Spring naar bijdragen

dieselsnuivertje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  880
 • Geregistreerd

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Biografie
  teveel om op te noemen, te weinig om te vertellen
 • Locatie
  de achterhoek
 • Interests
  mijn vrouw, kinderen,kleinkinderen en 2 bouviers
 • Beroep
  ex internationaal chauffeur nu wao

Recente profielbezoeken

6239 profielweergaven

dieselsnuivertje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

213

Waardering in de gemeenschap

 1. Een T1 hing niet af van je bestemming, maar van het oorsprongsland van de goederen en of er al invoerrechten betaald waren. (dit alles niet om te corrigeren, maar om de informatie zo volledig mogelijk te geven)
 2. serieus: Met een Benelux 50 was je niet zo ver gekomen.😜
 3. dieselsnuivertje

  Scania

  Pas maar op dat ze de chauffeur niet een te zware belasting vinden....., maar _alain_ veel plezier en geluk met de nieuwe vrachtwagen. Het is in ieder geval geen MAN en weer eens wat anders.
 4. Aart Snijders heeft gewerkt bij Martens in Wijchen reed voor de Norfolk Line, bij Weijs (de blauwe) in Elst, bij Weijs (de rode) in Elst, bij Hegeman in Huissen en bij Derks in Bemmel. Het zullen de oudere chauffeurs zijn, die hem zouden kunnen kennen.
 5. dieselsnuivertje

  Aart Snijders

  D.D. 11 april 2021 is Aart Snijders overleden. Hij was en bleef, tot aan zijn dood, een vrachtwagenchauffeur in hart en nieren.
 6. dieselsnuivertje

  wist je dat

  Ut ken net (GRAPJE)
 7. nee, toch het is pas 31 maart..........................👀
 8. dieselsnuivertje

  Knutselen

  Misschien heeft ze wel tijd en zin?
 9. Maar misschien is de kwaliteit van leven in Denemarken wel beter dan in Nederland? Dat is niet uit te drukken in geld. Zolang Wijnand er een goed gevoel bij heeft zeg ik: vooral doorgaan zoals je nu doet. Maar dat geldt ook voor andere ingezetenen van landen buiten Nederland, die het goed naar de zin hebben. Hans
 10. dieselsnuivertje

  Ritje Helsingborg

  Om even ön topic"te blijven: Ik zie ze in Zweden bij -20 nog niet buiten hun matje uitrollen om met de neus in de wind naar Mekka te bidden. Maar, ik heb wel weer wat geleerd, door dit item te volgen.
 11. dieselsnuivertje

  Ritje Helsingborg

  Je wordt nog een keer een barre gaander👍 Maar, het is mooi dat je de kans krijgt om verschillende landen aan te doen/af te strepen. Persoonlijk zijn de scandinavische landen, mijn meest favoriete landen. Hans
 12. @Lientje: Dat is een keuze die je zelf maakt, wel of niet oppassen. Het lijkt leuk, maar op een gegeven moment kan het toch een belasting worden.
 13. Nou, Ger, ik persoonlijk vind dat het eten met stokjes, in de categorie buiten (of on)gewoon valt. Maar dat is mijn persoonlijke opvatting, tevens de manier van eten en de tafelmanieren vallen in mijn optiek ook in de categorie ongewoon, maar dat is mij ervaring met chinezen.
 14. dieselsnuivertje

  wist je dat

  die klimaatverandering, overal de effecten zelfs in medelhin
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden