Spring naar bijdragen

ZoefZoef

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    62
  • Geregistreerd

Over ZoefZoef

  • Verjaardag 1 januari

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

ZoefZoef's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

6

Waardering in de gemeenschap

  1. Laat ik nou al zo'n voorgevoel hebben gehad dat jij achter Fred staat!! Gelukkig leven we in een democratie en is dat jou goed recht.
  2. Was per 31 oktober niet meer bij hem in dienst.
  3. ZoefZoef 6 Beantwoord: 7 minuten geleden Ik zal je voor zijn DOKUS!! Want ik begrijp dat jij zit ook lekker dicht bij "Dokter" Freddy!! Ik zou zeggen: laat je nog meer mooie verhalen op de mouw spelden door Freddepet: Maar begin altijd om een verhaal te checken, zeker als het van Freddy komt! en roeptoeter niet zomaar iets in het rond. Nou zoals je ziet, ik ben een open boek en heb geen geheimen en vertel zeker GEEN onwaarheden !! Er is maar één iemand die officieel kan en mag vaststellen of iemand ziek is en dat is nog steeds een arts en NIET een werkgever die het even niet uitkomt. Van weigering om een arboarts te bezoeken is al helemaal geen sprake, als denkt Fred daar anders over. Alle medewerking is toegezegd, zelfs een telefonisch consult! Ook de machtiging aan de arbodienst om bij mijn huisarts te informeren. Als zij dat dan niet doen ligt dat niet aan mij!! Waarschijnlijk heeft meneer de factuur niet betaald en dacht de arbo dienst, zoek het verder maar uit .
  4. Ik hoef en wil niet mijn "gram" halen, maar Freddy verteld niet de waarheid. Hij kan beter niets zeggen dan liegen. En nee, hij hoeft ons niet uitteleggen hoe en waarom hij failliet is, maar hij moet niet zo hoog van de toren blazen. Misschien dat hij jullie nog wel wil vertellen hoelang iedereen nog mee moet betalen een achterstallige pensioen premies!! Nog maar te zwijgen over achterstallig loon e.d. Maak je om mij maar geen zorgen, het UWV (en jullie als belasting betaler) betalen.
  5. Jij bent nog dommer dan dat ik al dacht!! Lezen is ook niet jou sterkste kant :"Was het niet jou dochter die de algehele dagelijkse leiding per juli heeft gekregen en jij je alleen nog ging bezig houden met personeel en "beleidszaken" Lijkt mij toch redelijk info die niet iedereen zomaar kan weten, zij was de nieuwe planner! Maar jij hebt al vaker blijk gegeven van het feit dat je een vriend van Freddy bent en regelmatig contact met hem hebt.
  6. Nu Freddeke wel likes kan geven maar verder niet reageert gaan we door naar de volgende ronde! Was het niet jou dochter die de algehele dagelijkse leiding per juli heeft gekregen en jij je alleen nog ging bezig houden met personeel en "beleidszaken" Beetje zware termen voor een bedrijfje met een stuk of 6 auto's waarbij jij zelf ook weer achter het stuur ging plaatsnemen omdat je het rijden zo graag deed! Had het niet iets met noodzaak te maken ? Voortschrijdend inzicht!
  7. Feit is dat Freddy zichzelf heel goed kent!!! Er worden door hem inderdaad een aantal dingen verteld die NIET kloppen. Beschuldig nou niet de het door jou o zo geliefde forum van onwaarheden, in de hoop dat een aantal waarheden nooit boven water zullen komen ! Als dat ei aan het stinken komt kun je het overal ruiken!!!! Dus Fred, vertel maar wie die planner was die de laatste tijd de telefoon opnam ? Ik ben benieuwd!!
  8. Wat ik niet begrijp is dat iemand die 20 jaar schadevrij gereden heeft, waarschijnlijk dus al die jaren beroeps chauffeur, en een rijk vakbond verleden heeft, nu een uitkering heeft die minder is dan de bijstandsnorm voor gezinnen. [TABLE=width: 614] [TD=bgcolor: #E5F0F9]Bijstandsnormen(nettobedragen per 1 januari 2013) [/TD] [TD=bgcolor: #E5F0F9]Per maand [/TD] [TD=bgcolor: #E5F0F9]Vakantietoeslag [/TD] [TD=bgcolor: #E5F0F9]Totaal [/TD] [TD=bgcolor: #E5F0F9]21 jaar tot AOW-leeftijd[/TD] [TD=bgcolor: #E5F0F9, colspan: 3][/TD] [TD=bgcolor: #E5F0F9]Paar [/TD] [TD=bgcolor: #E5F0F9]€1.255,86 [/TD] [TD=bgcolor: #E5F0F9]€ 66,10 [/TD] [TD=bgcolor: #E5F0F9]€ 1.321,96 [/TD] [/TABLE] *bron:Rijksoverheid.nl | Informatie van de Rijksoverheid
  9. Hardenberg en Belgie zijn broers, en hebben behalve dat niets met elkaar te maken. AJ in Haaksbergen in een zoon van die in Belgie en rijdt veel voor en in opdracht voor z`n vader. Aj heeft eigen werk naar Belgie en laadt veel terug bij papa.
  10. Neem me niet kwalijk, maar als je als ex werkgever met zoveel personeel nog niet weet waar en hoe je werk moet zoeken en de illusie hebt dat de sociale dienst je met open armen ontvangt met een zak geld den denk ik dat je niet MET zand hebt gespeeld maar er onder!
  11. ZoefZoef

    Assistent planner

    Oh,...Het is maar wat je correct betalen vind, persoonlijk vind ik D4 voor een ERVAREN internationaal chauffeur niet echt correct. Zeker niet bij weekend op weekend af. Het enige wat correct is is dat er niet al te veel gestreept wordt. En wat het verloop betreft : Oktober 2010, 20 man eruit, november 2010, 30 man er uit en alle auto`s in de schuur. Na de winter konden de meesten terug komen!..... je raad het al, tegen een lager tarief!
  12. Dat post werk is alleen nacht werk tussen sorteer centra, De auto die ze daarvoor gebruiken is een auto van een collega transporteur die de auto s`nachts niet gebruikt. Dit, in combinatie met een goedkoop poppetje achter het stuur, zal wel de reden zijn om voor de post prijzen te kunnen rijden.
  13. HST: Nationaal distriwerk C5, Internationaal D4 Code 95 zelf betalen, 3 weken weg (dus 2 weekeinden), 3 contracten :half jaar, jaar,anderhalfjaar (eigen ervaring) van Duijn: D5 maar heel veel strepen (van ex collega, en meerdere verhalen onderweg) Tanke : daar vertrekt nooit iemand dus nemen ze zelden nieuwe chauffeurs aan ( uitspraak Wim Tanke) J.P.Vis: E 5 (eigen ervaring 2010) Bosman : ? van Vliet : ? Kan Heisterkamp nog toevoegen D1 (eigen ervaring)
  14. Zal best mark, maar dan is het toch ergens verschrikkelijk misgegaan denk ik zo. Als je jezelf nu in allerlei bochten moet wringen met verschillende bv-tjes om aan het eten te blijven dan heb je het niet begrepen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden