Spring naar bijdragen

Dirkjan!

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Dirkjan! geplaatst

  1. Dirkjan!

    De keuze van KEVINvB

    Goede keuze, mooi bedrijf met leuk en afwisselend werk (y). Heb het der uitstekend naar mijn zin.
  2. Als ik jou was zou het eens bij H.J. van Oort in Eck & Wiel proberen.
  3. Dirkjan!

    Goedenavond

    Gelukkig is een stageloper niet duur, vooral niet als hij ook nog eens het grote rijbewijs heeft :)
  4. Dirkjan!

    Goedenavond

    Gelukkig is een stageloper niet duur, vooral niet als hij ook nog eens het grote rijbewijs heeft :)
  5. Dirkjan!

    Goedenavond

    Dat doe ik ook niet, ik heb deze opdracht gekregen van de directeur. Hij wil graag dit certificaat behalen. Daarom ben ik aangenomen en in de transportwereld is der nog genoeg besparing te halen. Vooral als je bedrijf het hoofd boven water wil houden in deze zware tijd.
  6. Dirkjan!

    Goedenavond

    Jazekers, maar dat klinkt wel als een interessante opdracht
  7. Dirkjan!

    Goedenavond

    In Arnhem zijn ze niet zo moeilijk :). Wat voor soort stage opdracht ga jij doen of heb je gedaan?
  8. Dirkjan!

    Goedenavond

    Het houdt in dat je als bedrijf in vijf jaar 20% CO2 gaat reduceren. Denk hierbij aan trucks met een andere brandstof, hogere beladingsgraad, spoiler pakketten op de trekker en trailer. En het belangrijkste is volgens mij het trainen van de chauffeur, als je minder brandstof verbruikt verminder je de CO2 uitstoot. Daar ga ik vanaf september een half jaar mee aan de gang :).
  9. Dirkjan!

    Goedenavond

    Ja, dat was de enige transport gerelateerde stage die ik kon vinden, het ontwerpen van een magazijn en inkoopprocessen beschrijven vindt ik nu eenmaal. Maar het eerste gesprek was top, bedrijf heeft een duidelijke doel voor ogen en dat staat mij zeer aan. Die Award aanvraag moet goed komen :). Ik kan de humor van die stripjes wel waarderen :)
  10. Dirkjan!

    Goedenavond

    Wederom een paar maanden verder en ik ga per 2 september beginnen als stagaire bij Melis Transport te Arnhem. Het doel van deze stage is het aanvragen van de Lean and Green award. Ik moet zeggen ik heb Peter nog steeds niet gesproken, ik zie mijn collega's niet zo heel vaak :).
  11. Dirkjan!

    Gyydo's belevenissen

    Ik ben oproepchauffeur bij een transportbedrijf in Ingen.
  12. Dirkjan!

    Goedenavond

    Jaja Peter W werkt er nog, zal hem de groeten doen, als ik hem zie.
  13. Zoals ik van klasgenoten heb gehoord ging het alleen over de speciaal transport tak van het bedrijf. EDIT: Na wat research kwam uit op dit artikel: Transportnieuws - G.L. de Haan transport neemt speciaal transport van Van Maanen over Dat moet wel redelijk antwoord geven op je vraag.
  14. Dirkjan!

    Goedenavond

    Klopt als een bus Raymond!
  15. Dirkjan!

    Goedenavond

    We zijn nu dik 1 1/2 jaar verder. Ik zit op het moment in het 2de jaar van de HBO opleiding logistiek en economie. Het wisselen van bakken naar Heino doe ik niet meer, ik ben nog wel werkzaam op de zondag bij de bedrijfswagenverhuur tak van het bedrijf. Verder werk ik nu op de vrije avonden en weekenden bij een internationaal transport bedrijf in Ingen. Mijn werkzaamheden bestaan uit het voorladen van vrachten, het koppelen en het zelf uitrijden van nationale en internationale ritten.
  16. Dirkjan!

    Gyydo's belevenissen

    Leuk om te lezen dat ik niet de enige student ben, die naast zijn studie als chauffeur bij klust.
  17. Dirkjan!

    Nieuwe Mercedes Actros

    De nieuwe actros is een mooie truck, ik heb met verschillende auto's gereden en als ik heel eerlijk ben ik, vind de mercedes een van de betere. Tevens is mercedes goed in het maken van zuinige motoren. Dit is een groot pluspunt aangezien brandstofkosten een belangrijke factor zijn binnen een bedrijf.
  18. Dirkjan!

    Goedenavond

    Hoi ik ben Dirkjan, 22 jaar oud en woonachtig in een klein gehucht in de Betuwe. Na een mislukt school avontuur in den Bosch, ben ik enige tijd bijrijder geweest bij een transportbedrijf in de buurt van Tiel. Na een driekwart jaar ben ik toch weer terug naar school gegaan, ik ben in dienst gebleven als oproepkracht en medewerker in de bedrijfswagenverhuur. Ik zat inmiddels in het 3de jaar van mijn opleiding, toen ik de kans kreeg om mijn rijbewijzen voor de vrachtwagen te gaan halen. Na het behalen van mijn CE rijbewijs, zochten ze een chauffeur voor 2 avonden voor het wegbrengen van 2 afzetbakken naar Heino. Dus dat doe ik nu sinds eind oktober, verder heb ik afgelopen Juni mijn MBO niveau 4 diploma gehaald en begin in de september aan de HBO opleiding logistiek en economie. dus
  19. Dirkjan!

    Een goed begin....

    toets besloten terrein stelt niet zo heel veel voor, aangezien je eigen rij instructeur die toets afneemt (mits er geen examinator komt) maar gefeliciteerd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden