Spring naar bijdragen

France Routiers

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1018
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over France Routiers

 • Verjaardag 24-07-1981

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

France Routiers's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Waardering in de gemeenschap

 1. Morgen vertrekken richting Bretagne! :)
 2. Zal ff kijken of filmpje kan erop krijgen van het weekend.. (als ik niet vergeet) Was een mooie leerzame dag! en zeker voor herhaling vatbaar!
 3. Als het de oude "Zuyderzeehut" is.. Is het eten daar wel te doen. Douche bij de buren ..??? Uhm.. Dat zou dan die douche van die sportzaal moeten wezen die er naast staat??? Ben daar vorig jaar keer geweest.. Moest daar bij een boer laden. Er is een kleine parking beschikbaar aan de andere kant van het grasveld. Tegen het water aan.
 4. France Routiers

  weer op pad

  Haha.. was ff kort maar krachtig. Allebei druk druk druk..
 5. Syme65 maandagavond in roncq zeker?? Samen met een collega die later aankwam? En vince.. Reed jij vrijdagmiddag op E17 richting kortrijk
 6. En mij vergeet je.. dinsdagochtend A27
 7. Morgen opt gemakje richting Nantes. F44. Vrijdag om 10h lossen.
 8. I now.. Maja.. Weet je wat ik denk.. Om het maar mee te spelen.. Ik denk dat jij op 1 januari ergens op een spaans strand ligt met een glaasje rode wijn erbij.. :) Wat heb ik nu gewonnen?
 9. Das waar ja.. Al is het vlees niet altijd slecht.. Maar het kan idd wel eens beter ja.
 10. Tis net een raad spelletje zo.. Allemaal blijven gissen ernaar.
 11. Cocoolkast van de week ergens.. weet nie meer waarzo.
 12. Bedankt adriaan.. maar die zijn weekend allemaal dicht.. sta nu net voor vannes in een dorpje met routier wat wel gewoon open is. Sta hier samen met een franse chauffeur.. op en top gezellig.
 13. Weet iemand iets die open is tussen rennes en ploermel? Romazy vind ik te vroeg.. breal sous montfort zegt dat tie morgen dicht is.. kan tot max aan ploermel komen.. st malo de bignon zit wel wat.. le cap vert, maar ken die verder ook niet. denk.. zal hier is een balletje opgooien voor tips. Sta nu net achter rouen..
 14. Jaaa... je haal mij net in bij vinkeveen???
 15. Het ene topic word gesloten.. Nu hebben ze hier weer een topic gevonden om ff steken onder water te geven!!!! Sommige van jullie zijn zo verschrikkelijk triest bezig.. En daarna de onschuldigheid spelen! Elite chauffeurs allemaal.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden