Spring naar bijdragen

nawm

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  144
 • Geregistreerd

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

nawm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

26

Waardering in de gemeenschap

 1. https://www.eniro.se/daca+%26+aca's+restaurang+huddinge/137126307/firma Al neuzend op google/maps kwam ik deze tegen. Alleen ontbijt en lunch. Als we daar gaan eten kan ik vragen of we mogen overnachten.
 2. Die app hebben we, prima app. (park4night ook ’n mooie) We zoeken een plek voor een paar dagen, om de hoek, zodat we ‘s avonds voor kunnen lezen bij het kleinkind en naar ‘huis’ kunnen fietsen of liefst wandelen.
 3. In Zweden staan we altijd een of twee nachten in de vrije natuur. Bij voorkeur met een eigen meertje, voor het ontbijt een stukkie zwemmen. Op bezoek bij zoon, vrouw én kleinkind stonden we vorig jaar augustus hier: https://www.stockholmsmassan.se/ 15 euro per nacht. Zoiets, maar dan dichterbij Huddingen zou mooi zijn. (doemijnbest): Ik ga neuzen op Google/maps ten zuiden van Huddingen op zoek naar een haventje, en jij een fijne reis in dat mooie land.
 4. Als we weer mogen, en durven, rijden we weer naar Zweden. Zoon vrouw en kleinkind wonen daar in Huddinge. We zoeken daar een parkeerplaats voor onze camper/truck. Wie weet?
 5. Met mijn zoekopdracht ‘Huddinge’ kwam ik bij jou uit.

  Onze zoon met vrouw en kleinkind wonen daar. Zodra het kan en wij durven willen we daar weer heen. En ‘wij’ zijn een gepensioneerd echtpaar en we wonen in een MAN camper/truck.

  Heb jij een idee waar we met onze vrachtwagen kunnen staan in Huddinge? Een vrachtwagen parkeerplaats? 

  BE959C8A-1053-4A18-AB07-483539965396.jpeg

 6. Jullie staan daar nu? Wij willen misschien in januari daarheen. Houden jullie een blog bij?
 7. nawm

  Tolplichtig ?

  om met zo'n Europa tol box rond te rijden moet ik een bedrijf zijn én ingeschreven bij de kamer van koophandel. Moet dat? Mijn zoon heeft een bedrijf, misschien kan het via hem. Dat ga ik uitzoeken 🙂
 8. nawm

  Tolplichtig ?

  Wij rijden met een camper/vrachtwagen door Europa. Dus één kastje zou reuze handig zijn voor ons. Weet iemand wat het gebruik van zo'n kastje extra kost. Dus boven op de tol die ik dan al betaal?
 9. Een interessant verschil Ik blijf benieuwd hoe je de druk op de zijkant van de vrachtwagen kunt uitrekenen.
 10. Hallo Localton, Jij schreef: De winddruk bij een windsnelheid van circa 100 km/h is circa 660 N/m2. Dat betekent dat bij een normale trailer van 13,60 en 2,70 hoog er een druk van 2,5 ton tegen de trailer drukt. Dat is een interessant rekensommetje. Maar ik snap hem niet. Als ik jou getallen vermenigvuldig: 660 km/h x 13,60m x 2,70m = 24,2 Jij komt een factor 10 kleiner uit = 2,5 Waarom?
 11. We reizen samen, mijn vrouw en ik. Ik speel de optimist,:" Daar kunnen we best heen, makkelijk," en dat soort teksten. Mijn vrouw is meer van de beren op de weg. Zo houden we elkaar mooi in evenwicht :-)
 12. Er zijn er vandaag nogal wat omgewaaid. Veel bakwagens met aanhanger. Ook trekkers met oplegger. Ik heb geen enkele vrachtwagens (zoals wij hebben) op hun kant zien liggen. Ik ben geen vrachtwagen chauffeur, ik rij er alleen op, daarom de vragen: -kunnen wij ook omwaaien?(we wegen 12ton) - het is beter met deze wind stil te gaan staan. Maar met de kop of de kont in de wind? Bert.
 13. nawm

  chassis schilder

  In 2016 zijn we voor het eerst een maand in Marokko geweest, dat is prima bevallen. En van dat spuiten en werken aan de vrachtwagen had ik ook gehoord. Het is een goed idee. Ik zou er dan wel graag iemand bij hebben die me kan adviseren en met wie ik dan kan overleggen. Want het is me daar wel opgevallen, in de handel zijn ze onovertroffen. Vrienden hadden een kleed gekocht, afgeprijsd van heel veel naar minder dan een kwart van de prijs. In het volgende dorp lag hetzelfde kleed voor dié prijs in de winkel. Daar hebben we wel om gehad. Het wordt dan eind 2018 begin 2019 voor we er heen gaan. Maar inderdaad we hebben alle tijd. En wat die Rare Dikker cabine betreft (je bent een kenner!) dan ben ik ook van de vraag af: "Is dat een oude brandweerauto?" Ik heb het voorstel: spuiten in Marokko in de groep gegooid, we gaan het afwachten.
 14. nawm

  chassis schilder

  Dat is mijn onderbroek, katoen, lekker luchtig.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden