Spring naar bijdragen

MEGASPACE

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over MEGASPACE

  • Verjaardag 08-12-1980

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

MEGASPACE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Wat een ongelofelijke achterlijke reactie.....ik zou dat mens dr nek breken als ik ze zou zien..... zo triest. was een colega van me en inderdaad een oud colega van de jongens van huybrechts. het was een hele rustige chauffeur en geen rouwdauwer maar ja daar heeft hij en zijn nabestaande niets meer aan.
  2. R. dekker zat niet eens in eindhoven......... ik zat bij r dekker en wij zaten met onze auto's gewoon in tilburg en het bedrijf zat in udenhout hij zal het vlak voor het einde wel over gezet hebben naar eindhoven dat wisten wij niet eens. was geen slecht baasje jammer dat dit gebeurt is.
  3. Ik vindt controlles ook goed want je hebt er wat idioten bij zitten maar het moet wel reeel blijven en niet gaan lopen zoeken en daar zijn ze in sommige landen wel goed in. Alleen de bekeuringen zijn in Duitsland redelijk betaalbaar (uitzonderingen daar gelaten) zeker in verglijking met Belgie of Frankrijk. Vindt het wel misselijk dat het soms op zo'n stiekeme manier moet en dat sommige agenten vergeten dat wij ook maar aan het werk zijn, je voelt je soms net een crimineel nachter het stuur. groeten Peer Somers
  4. suc6 met je nieuwe job hoop dat je dr net zoveel plezier in zult hebben als wanneer je het voor je hobby deed.
  5. nou ben zelf geen koffie drinker dus vindt het allemaal wel best maar een amigo van me is eigen rijder en die zuipt koffie bij het leven en die doet dat vrolijk met een senseo apparaat. nu dan zul je wel een fatsoenlijke omvormer moeten hebben want zo'n ding heeft volgens mij een behoorlijke piek spanning.
  6. ach ja gelukkig is het allemaal goed af gelopen vindt het ook wel vreemd dat ie niets gemerkt heeft maar aan de andere kant als hij dit expres zou hebben gedaan dan is er ook iets niet helemaal in orde met je en moet je misschien ander werk gaan zoeken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden