Spring naar bijdragen

DoubleTrouble

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    43
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over DoubleTrouble

  • Verjaardag 22-05-1984

DoubleTrouble's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Aan de Wattstraat in Sassenheim heeft donderdagmiddag een gewapende overval plaatsgevonden. Een vrachtwagenchauffeur werd hier overvallen door twee blanke personen. De overval vond plaats om 16.24 uur. De politie heeft gevraagd uit te kijken naar de vluchtauto van de verdachten, een paarse auto met een Pools kenteken dat lijkt op PHR-19. Of de chauffeur bij de overval gewond is geraakt en of er iets buit is gemaakt is nog niet bekend. Bron: Vrachtwagenchauffeur overvallen op Wattstraat - Sassenheim - dichtbij.nl - Duin-en-Bollenstreek Ik kan in ieder geval melden dat de chauffeur niet gewond is geraakt. Verder weet ik ook nog niks.
  2. Weet niet of dit het beste forumonderdeel is om dit in te plaatsen maar ik gok het erop, anders merk ik het wel als het topic verplaats is In juli 2012 zijn we verhuisd naar Itens (klein dorpje in de driehoek bolsward - sneek - leeuwarden). Nu heb ik mij direct ingeschreven bij een aantal uitzendbureau's die adverteerden met vacatures maar dit bleken loze vacatures te zijn om het cv bestand aan te vullen. Verder dus ook nooit reactie gehad, en bij contact opnemen met uitzendbureau altijd het antwoord dat ze op dit moment niks hebben voor een langere termijn. Alleen maar aantal dagen/weken werk. Dat is voor mij geen optie gezien het feit dat ik op dit moment een vast contract heb in Alkmaar. Het probleem is alleen dat het dagelijks 200km woon-werkverkeer betekend. Ook op een flink aantal sollicitatiebrieven nooit een positieve reactie gehad. Om mijn kansen te vergroten overweeg ik op dit moment om naast mijn C rijbewijs ook CE te gaan halen. Mijn vraag is alleen in hoeverre (denken jullie) dit zinvol is met het oog op het grote aantal werkloze chauffeurs die al in bezit zijn van CE (en eventuele certificaten) met (waarschijnlijk) meer rijervaring. Voordat ik deze keuze maak wil ik mij er dus in verdiepen of het zinvol is of niet aangezien er weinig over te vinden is op het www en de uitzendbureau´s maar wat graag hun databases aanvullen. Wat denken jullie en kunnen jullie mij een wijs advies geven? Alvast bedankt voor jullie reacties. Paul
  3. Drie personen zijn vrijdagmiddag om het leven gekomen bij een aanrijding op de provinciale weg N57 bij Ouddorp. Door nog onbekende oorzaak botsten een vrachtwagen en een personenauto op elkaar. Lees verder: Drie doden bij aanrijding Ouddorp - Binnenland | Het laatste nieuws uit Nederland leest u op Telegraaf.nl [binnenland] Heel veel sterkte toegewenst aan de betrokkenen en nabestaanden. Ik heb vooral medelijden met het meisje wat als enige uit de auto het ongelukt heeft overleefd. Iedereen in 1 klap kwijt.
  4. Vanaf afgelopen woensdag t/m volgende week vrijdag: Dikke week op proef, de LF'jes zijn te licht aan het worden voor de vrachten die we tegenwoordig rijden en er moet dus wat zwaarder materieel komen. Omdat ik toch al een beetje de "slet" van het bedrijf ben mag ik ook deze proefperiode voor mijn rekening nemen en de directie mijn ervaringen meedelen :)
  5. DoubleTrouble

    Domino is jarig !!!

    Van harte gefeliciteerd Laura!
  6. Distributie met een bakwagentje met zo'n 25 - 30 adresjes per dag. Alles lekker in de eigen regio, meestal een rondje Zaanstreek maar bij afwezigheid van collega's ook nog wel is een andere route.
  7. Nee die rakkers ken ik wel. De groen/blauwe wagens. Dit was echt een rode met gele belettering uit Enkhuizen
  8. Waardeloos! Helemaal met onze LF'jes kom je niet eens aan het dok met die dingen, want ze passen niet tussen de ruimte van het wiel en de fietsenvanger. Enige adres waar ik eigenlijk kom met die dingen is Denso in Weesp, en daar mag ik dan aan de zijkant laden. Gaat vaak nog sneller ook omdat ze dan ff een heftruckchauffeur op me afsturen en ik niet hoef te wachten op de rest
  9. Stond vanmiddag in Zaandam bij het DC van de AH nog een wagen van hun emballage te laden. Had het zelf te druk om ff een babbeltje met de chauffeur te maken maar wellicht nog iets van een doorstart?
  10. Was in ieder geval een oplegger Tollere fant 85 kilo hasj og marihuana i trailer - Aftenposten Onder de foto staan 2 rondjes, als je op het rechter rondje klikt krijg je de foto waarop dat te zien is.
  11. En waar kwamen die andere 8 vandaan? Marsmannetjes ofzo Volgens mij is 16 nederlanders en 8 buitenlanders nog altijd 24 en geen 32
  12. De overname is een feit. Verdere uitbreiding Cornelissen Groep B.V. [TABLE=class: contentpaneopen] [TD=colspan: 2]Met gepaste trots kunnen wij mededelen dat de Cornelissen groep per 24 november 2011 de firma René Holweg Transport B.V. en René Holweg Logistiek B.V. uit 's Hertogenbosch hebben overgenomen. Met de uitbreiding zijn wij in staat onze positie in de fijnmazige distributie binnen de Benelux te verstevigen. De overname is ontstaan uit de wens om innovatief meedenken en schaalvergroting binnen de transportwereld te realiseren De activiteiten zullen worden geintegreerd binnen de Cornelissen Groep, waarbij de locatie in 's Hertogenbosch een centrale rol zal bijven vervullen. Bron: www.cornelissen.nl [/TD] [/TABLE]
  13. DoubleTrouble

    ongeluk A7

    Als je de foto's bij het artikel bekijkt is het niet verwonderlijk dat de chauffeur het niet heeft overleefd. Linkje: Bestuurder tankwagen omgekomen In ieder geval wens ik een ieder die direct of indirect bij dit ongeval betrokken is veel sterkte.
  14. Klopt. De beide failliete BV's zijn overgenomen door Cornelissen. Bijna iedereen is mee overgegaan, dat scheelt een hoop ontslagen. Ook René zelf krijgt een nieuwe functie binnen Cornelissen. Voor alsnog lijkt alles dus wel een beetje op zijn pootjes terecht gekomen. Wordt vervolgd :)
  15. DEN BOSCH – De rechtbank van den Bosch heeft dinsdag 15 november René Holweg Transport BV en René Holweg Logistiek BV uit dezelfde stad failliet verklaard. Een woordvoerder van de rechtbank heeft inmiddels aan Transport Online bevestigd dat beide ondernemingen aan de Moeskampweg 3 zijn gesneuveld. Het zou gaan om een eigen faillissementsaanvraag. De redactie van Transport Online heeft maandag, de dag van de faillissementsaanvraag, opheldering gevraagd bij de directie van René Holweg Transport. Die heeft geen reactie gegeven. Bronnen hebben voor de faillissementuitspraak al gemeld(!) dat de Cornelissen Group Nijmegen een doorstartkandidaat is. Medewerker David geeft als reactie: "Geen idee." Een collega die er eventueel meer over kan vertellen is niet bereikbaar voor commentaar. Curator is mr. Schreurs uit Eindhoven. Volgens de website van René Holweg Transport werken er circa 100 personen. Die krijgen allemaal ontslag. Volgens eigen opgave realiseerde het bedrijf over 2008 een omzet van € 9 miljoen. "Wij zijn inmiddels al 25 jaar volop actief om het idee 'de klant is koning' in de dagelijkse praktijk te realiseren. Wij doen dit -als schakel in de distributieketen- voor zowel onze opdrachtgevers als hun klanten", staat er bij de info van de Telefoongids te lezen. De onderneming bewwert te beschikken over een gevarieerd wagenpark van 50 eenheden en 15000 vierkante meter verwarmde en beveiligde opslagruimten Later meer… Auteur: Marcel van der Voort Bron: Transportonline
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden