Spring naar bijdragen

dieselsnuivertje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  874
 • Geregistreerd

Waardering in de gemeenschap

198 Excellent

Over dieselsnuivertje

 • Rang
  Bouvier des Flandres-Fan

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Biografie
  teveel om op te noemen, te weinig om te vertellen
 • Locatie
  de achterhoek
 • Interests
  mijn vrouw, kinderen,kleinkinderen en 2 bouviers
 • Beroep
  ex internationaal chauffeur nu wao

Recente profielbezoeken

5924 profielweergaven
 1. @Lientje: Dat is een keuze die je zelf maakt, wel of niet oppassen. Het lijkt leuk, maar op een gegeven moment kan het toch een belasting worden.
 2. Nou, Ger, ik persoonlijk vind dat het eten met stokjes, in de categorie buiten (of on)gewoon valt. Maar dat is mijn persoonlijke opvatting, tevens de manier van eten en de tafelmanieren vallen in mijn optiek ook in de categorie ongewoon, maar dat is mij ervaring met chinezen.
 3. dieselsnuivertje

  wist je dat

  die klimaatverandering, overal de effecten zelfs in medelhin
 4. Dat was bij een ex werkgever die kon het vaak nog spannender maken. Maar dit was in die tijd voor ritten TNT, daar was officieel het beleid, dat je je aan de uren moest houden, onofficieel kwam daar geen reet van terecht. Wat ik nog vergat te vertellen dat die weekendritten zonder zondagvergunning gereden werden.
 5. Zaterdagmorgen om 05.00 uur, ik stond nog in Northampton: De baas belt: wat ben je aan het doen? Ik: Ehhh dat weet je toch je plant zelf Jan. Hoelaat kun je in Duiven zijn? Ik: Ehhh als ik geladen ben zodadelijk dan kan ik een inschatting maken. Mooi dan kun je ff naar huis om wat te eten en te schijten en zorg ff dat je om 21.30 uur een oplegger aankoppelt bij de TNT voor Helsingborg, je weet dat je om 08.00 in Helsingborg moet staan. Ik: Ehhh nu wel Jan. En een prettig weekend, Zorg dat je zondagavond
 6. @HIT: verbied de verkoop van auto's en vrachtwagens, dan voorkom je dat men er overtredingen mee begaat.😉 Maar heel realistisch is dit niet, net zoals het verbieden van keukenmessen, omdat er ooit eens iemand mee doodgestoken is. Maar ik kan me indenken dat als je met "botsers"werkt, je op een gegeven moment redelijk gefrustreerd kunt raken van al die malloten die blind en doof lijken te zijn.
 7. dieselsnuivertje

  Moordaanslag.

  Ik vraag me nog steeds af: wat zit er achter, ook al omdat er al eerder in Italie ook brandstichting bij zijn vrachtwagen heeft plaatsgevonden. Niet om te speculeren, of de wildste fantasieverhalen te gaan horen, maar gewoon serieuze interesse van mijn kant.
 8. Ze zijn daar in Varseveld misschien wel gek maar niet zo gek dat ze er geld bij doen! Ik kan uit ervaring mededelen de hierbovengenoemde stelling klopt. We wonen er nu zo een 8 jaar, ik kan ook niet anders vaststellen.🤪
 9. Alleen voor de echte liefhebbers interessant (denk ik), maar op een gegeven moment leer je zo'n daf te waarderen. Ze hadden in ieder geval arko, alle ramen kunnen open.
 10. Dat moet ieder voor zichzelf uitmaken🤔, die weg heb ik al zo vaak gereden, ook met n vrachtwaggel, op de juiste mo menten inhouden en weer op t gas samen met de minder te rijden kilometers, reed ik altijd liever de B213 dan via Osnabruck.
 11. De B213 is ook mautpfligtig, er staan blauwe hogere (soort) flitspalen om te checken of er maut betaald wordt. Deze 213 s nachts rijden, zal niet veel optrekken en remmen meer veroorzaken. S nachts rijden de vrachtwagens daar meestal ook 90 km/p uur. Een enkele brandstofpiloot zal zich wel aan de snelheid houden.
 12. Waren ze bang dat het over de houdbaarheidsdatum ging?
 13. Het ging toch in eerste instantie om de gekoelde drank? Of dat die langer hangt dan ligt of staat maakt mij niet uit, zolang de temperatuur maar goed genoeg is om te drinken.😊👍
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden