Spring naar bijdragen

Bjorntje

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    97
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Converted

  • Biografie
    Nassi Trans

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Bjorntje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik veroordeel je actie en prive situatie niet maar misschien kun je je energie beter steken in het treffen van betalingsregelingen ipv iedereen op dit forum proberen te overtuigen van je 'uitzichtloze' situatie. Deze zaken komen niet aanwaaien en er gaan vaak (en zoals jezelf ook wel weet) meerdere brieven cq waarschuwingen aan vooraf die je simpelweg niet kunt negeren. Zoals een ander al zei: je bent verantwoordelijk voor je eigen daden en met medelijden kom je geen reet verder...
  2. Misschien lijkt het daar op maar het zijn toch allemaal dingen die moeten gebeuren, of je nou 1 of 100 auto's hebt.
  3. Vergeet ook niet de hoeveelheid tijd die je kwijt bent aan het bijhouden van je administratie. Ik zal er een paar noemen... ...rit/km en omzetadministratie zodat je een duidelijk beeld hebt van de stand van zaken. ...brandstofadministratie zodat je een duidelijk beeld hebt van je verbruik en tbv van accijns en btw vorderingen. ...je post en email. ...het maken en versturen van facturen en in de gaten houden of je je centen ook daadwerkelijk ontvangt. ...het bijhouden van de boekhouding, inboeken van in en verkoopfacturen. ...het bijhouden van je verblijfskostenvergoedingen eigenrijder voor de belastingdienst. Daarom is het ook handig je ritadministratie op orde te hebben. ...omzetbelastingaangiftes op tijd indienen en betalen. ...het terug zien te krijgen van accijns uit Belgie. ...het terugvorderen van btw uit andere EU landen. ...en alle andere zaken die je moet afhandelen/doen om de tent draaiende te houden. Dit mag je als eigenrijder allemaal in je kostbare vrije tijd gaan doen.
  4. De spuiterijen zullen wel een gat in de lucht springen met al dat spuitwerk wat iedereen laat doen op z'n nieuwe fh.
  5. Ik bedoel dit http://www.chauffeursforum.nl/transportnieuws/43703-kort-geding-transportbedrijf-van-den-bosch-erp-van-de-baan.html. Misschien is opgelost niet de juiste omschrijving. Maar van een rechterlijke uitspraak zal het niet komen vrees ik.
  6. Achja, ze daagden van den Bosch ook voor de rechter en dat werd uiteindelijk ook na veel tamtam handjeklap opgelost.
  7. Hoe doe ik het eigenrijderschap voor dan volgens jou?
  8. Is allemaal leuk en aardig zo'n constructie en het zal allemaal best legaal zijn maar zaken als calculatie, administratie, facturatie, acquisitie, materieel aanschaf en beheer enz. Zijn allemaal essentiële zaken die je als eigenrijder dient te beheersen en niet uit gemak dient over te dragen aan een derde partij (die daar een flinke commissie mee pakt). Een echte eigenrijder regelt het gewoon zelf!
  9. Bjorntje

    Oeps....

    in de underbuksa
  10. We kunnen wel lekker speculeren met z´n allen maar een ongeluk, ook zo een als deze, zit in klein hoekje. Helemaal aan die kant van het water.
  11. Bjorntje

    ff mee met Kalakuski

    Mooi verslag, heb het met veel plezier gevolgd. Bedankt Dvunz en Kalek*8tski eeh Willem!
  12. Vakantie Cyprus. Goedkope Vakanties naar Cyprus | Corendon Vliegvakanties Heeeerlijk!!!
  13. Het is (in mijn ogen) bij ons idd niet veel bijzonders nee. Noem er is een paar die het wel goed doen en dan met name correct zijn naar het personeel toe.
  14. Moest ooit toen ik net me rijbewijs had en voor het eerst een beetje buitenland werk deed een keer een container laden bij de Bayer in Krefeld. Ik had een Broshuis double er achter hangen en daar mee mocht je niet het terrein an de Bayer op. De te laden container stond achterop en ik moest dus de hele zooi ombouwen en zocht daarvoor een geschikte plek. Na lang zoeken dacht ik een mooi plekje gevonden te hebben, koppelde om, ging laden en kwam weer terug bij mij trailer waar inmiddels een politieauto en een afsleepauto klaar stonden. Bleek dat de weg waar ik had afgekoppeld als 'zubringer' diende voor de autobahn. Heb me 750 eurie gekost.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden