Spring naar bijdragen

Truckeraart

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    66
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Truckeraart geplaatst

  1. Nieuwsartikel is van anderhalf jaar geleden. Lekker aktueel om dat nu hier te plaatsen.😉
  2. Bij 2 nieuwe cf's bij ons zit er vanaf de fabriek rails en gordijnen in. Dagcabine dus. Vandaar mijn vraag.
  3. Hallo, Zitten er in de nieuwe Daf cf dagcabine standaard gordijnen of is dit een optie?
  4. @corne64 hoe werkt dat systeem dan met die pinnen die uit het chassis komen?
  5. Vind het zowiezo stom om alleen een foto te plaatsen als je niet weet wat en waar het gebeurd is. Heb je als nabestaanden alles een beetje een plaats gegeven of mischien helemaal wel niet, en dan wordt het hier weer opgerakeld. En voorzien van stomme opmerkingen!
  6. Wat een waardeloos onderzoek!! Zeker in een paar brabantse dorpen "onderzoek" gedaan en zeker niet representatief voor de rest van nederland!!
  7. Truckeraart

    Past net niet...

    Een paar kilometer te hard vind ik heel wat anders dan dit geval of dat je een te smal weggetje oprijd, wat toch net NIET kon!!
  8. Truckeraart

    Past net niet...

    Als hij de borden gemist heeft moet hij misschien ff langs de opticien!! Gewoon niet weten hoe hoog je auto is en het er maar op wagen!!
  9. Ik heb wel eens een spaanse collega naar een bedrijf begeleid(hij reed achter mij aan). Bij aankomst bij het bedrijf kreeg ik een plastic tas met fruit van hem. Echt toppie👍
  10. ik heb ook nog even een LZV vraagje. mag je dieren vervoeren met een LZV? zie regelmatig een pluimveeslachterij met een LZV rijden.
  11. daar hangt dit hele forum van aan elkaar!!
  12. als je een groot parkeerterrein niet meer nodig hebt, is het toch logisch dat het minder goed gaat? dat heet logisch nadenken. als hij nog veel werk had, had hij dat terrein nog wel nodig gehad.
  13. ging blijkbaar al langer niet goed, want het parkeerterrein aan de achterkant, waar eerst nog veel wissellaadbakken stonden is al volgebouwd door tnt fashion.
  14. mischien kun je de kosten aftrekken van de baelasting. heb ik wel gedaan 10 jaar geleden ( valt onder scholing) weet niet of de regels nu veranderd zijn, maar het proberen waard.
  15. Ik heb een jaar bij worktrans gewerkt en kon daarna bij het bedrijf waar ik toen werkte in dienst komen. Was prima geregeld daar.
  16. Bij ons hebben ze er een speciale trailer voor gemaakt om het dak sneeuw/ijsvrij te maken.
  17. Truckeraart

    Selman

    Dat dacht ik ook. Is wel familie van elkaar.
  18. Truckeraart

    Selman

    Is het bij Selman met de beige auto's of bij Bas Selman/europe flyer? Met de wit/blauwe auto's?
  19. je code95 gaat pas in in september 2016 en geldt dus tot september 2021. als het goed is staat er op je rijbewijs tot hoelang ze ( je rijbewijs en code 95) geldig zijn. als je die 35 uur nascholing daarna gedaan hebt, zijn ze volgens mij 5 jaar geldig en heb je voor niks 35 uur in de "schoolbanken"gezeten.
  20. ik ken wel iemand die heel blij 2013 ingaat als hij hoort dat deze klojo's failliet zijn.
  21. het adres in moordrecht is volgens mij een postadres. vrachtwagens staan/stonden in bleiswijk. bleiswijk staat ook op de vrachtwagens.
  22. nee hoor, gewoon een Nederlander. maar ik denk dat er nog heel wat chauffeurs een probleem hebben in 2014.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden