Spring naar bijdragen

theo28

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    158
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door theo28 geplaatst

  1. theo28

    mistig

    heb me vandaag ook weer aardig zitten ergeren aan mensen die zonder licht rijden!!!, snap ook niet waarom je die extra risico's wil nemen:confused:
  2. theo28

    Een dagje koerieren..

    leuk verhaal!! nou heb je misschien niet de mooiste auto,maarrrrrrrrrrrrr een filmpie kijken in de baas zijn tijd maakt een hoop goed denk ik;)
  3. theo28

    Ibokanaal ??

    ok, maar laten we die rijstijl van mij maar niet op youtube zetten;)
  4. theo28

    Ibokanaal ??

    waar gaat dit over??? Ibo mooie filmpjes:ok:
  5. theo28

    Geslaagd!!!!

    aan alle geslaagden, van harte gefeliciteerd:ok:
  6. ziet er goed uit heren!! nu maar hopen dat veel chauffeurs die thuis lopen zodoende aan een leuke job kunnen komen.
  7. Wat ik heb gevonden is dat je een klacht in kunt dienen bij de stichting reclame code, maar je moet dan wel precies aangeven welke reclame het is en een voorbeeld mee sturen met argumentatie. Ik zou zo niet weten van wie die reclames zijn:confused: http://www.reclamecode.nl/adverteerder/default.asp?paginaID=73
  8. Ik neem aan dat de heren reclame makers ook weleens in een auto zitten en de radio aan hebben, of hebben ze zo'n hekel aan hun eigen spotjes dat ze er snel een cd'tje indrukken:rolleyes:
  9. Het valt me op dat er regelmatig in reclames op de radio autoclaxon's worden nagebootst ik persoonlijk vind dit vrij irritant, je schrikt toch even en kijkt overal heen of je niks gemist hebt. Wat vinden jullie hiervan? of ben ik de enige die zich hier aan stoort? gr
  10. whahaha dan kan ik het snappen,ik heb wat minder pk'tjes:D:ok:
  11. wat voor bakwagen rijd jij dan?? ik kan echt niet meekomen met luxe wagens:confused:
  12. theo28

    Voor $16.000 koop je deze.

    wat een ouwe rammelbak!!!! zonder gekheid blijft mooi spul:ok:, hoeveel trucks lopen er nou bij je "baasje"?
  13. goed bezig jonges!!! leuke foto's:ok:
  14. En bedankt he!!, heb de scooter net uit de winterstalling gehaald:D (on topic) de kranten beginnen ook steeds meer op roddelblaadjes te lijken:hamer:
  15. Als ik kom lossen wordt de rode loper al uit gelegd:D
  16. onder sportief rijden versta ik vlot optrekken, max snelheid rijden of iets erover, vlot een bocht doordraaien enzv. Asociaal rijgedrag is naar mijn inziens alle regels aan je laars lappen en gaaaaaaaaaaaan!
  17. Ik weet wel een beetje hoe het allemaal in elkaar zit, maar het echte sleutelen laat ik aan de monteur over die heeft er dan ook voor gestudeerd:D! Denk wel dat het handig is om enigzins iets van technische kennis te hebben van de vrachtwagen, omdat mocht je met panne komen te staan je wel een beetje kan aangeven waar het probleem zich bevind en de monteur het juiste gereedschap kan meenemen of tot de conclusie kan komen dat afslepen de beste optie is.
  18. theo28

    Linda jarig

    gefeliciteerd!!!!!!!!!! Ik drink er vanavond eentje op je:ja:
  19. wat een tamme idioot:D, denk dat ie de volgende dag er weinig meer van kon herrineren!
  20. Ik denk dat als je een financiele regeling treft met betrekking tot het afbetalen van de opleiding(dat je dit niet gratis krijgt is vrij logisch in mijn ogen) je best als goede collega's uit elkaar kan gaan. Jou bedrijf heeft er tenslotte ook niet veel aan als jij met volle tegenzin er elke dag tegenaan gaat, of nog erger gewoon ziek meldt
  21. theo28

    Truckersrun

    dit is een bevolkingsgroep die ons nog wel mogen:ok:
  22. foto's van de heren en dames staan bij de topic foto van jezelf;)
  23. [ kijk dat zijn nog eens tipsLOL, neem morgen gelijk een matrasje mee! tja en als ze de deur dicht doen blijf ik nog een paar uurtjes extra liggen, aan eten en drinken in iedergeval geen gebrek:D
  24. 1 slaapplaats? kheb helemaal geen bed in de wagen:D, slaap elke dag thuis in me bedje;) en een uurtje in de bijrijdersstoel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden