Spring naar bijdragen

Willem V8

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    23
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Willem V8

  • Verjaardag 07-09-1984

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Willem V8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Die van Best ga ik ff proberen. Gist gaat over Calais, en dat is een risico dat ik niet durf te nemen...
  2. Heb me daar ingeschreven, we gaan het meemaken. Bedankt!
  3. Dat klinkt officieel, gelijk maar een profiel aangemaakt.
  4. Wat een pakkende titel! Weet er iemand nog goeie uitzendbureau's waar ik mij kan inschrijven? Liefst regio Zuid Holland, en mijn voorkeur gaat uit naar internationaal transport. Ik heb inmiddels al weer een aantal transportbedrijven aangeschreven, maar daar heb ik weinig geluk mee. Ik denk dat ik meer kans maak via een uitzendbureau. Ik sta nu ingeschreven bij Consolid maar die hebben even niks voor mij. Dus mocht er iemand nog een tip hebben. Bij voorbaat dank! Willem
  5. Nou, de kieperij heb ik maar even opgegeven, dat gaat 'm op dit moment gewoon niet worden. Ik heb inmiddels gesolliciteerd bij Post-Kogeko, hopelijk levert dat wat op. Thuis zitten is al helemaal niks.
  6. Het sollicitatie gesprek liep juist heel soepel, ik had er echt een goed gevoel bij. Alleen een opmerking toen ik daar binnen kwam bleef bij me hangen, de boekhouder daar, die eigenlijk over de vacatures ging, merkte op dat hij niet eens wist dat ze openstaande vacatures hadden. Ik had de week daarvoor de directeur aan de lijn, en ik denk dat het een niet goed uitgedachte solo actie van hem was. Aan de ene kant melde hij tijdens het gesprek al dat het rustig zou zijn van de winter, maar aan de andere kant, omdat ik dinsdag op gesprek was, en woensdag en donderdag al mee kon draaien op de vrachtwagen dacht ik toch dat ze wel iemand nodig hadden. Maar ik zie het ook wel positief, ik zie gisteren gewoon als een 'opfrisser' (omdat het al wat jaartjes geleden is dat ik de vrachtwagen heb gereden) en gelijk ervaring op een 6x6 opgedaan. Oh ja Peggel, gisteren waren we al om 16:00 op de oude maasweg.
  7. Nou dat was kort. Vandaag een daggie mee gereden met een van de chauffeurs, zelf een ritje gedaan, niks aan de hand. Om half zes opgebeld naar de baas met de vraag hoe laat ik morgen kan beginnen, hoef ik niet meer te komen (geen plek). Had nog niks getekend, dus ik kan weer gaan zoeken. Heel apart dit.
  8. Zo, dat is snel! Bedankt!
  9. Bedankt! Ik heb gelijk al een vraag, ik heb geen chauffeurspas, hoe kom ik daar aan of regelt mijn werkgever dat voor me?
  10. http://www.streetfire.net/video/big-truck-does-138-on-14-mile_72637.htm Dikke cat op volle toeren!
  11. Zo, morgen beginnen. Bedankt voor de reacties mensen!
  12. Het depot zit in de Botlek, dus ik neem aan van wel. Ik laat het nog weten hoe het gaat.
  13. Dinges & Peggel bedankt, gisteren gebeld (had ik dus al veel eerder moeten doen) naar de Jongh, vandaag teruggebeld en volgende week dinsdag een gesprek.
  14. Mwahaha zo ga ik het doen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden