Spring naar bijdragen

KaaPee

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door KaaPee geplaatst

  1. Goed idee om 's met alles te gaan lessen. Poeh, als ik die filmpjes zie denk ik "zo wil ik dat ook graag kunnen!!" Zie al wel dat 't hier ook vooral om ervaring draait! En dat iedereen wel eens problemen heeft met achteruit rijden of een bochie. En dat ik vast wel 's zal vloeken achter 't stuur, omdat 't niet lukt!
  2. Oeps, ik had al wel gezocht, maar niet goed gezocht dus. Bedankt voor de info allemaal! Zal 't nog 's goed lezen en ook bij de rijschool 's vragen wat ze daar hebben. Dan 's kijken hoe 't met de financiën staat en weer lessen! Op naar 't "echte werk" groetjes, Klara
  3. Ik heb in september m'n C gehaald en rij nu op zaterdag op een bakwagen om ervaring op te doen. Ik heb dat 'papiertje' tenslotte niet voor niets gehaald. En zo kan ik mooi sparen voor E bij C. Ik weet alleen nog niet precies wat 't gaat worden met lessen; de aanhanger of oplegger. Iemand nog tips? Even afgezien van wat er bij 't bedrijf rijdt, waar ik op zaterdag werk. Aanhanger schijnt lastiger te zijn dan oplegger? Daarom zit ik er aan te denken om met de aanhanger te gaan lessen. Als ik dat kan, is de oplegger een 'makkie'. Maar misschien heb ik dat helemaal mis, ik hoor graag wat ervaringen!!
  4. @ Marcel; da's in Hoogeveen neem ik aan? Mag ik vragen waar dat is, of hoor ik dat wel bij 't uitzendbureau? @ Mark; bedankt voor de tip. 't is je wel bevallen bij DeliXL hoop ik? Enne, suc6 met wat je nu gaat doen. 't lijkt erop dat ik op zaterdag wel aan de bak kom en m'n ervaring kan opdoen.
  5. Oeps..... da's minder als 't zo afloopt. Nou, ik ga aan de slag met de tips die ik tot nu toe heb gekregen.
  6. @ Johan, bedankt! En ik zie dus dat P. Appel Hoogeveen geen bakwagens heeft, maar Marnix geeft nog wel wat andere mogelijkheden (Jaarsma had ik zelf niet aan gedacht). Bedankt voor jullie reacties, zal die bedrijven eens bellen/langs gaan. En hou jullie op de hoogte
  7. YES!! Vorige week ben ik geslaagd voor C en ik wil zeker ook nog verder voor CE, maar moet er eerst ff voor sparen. Ik wil heel graag ervaring op doen en kan niet wachten om te gaan rijden, daarom wil ik graag op zaterdag op een bakwagen aan de slag. Heb al wel een beetje rondgekeken, maar met alleen C kun je niet zo heel veel, er wordt vooral CE gevraagd. Heeft iemand nog tips over een bedrijf in omgeving Hoogeveen/Meppel/Emmen waar ik misschien aan de slag kan op zaterdag? Of nog andere tips voor het opdoen van ervaring??
  8. Hé Thiemo, gefeliciteerd met 't behalen van je 3 examens!! Veel plezier met de rijlessen! Heb vrijdag m'n 1e les gehad, was helemaal top!!
  9. Hé Thiemo, je zegt dat je VWO hebt en 't dus allemaal wel even zult doen (tenminste, zo komt 't over), maar ik zou er niet te licht over denken!! Verkeer verschilt niet veel van B-rijbewijs, maar techniek is nog wel lastig. Administratie is wel te doen, da's gewoon leren. Techniek ook wel, maar je moet 't ook wel een beetje snappen! Ik ben blij dat ik de papieren nu allemaal heb, nu op naar de praktijklessen. Suc6 en laat ff weten hoe 't gegaan is!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden