Spring naar bijdragen

Eagle82

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    27
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Eagle82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Mooi werk met die heistelling. Kan de machinist ff niet thuis brengen....leek mij de kraan van Ron, die je 124 pagina's terug erop had staan om vanaf de auto te heien. Aardig gasten van plomp.
  2. Rijden veel met palen, vloerplaten en barriers. Ken een aantal chauffeurs, leuke gasten. Weet niet of dit een sector is waar momenteel veel werk zit aangezien de bouw het moeilijk heeft. Maar ik zou zeggen, rij er ff langs en loop bij ze binnen, zo moeilijk zijn ze niet wat dat betreft.
  3. Eagle82

    Echt ver weg

    Super verhaal en foto's!!! Zit te genieten
  4. Ja het is een 420-er waar een 470 plaatje op zit
  5. De oplegger is hier idd niet splinternieuw, maar niet ouder dan 4/5 maanden, wat ik niet oud vind, in mijn beleving is het dan een nieuwe oplegger. Ik rij nu met een kanteljuk/klapschommel, ook niet nieuw haha, maar uit 2000, mee gereden bij mn oude baas, gekocht door mn huidige baas, dus na 2 jaar weer mn oude vertrouwde oplegger erachter, zal binnenkort wel ff een foto plaatsen.
  6. 470 plaatjes zijn los verkrijgbaar
  7. graag gedaan Als je nog meer wil weten......anytime ;-)
  8. Dat is geen domme vraag Karel, die bestaan immers niet, bij deze combinatie moet hij wel daar staan anders kom ik met mn "strepen" in de knoei, dat zijn de aangegeven hijspunten, om de paal aan te pikken, die moeten +/- in het midden van het juk zitten, te ver naar voor of achter of zelfs over je stophout, kan de paal breken. Ook de opleggers zijn niet meer wat het geweest is, bij maximaal schuiven is hij zn steun kwijt waardoor hij sneller doorbuigt. Deze foto's zijn genomen toen hij net nieuw was (de oplegger:ja:) hij staat nu bij maximaal schuiven al lang niet meer zo bol als toen, dus het moet denk ik ook een beetje inslijten. )
  9. Mijn trots Audi A8 4.2L V8 300 PK
  10. Ja klopt, dat ben ik met mn vroegere collega:ja: Thnks voor de complimenten
  11. Eagle82

    Wimke (Wim Essens)

    Veel sterkte en kracht voor alle betrokkenen! Rust zacht
  12. Eagle82

    Herfst ritje.

    Als je het niks vind, reageer dan niet
  13. Moet in eens denken aan wat je eerder in dit topic schreef. Paki's die een gat hadden gemaakt waardoor ze konden schijten. Lijkt me lekker om met je sterretje boven de weg te hangen met -60:stom:
  14. Eagle82

    Als dat maar goed gaat!!!!!!

    Ik denk dat dit het hele topic wel samenvat:ja: Wat een boer niet kent vreet ie niet en soms moet je dat ook zo laten:ok:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden