Spring naar bijdragen

Boetmans

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over Boetmans

 • Rang
  Chauffeursforum Lid

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ergens

Converted

 • Locatie
  Eindhoven
 1. Kwam vanmorgen zo'n span tegen op de A270 bij Eindhoven, ziet er inderdaad netjes uit [ik denk dat daar verder ook niets aan toegevoegd hoeft te worden, na alles in dit topic gelezen te hebben].
 2. Je zou zeggen dat de beste man zijn rem nooit heeft aangeraakt, wat een horror. Dit zal ongetwijfeld gebeurd zijn in de file die achter de wegwerkzaamheden op de A67 stond. Ik heb daar zelf ook een uur lang stilgestaan nadat de weg was afgesloten na een ander ongeval met een Duits speciaal-transport.
 3. Onvoorstelbaar hoe hard dit bedrijf is gegroeid de afgelopen jaren.
 4. Boetmans

  Belgen zijn wegpiraten

  Aangezien ik dagelijks ±400km op het wegennetwerk van onze Zuiderburen afleg, overweeg ik om een dashboardcamera aan te schaffen. Er zijn namelijk weinig dagen voorbijgegaan zonder dat er wel iets opmerkelijks gebeurde [meestal de dagen waarin ik niet in België hoefde te zijn ].
 5. Boetmans

  Nieuwe Mercedes Actros

  Ik moet zeggen dat ik de nieuwe Actros stiekem toch wel een hele mooie wagen vind nu ze steeds vaker "in het wild" verschijnen.
 6. Bij twee ongevallen op de snelweg A67 tussen de Belgische grens en Eersel zijn vijf vrachtwagens op elkaar gebotst. Vanwege het dodelijke ongeval bij Eersel eerder op de middag was op de A67 een file van enkele kilometers ontstaan. Kort voor vier uur botsten in de staart daarvan twee vrachtwagens op elkaar, de chauffeur van de achterste truck raakte daarbij gewond. Ongeveer drie kwartier later botsten in een nieuwe staart van de file opnieuw drie trucks achterop elkaar, daarbij raakte de chauffeur van de achterste vrachtwagen vermoedelijk ernstig gewond. De man moest door de brandweer uit zi
 7. En wanneer exact zijn de "linksen" volledig aan de macht geweest? Was het toevallig geen VVD'er [Gerrit Zalm] die de Gulden tegen een veel te lage koers voor Euro's ruilde in 2002? En een politieke puinhoop ruim je niet op door simpelweg alles wat geen geld oplevert weg te bezuinigen. Aan veel dingen valt simpelweg geen prijskaartje te hangen, daar krijg je on-ethische Amerikaanse taferelen van.
 8. Dat komt voornamelijk omdat de PVV een groot deel van het programma van de SP heeft gekopieerd. Daarom leek het in de ogen van veel mensen een partij met de beste intenties voor de "hard werkende Nederlander". Nu wordt diezelfde "hard werkende Nederlander" gelukkig langzaam maar zeker wakker. En dan hebben we ook nog de VVD, Mark Rutte met zijn "beleid om je vingers bij af te likken". Ik kan me inmiddels genoeg situaties inbeelden met mensen die inderdaad hun vingers tot het bot af moeten likken om rond te kunnen komen. Om maar een aantal simpele punten te noemen: -Bezuinigingen op onder
 9. Boetmans

  foto's vergane glorie

  Die Daf was de eerste auto waarmee mijn vader voor zichzelf is begonnen [zal ergens rond 1986 geweest zijn]. Het bedrijf heette AA-trans, wie de vorige eigenaar was weet ik niet.
 10. Boetmans

  foto's vergane glorie

  Hier nog wat vergane glorie: LTT bestaat nog steeds, maar deze DAF zal hoogstwaarschijnlijk niet meer rondrijden: VF-30-DZ: VN-59-RF: Geen idee waar beide Scania's [AA-Trans] zijn gebleven door de jaren heen.
 11. Beste mede-forumgebruikers, Na een aantal maanden te hebben rondgekeken op het CF zal ik me toch maar eens even voorstellen. Mijn naam is Boet, ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Eindhoven. Doordat mijn vader jarenlang chauffeur is geweest heb ik altijd enorm veel interesse gehad in transport en logistiek. Ook heb ik als vervoerder van mobiliteitsproducten [b, BE] veel ervaring opgedaan in Nederland, België en Duitsland. Ondanks dat de transportsector de laatste jaren niet de meest aantrekkelijke sector is, heb ik allerlei andere dingen ondernomen zoals studies [niet afgemaakt] en diver
 12. Het verbaast mij niets dat de transportsector nog hardere klappen krijgt met de VVD aan het roer. Men riep tijdens de verkiezingscampagne dat ze pleiten voor een "sterke economische groei". In de realiteit betekend dat niet zozeer dat Jan Modaal meer centen in zijn portemonnee terugvindt, maar pure winstmaximalisatie waar alleen de grote jongens op vooruitgaan. Mooie cijfers die zogenaamde "gezonde bedrijven" vertegenwoordigen. Helaas kunnen wij Nederlanders er steeds minder tegen doen, het is een [politieke] kwestie die op Europees vlak aangepakt dient te worden. In mijn ogen hebben ze v
 13. Om een lang verhaal kort te houden: Dit bedrijf hield in 2006 na een aantal grote tegenslagen op te bestaan. Mijn vader heeft hier voor langere tijd een goede werkgever aan gehad. Gelukkig heeft hij door de jaren heen de tijd en moeite genomen om foto's te maken.
 14. Hallo beste mede-forumgebruikers, Bij deze zal ik mij meteen even voorstellen. Ik ben Boet, 23 jaar oud en woonachtig in de regio Eindhoven. Vanaf jonge leeftijd fascineerde ik me al voor het reilen en zeilen van de logistieke wereld. Mijn vader heeft een groot deel van zijn leven achter het stuur gesleten, en ik ben dan ook regelmatig mee “op reis” geweest door een groot deel van Europa. Na het behalen van mijn VMBO-diploma [2004] heb ik [door niet bepaald vanzelfsprekende omstandigheden] werkervaring opgedaan bij diverse bedrijven. Toen ik 18 werd heb ik mijn B en B/E rijbewijzen be
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden