snel gaat het tegenwoordig. Niet dat ik het met de vrachtwagen gauw ga meemaken, dat lukt slecht in 1 dag.
 2. Ja steil zat voor een Volvo.... Maar ik bedoel eigenlijk enkel autobahnen (BAB)😉
 3. Ik vraag mij af wat nu de steilste autobaanhelling(en) is of zijn in Duitsland? Ik kan mij de 7 voor de geest halen en dat dat 20 jaar geleden met toen al 430 pk niet zo heel vlot ging. Hoe snel gaat er tegenwoordig zulks op en af, volle bak wel te verstaan.
 4. funtrucker

  Ongeluk Wouw

  http://www.bndestem.nl/roosendaal/trein-ontspoort-na-botsing-wouw-zeker-tot-zaterdag-geen-treinverkeer~a0a2fd6d/ UPDATE / VIDEOWOUW - Tussen Roosendaal en Bergen op Zoom is vrijdagochtend een passagierstrein tegen een dieplader gebotst. Er rijden vrijdag geen treinen tussen de twee steden, aldus de NS.
 5. Het is niet zo'n grote speler, maar telt wel voor dit topic. Link >>>>> http://www.rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?nid=239582&cat=1 <<<<<
 6. Maar als je nog rijdt, dan betaalt de baas toch die nascholing?
 7. Ja dat is hem. Hij was gestopt met rusland rijden, en kwam toen bij ah zwolle, voor sitra dacht ik.
 8. Bestaat die Bertus Ederveen uit Veenendaal nog, reed 20 jaar geleden met een dikke volvo voor AH
 9. Kunnen deze cams ook aan de 230 volt, bv zo''n lader van samsung, of zit er allemaal een vast snoertje aan met stekker voor in die ronde 12 volt uitgang?
 10. Zozo, wat een werkers hierzo. Ik krijg 36 uur per week betaald, en ik heb er in 2014 gemiddeld, dus daar gaan alle vrije dagen nog af, jawel 34:53 aanwezig geweest. En dan is incl pauze dan. En laten we het dan nog eens niet over de daadwerkelijke gewerkte tijd hebben. Maar de keerzijde van al dit moois is wel om het weekend een zat en zondag werken.
 11. funtrucker

  dgo ondersteboven

  Hoe gaat ie Marcel, heb je er al weer plezier in?
 12. Ik zal nog blijer zijn als mijn personeel weer veilig en heel terug is, materieel is dan, bij mij althans, een 2e. Maar sommigen zullen er wel anders over denken, iets met geld en vracht enz.....
 13. He Ibo, wat kijk je stoer daar op die foto
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden