Spring naar bijdragen

markpe

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Converted

  • Locatie
    scheveningen

markpe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. markpe

    rit naar italie

    ik vertrek uit rotterdam en ga naar milaan totaal 35 tot papier
  2. markpe

    rit naar italie

    jo is dat zo dat was ik niet verplan maar ik zal er aan denken
  3. ik moet naar Italie met de vrachtwagen nu kan ik dus over Zwitsetrland en oostenrijk. mijn vraag aan jullie waar moet ik rekening mee houden????
  4. markpe

    verloren

    Helemaal mee eens!!! Er zijn ouders die kinderen hebben en ze de zelfde dag nog naar de opvang bergen. Omdat ze alle bij het werk niet opgeven. Vraag aan die ouders of je hun auto mag lenen, is het van nee sorry. En het kind dat ze hebben geven ze zo weg aan de opvang. Heel veel sterkte samen
  5. markpe

    inhalen

    Iedereen kent dit denk ik wel. Ik doe het vaak zo, ik rij in Nederland en daar buiten niet harder dan 85. Dan hoef ik vaak niet in te halen en kan rustig zonder vaakte remmen me weg vervolgen. Als er een voorbij wil dan heeft hij vaak een verschil van 5km dat is vaak genoeg. Als het dan nog niet kan, en we blijven te lang naast elkaar rem ik af. En klap in me handen en wens hem een fijne dag. Maak je niet te druk om een ander de dag heeft 9 of 10 rij uren.
  6. Wie kan me vertelen wie er als bedrijf op Afrika rijden
  7. Ik heb de truckmate een halfjaar geleden aan geschaft. Nu heb ik hem te koop voor 100 euro. Heb nu TOM TOM, Truckmate heeft veel moeite met als je vaakin een centrum afslaat snel achter elkaar. Dan weet hij het niet meer en duurt lang voor hij vertelt waarje naar toe moet. Rij vaak in parijs. Ook is het lastig dat je onder het rijden geen kaartje opkan roepen. Zodat je kan zie hoe de weg loopt, dat doet TOM TOM wel. Ik heb nu de TOM TOM pro1700 Veel gemakkelijker te gebruiken. En wie me niet gelooft de Truckmate heb ik te koop voor 100euro met microfoon en file kabel
  8. markpe

    VVD in de bocht.

    Ik zeg een paar dagen niet harder dan 60 km per uur. Maar dan wel iedereen !!!!!
  9. markpe

    hallo

    Veel sterkte hoop dat je een passende baan vind
  10. Internet in het buitenland voor maar 3€ per dag. Het werkt super voor maar 3€ internet in het buitenland. Hoe het werkt zie deze link. http://www.internetinbuitenland.nl/Mificonnect.html Let op als je bestelt dan kan je het beste een mail sturen naar info2184@mificonnect.com. Omdat je dan 5€ korting hebt ( IVM forum ) zet in de mail dat je van het forum komt dan volgt er na een tijd een mail terug. zodat je de korting hebt.
  11. markpe

    mag dit ?????

    ja ik zet hem op out dus daar op kunnen ze me niet op pakken. Het is altijd beter dan je kaart er in houden. Als er niets op de kaart staat kunnen ze ook geen boete geven. ( denk ik )
  12. markpe

    mag dit ?????

    Volgens de wet hoef ik geen kaart op een afgesloten trein te gebruiken Dus ik kom in de avond aan haal me kaart er uit, na 7 uur rust rij ik hem naar het dok. Na 11 uur rust zet ik me kaart terug en rij weer verder. Mag dit ????????????
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden