Spring naar bijdragen

dieselsnuivertje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  879
 • Geregistreerd

Waardering in de gemeenschap

210 Excellent

Over dieselsnuivertje

 • Rang
  Bouvier des Flandres-Fan

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Biografie
  teveel om op te noemen, te weinig om te vertellen
 • Locatie
  de achterhoek
 • Interests
  mijn vrouw, kinderen,kleinkinderen en 2 bouviers
 • Beroep
  ex internationaal chauffeur nu wao

Recente profielbezoeken

6104 profielweergaven
 1. Aart Snijders heeft gewerkt bij Martens in Wijchen reed voor de Norfolk Line, bij Weijs (de blauwe) in Elst, bij Weijs (de rode) in Elst, bij Hegeman in Huissen en bij Derks in Bemmel. Het zullen de oudere chauffeurs zijn, die hem zouden kunnen kennen.
 2. dieselsnuivertje

  Aart Snijders

  D.D. 11 april 2021 is Aart Snijders overleden. Hij was en bleef, tot aan zijn dood, een vrachtwagenchauffeur in hart en nieren.
 3. dieselsnuivertje

  wist je dat

  Ut ken net (GRAPJE)
 4. nee, toch het is pas 31 maart..........................👀
 5. dieselsnuivertje

  Knutselen

  Misschien heeft ze wel tijd en zin?
 6. Maar misschien is de kwaliteit van leven in Denemarken wel beter dan in Nederland? Dat is niet uit te drukken in geld. Zolang Wijnand er een goed gevoel bij heeft zeg ik: vooral doorgaan zoals je nu doet. Maar dat geldt ook voor andere ingezetenen van landen buiten Nederland, die het goed naar de zin hebben. Hans
 7. dieselsnuivertje

  Ritje Helsingborg

  Om even ön topic"te blijven: Ik zie ze in Zweden bij -20 nog niet buiten hun matje uitrollen om met de neus in de wind naar Mekka te bidden. Maar, ik heb wel weer wat geleerd, door dit item te volgen.
 8. dieselsnuivertje

  Ritje Helsingborg

  Je wordt nog een keer een barre gaander👍 Maar, het is mooi dat je de kans krijgt om verschillende landen aan te doen/af te strepen. Persoonlijk zijn de scandinavische landen, mijn meest favoriete landen. Hans
 9. @Lientje: Dat is een keuze die je zelf maakt, wel of niet oppassen. Het lijkt leuk, maar op een gegeven moment kan het toch een belasting worden.
 10. Nou, Ger, ik persoonlijk vind dat het eten met stokjes, in de categorie buiten (of on)gewoon valt. Maar dat is mijn persoonlijke opvatting, tevens de manier van eten en de tafelmanieren vallen in mijn optiek ook in de categorie ongewoon, maar dat is mij ervaring met chinezen.
 11. dieselsnuivertje

  wist je dat

  die klimaatverandering, overal de effecten zelfs in medelhin
 12. Dat was bij een ex werkgever die kon het vaak nog spannender maken. Maar dit was in die tijd voor ritten TNT, daar was officieel het beleid, dat je je aan de uren moest houden, onofficieel kwam daar geen reet van terecht. Wat ik nog vergat te vertellen dat die weekendritten zonder zondagvergunning gereden werden.
 13. Zaterdagmorgen om 05.00 uur, ik stond nog in Northampton: De baas belt: wat ben je aan het doen? Ik: Ehhh dat weet je toch je plant zelf Jan. Hoelaat kun je in Duiven zijn? Ik: Ehhh als ik geladen ben zodadelijk dan kan ik een inschatting maken. Mooi dan kun je ff naar huis om wat te eten en te schijten en zorg ff dat je om 21.30 uur een oplegger aankoppelt bij de TNT voor Helsingborg, je weet dat je om 08.00 in Helsingborg moet staan. Ik: Ehhh nu wel Jan. En een prettig weekend, Zorg dat je zondagavond
 14. @HIT: verbied de verkoop van auto's en vrachtwagens, dan voorkom je dat men er overtredingen mee begaat.😉 Maar heel realistisch is dit niet, net zoals het verbieden van keukenmessen, omdat er ooit eens iemand mee doodgestoken is. Maar ik kan me indenken dat als je met "botsers"werkt, je op een gegeven moment redelijk gefrustreerd kunt raken van al die malloten die blind en doof lijken te zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden