Spring naar bijdragen

team ruimzicht

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

team ruimzicht's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. team ruimzicht

    Ruimzicht

    Hallo chauffeurs, Binnenkort begint rijkswaterstaat met de renovatie van boogbrug beek. Voor ons/jullie betekend dit dat er tijdelijk afsluitingen komen van afrit beek ( komende vanaf maastricht) en toerit maastricht. We zijn dan bereikbaar via de omleiding aangegeven op de snelweg klaverblad richting Antwerpen en dan richting Maastricht, daarna afslag Beek gate 7. Voor meer informatie zie http://www.lwv.nl/Nieuws/2010-09%20100730%20550_FACTSH_A2_Boogbrug%20Beek-DEF.pdf. Deze werkzaamheden gaan op 1 oktober van start. Groetjes en alvast bedankt voor de moeite, Team Ruimzicht.
  2. team ruimzicht

    Ruimzicht

    hallo chauffeurs Wij zijn vanaf week 30 t/m week 33 beperkt open ivm de vakantie wij zijn dagelijks geopend van 17.00 uur tot 22.00 uur Wij wensen ieder een prettige vakantie toe Team Ruimzicht.
  3. team ruimzicht

    Ruimzicht

    het adres is sanderboutlaan 16 elsloo. te bereiken via de a2 afslag beek (dsm gate7) richting de shell dan aan de andere kan van de rotonde klein wit gebouw! Eerste dag was top weer veel vertrouwde gezichten gezien, gelukkig maar;)
  4. team ruimzicht

    Ruimzicht

    het terrein is wel opgeruimd van rotzooi asfalt is nog goed toch
  5. team ruimzicht

    Ruimzicht

    Hallo chauffeurs: bij deze willen wij jullie meededelen dat er na een weekend hard poetsen en schoonmaken er met ingang van maandag 31-5-10 er een nieuwe eigenaar (mevr Jos D Elefant ) en een nieuwe kok in de keuken staat tevens komen er voor jullie diverse acties welke? kom langs we zien jullie graag Team Ruimzicht
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden