Spring naar bijdragen

EscargotFr

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  379
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

EscargotFr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

 1. Ach, hoe mooi, al die dappere chauffeursforum leden die het zelf zo goed kunnen...straks ook lekker voor €650 per maand je het snot voor de ogen vliegen want ja, Vallenduuk zegt dat het wel meevalt..... Of om er een Godwinnetje bij te halen: Colijn zei op 9 mei 1940: "mensen u kunt rustig gaan slapen, er is niks aan de hand"
 2. Maar gezellig hoor, wat liggen janken op onvrijwillig werklozen omdat de zorgpremies omhoog gaan. Wat dus hélemaal niks bijdraagt aan de staatskas, alleen maar aan de directeuren van de verzekeringsmaatschappijen, zorginstellingen en ziekenhuizen. Ik lees hier niks er over, dat wanneer je in de WW komt, je meteen je huis wel te koop kunt zetten omdat je na een jaar gewoon de bijstand in rolt. Dat je omdat je bruine ipv blauwe ogen hebt ontslagen kunt gaan worden. Dáár hoor je niemand over terwijl die dingen nog veel gevaarlijker zijn..
 3. Chauffeur valt in 3e schijf
 4. \Klopt. Op iedere straathoek komt een standbeeld van Jan Marijnissen, en op iedere blinde muur een levensgrote foto van Emile Roemer.
 5. Zorg eerst eens dat je droog achter je oren wordt, een vak leert en je je eigen broek op kunt houden jochie.
 6. Dan heb je het programma niet goed gelezen? Ok..de SP is voor hogere belasting voor de hogere inkomens zodat de lagere inkomens (chauffeurs, loodsmedewerkers bijv.) ietsjes ontlast kunnen worden. Solidariteit noemen we dat, zodat de lager betaalde iets meer kan van zijn geld, plezier krijgt in zijn werk omdat hij werkt om te leven ipv overleven, en dus produktiever is. Dat er dan een paar van die inklauwers gaan emigreren? So what, dan zijn we de ergsten hier tenminste kwijt. Ik begrijp sowieso al niet waar die piëteit voor de hoge inkomens (en dan vooral diegenen die maar graaien) vandaan komt bij de mensen met een normaal of laag loon..díe gasten hebben de economie juist vernield, door hen zitten er 500.000 mensen thuis op 70% van nét genoeg om niet dakloos te worden.. Tja, en dan Greet W...omringd door brievenbuspissers, kinderbedreigers en zwangere-vrouwen-meppers jat hij uit andermans programma wat goed bekt, en daarbij gooit ie er wat rascistische kreten bij.....heeft hélemaal niks bereikt terwijl de vorige regering aan zijn lijntje liep. Oh ja, toch wel...de wereldomroep opgedoekt.
 7. Ik heb de voorzet al gedaan bij de bond: men moet zich vantevoren opgeven, per aanwezige minimaal 1 kist bier, en we houden het in een op de slooplijst staand pand, gaan we na de tijd gezamelijk slopen...stukje teambuilding zeg maar en we gaan t-shirts verkopen: Geld vind ik niet belangrijk, met 16 verstralers en glimmende velgen zie ik liever 32dubbel waar ik zeik..... Ik schaam me weer eens voor de beroepsgroep waar ik deel van uit maak in ieder geval..
 8. Poolse chauffeurs op Nederlands gekentekende wagens...dat lijkt me niet zo heel moeilijke uitzoekerij...wat was de uitspraak in het geval Nico Mooij ook weer... en dan nog, wat moet er uitgezocht worden? De ontslagen chauffeurs kennen de opdrachtgevers, en zeker op plaatsen waar je veel komt valt er ook wel eens iets te ritselen met de mensen van de expeditie wanneer het om dit soort dingen gaat. Blijven hangen in de negatieve gedachte "het was niks, het is niks, en het zal ook nooit iets worden" levert zeker niks op. (ow verrek...het was realisme )
 9. TLN en KNV zijn gefuseerd, dat is dus lood om oud ijzer. Wat Alberto bedoeld, is dat de nieuwe CAO meer handgrepen biedt om deze praktijken tegen te gaan.
 10. Iemand werkzaam bij Roek. Het verhaal was inkrimpen, het vermoeden NL er uit PL er in. Het laatste klopt dus, vanmiddag zijn de eerste Polen op een Nederlands gekentekende auto vertrokken. @Alberto, CAO moet eerst nog Algemeen Verbindend Verklaard......... @routier, de bond is ingeseind. Maar dat kon niet eerder dan dat er bewijs was dat Dick Roek dit plannetje had bedacht.
 11. De opkomst in Soest was gewoon goed te noemen Angelique, en het heeft toen wel degelijk effect gehad. Nooit zal ik de zeer geërgerde blik van Leon Ceelen vergeten. Waarom het niks wordt met de chauffeurs en bonden? Simpel zat, mede op verzoek van de bonden is er niet meer gedemonstreerd bij CAO-onderhandelingen, ze zijn gewoon bang!!!!!!!!!!!
 12. Wat wil je ons nu eigenlijk vertellen? Want hier is weer geen touw aan vast te knopen. Hans Christian Andersen was trouwens een heel goeie sprookjesboek schrijver
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden