Spring naar bijdragen

Eagle82

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    27
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Eagle82 geplaatst

  1. Mooi werk met die heistelling. Kan de machinist ff niet thuis brengen....leek mij de kraan van Ron, die je 124 pagina's terug erop had staan om vanaf de auto te heien. Aardig gasten van plomp.
  2. Rijden veel met palen, vloerplaten en barriers. Ken een aantal chauffeurs, leuke gasten. Weet niet of dit een sector is waar momenteel veel werk zit aangezien de bouw het moeilijk heeft. Maar ik zou zeggen, rij er ff langs en loop bij ze binnen, zo moeilijk zijn ze niet wat dat betreft.
  3. Eagle82

    Echt ver weg

    Super verhaal en foto's!!! Zit te genieten
  4. Ja het is een 420-er waar een 470 plaatje op zit
  5. De oplegger is hier idd niet splinternieuw, maar niet ouder dan 4/5 maanden, wat ik niet oud vind, in mijn beleving is het dan een nieuwe oplegger. Ik rij nu met een kanteljuk/klapschommel, ook niet nieuw haha, maar uit 2000, mee gereden bij mn oude baas, gekocht door mn huidige baas, dus na 2 jaar weer mn oude vertrouwde oplegger erachter, zal binnenkort wel ff een foto plaatsen.
  6. 470 plaatjes zijn los verkrijgbaar
  7. graag gedaan Als je nog meer wil weten......anytime ;-)
  8. Dat is geen domme vraag Karel, die bestaan immers niet, bij deze combinatie moet hij wel daar staan anders kom ik met mn "strepen" in de knoei, dat zijn de aangegeven hijspunten, om de paal aan te pikken, die moeten +/- in het midden van het juk zitten, te ver naar voor of achter of zelfs over je stophout, kan de paal breken. Ook de opleggers zijn niet meer wat het geweest is, bij maximaal schuiven is hij zn steun kwijt waardoor hij sneller doorbuigt. Deze foto's zijn genomen toen hij net nieuw was (de oplegger:ja:) hij staat nu bij maximaal schuiven al lang niet meer zo bol als toen, dus het moet denk ik ook een beetje inslijten. )
  9. Mijn trots Audi A8 4.2L V8 300 PK
  10. Ja klopt, dat ben ik met mn vroegere collega:ja: Thnks voor de complimenten
  11. Eagle82

    Wimke (Wim Essens)

    Veel sterkte en kracht voor alle betrokkenen! Rust zacht
  12. Eagle82

    Herfst ritje.

    Als je het niks vind, reageer dan niet
  13. Moet in eens denken aan wat je eerder in dit topic schreef. Paki's die een gat hadden gemaakt waardoor ze konden schijten. Lijkt me lekker om met je sterretje boven de weg te hangen met -60:stom:
  14. Eagle82

    Als dat maar goed gaat!!!!!!

    Ik denk dat dit het hele topic wel samenvat:ja: Wat een boer niet kent vreet ie niet en soms moet je dat ook zo laten:ok:
  15. Ja die FTF ja die is al even weg hoor. Ze hebben toen heel de fabriek verbouwd, met een lopende band naar buiten toe, zodat ze het niet meer hoefde uitterijden. Udo en Frank, goude gasten en fijne collega's:ok: Kon er altijd goed mee werken!
  16. Hahaha mijn fout! Thanks voor het verbeteren:ok:
  17. Dames en heren, Ook zo benieuwd hoe het is om in Canada, USA, Australie en weet ik waar nog meer te rijden. Kijk eens op YTTtrucking.com klik op The List en bekijk hoe onze collega's hun werk doen. Mij kan je vinden onder Europe en dan Palentrapper. Enjoy:ok:
  18. Hey Corydon, Ik gebruikte een Kodak Zi6 met een handig klein standaardje met zuignap die ik dan op het dashboard plakte. Ideaal dingetje met usb aansluiting, dus filmen en dan plop in de pc:ok: en om de filmpjes te editten gebruikte ik Pinnacle Studio 14. Standaard is inmiddels overleden:eek: Als ik weer op de auto zit wil ik een iets grotere camera met een tripod. Zodat je de camera kan draaien om de omgeving te filmen met gebruik van een hendel. Wel zo veilig als vanuit de hand filmen:ja: Staan er genoeg op youtube vanuit jou hoek. Kijk ff op YTTrucking.com en dan op The List. Krijg je ze allemaal te zien, vanuit heel europa, canada en USA. Alwaysoffroad en Journey95 zijn aanraders:ok: Misschien een idee voor een aparte topic hierover:confused:
  19. Pit-beton, kwam ik altijd graag! Altijd ff een bakkie doen bij Anneke:ok: Dan ken je Udo? ook wel. Goud adresje:ja:
  20. @rob Ik ging er eigenlijk van uit dat je vrijgezel was, waarom weet ik ook niet:confused: Tuurlijk liggen de dingen heel anders als je een gezin heb. Je heb meerdere mondjes te voeren en meer verantwoording. Als dingen mis lopen is het makkelijker als je alleen ben, dan redt je je wel, maar met een gezin is dat snel moeilijker. Ik zou zeker ook mn tas kunnen pakken, ook gezien het feit dat ik vrijgezel ben. En het is zeker iets wat door mn hoofd spookt (zie Even Voorstellen) maar ik ben niet zo avontuurlijk dat ik hier van de 1 op de andere dag alles achter laat en weg ben. Ik ben meer het type van een bepaalde ingebouwde zekerheid. Ik ben niet het type Martin wat met een paar maanden ervaring naar noorwegen vertrekt en daar verder gaat. Respect!. Maar goed volgens mij gaan we een beetje of-topic. @candahenkie Ik sta niet in jouw schoenen dus ik kan niet voor jou beslissen. Ik weet wel dat je ooit voor een reden bent weg gegaan en ik denk dat die reden zich sneller als dat je denkt weer aan je laat zien als je terugkomt. Groeten Wijnand
  21. @rob J heb volgens mij overal gereden als ik dit forum een beetje goed gevolgd heb?! Canada, Kiwiland en Down Under. Ik denk dat hier zat mensen zijn die dit ook zouden willen doen!! En dan begin je nu over het feit dat ze wat meer moesten betalen???? De ervaring op zich zou voor mij al genoeg zijn! Dit werk doe je toch niet om er rijk van te worden, want dan moet je wat anders gaan doen. Als je in die landen gewoon je leventje kan leiden is het toch goed?! Je kan mij niet vertellen dat je als chauffeur in N.Z niet een normaal leven kan leiden qua kosten etc. En het is hier al vaker gezegt, het heeft met aanpassen te maken.....maar dit is natuurlijk mijn persoonlijke mening:ja: en geen persoonlijke aanval! Groetjes wijnand
  22. Ja dat volgt zeker mooi:ok: Leuk dat je de rest ook gelijk gekeken heb!
  23. Lossen R'dam - Laan op Zuid. Laden Schokindustrie - Zwijndrecht + Rijden onder begeleiding.
  24. Buizen lossen met de heftruck bij van Wees in Dordrecht,met het resultaat dat alle rongen en het kopschot krom waren. De schade werd direct gerepareerd in de werkplaats van van Wees, en de rongen die niet meer te repareren waren werden nieuw besteld en binnen een week bij onze werkplaats afgeleverd. Prima service van van Wees:ok: [ATTACH=CONFIG]19996[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]20002[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]19995[/ATTACH] Geinig!!! Is mn oude baas! Gezellig bij Jan in de garage:ok:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden