Spring naar bijdragen

roel

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  536
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over roel

 • Verjaardag 02-04-1963

Converted

 • Biografie
  Vader van 3 kinderen
 • Locatie
  Zuid Drenthe
 • Interests
  Geen tijd voor...
 • Beroep
  Internationaal Tanktrotter

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

roel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

 1. Ooit geprobeerd een tuinstoel in een kastje te proppen??? Doe mij maar een tweede bed...
 2. Je kunt altijd nog dit bord achter de ruit zetten, dit is toch in iedere taal te begrijpen. Je staat overigens wel op een bewaakte parkeerplaats, er loopt ten slotte continu iemand rond de wagen
 3. Sinds twee weken de Navigon 70 premium met Trucknavigatie aan boord. Mediamarkt Hengelo heeft 'm gewoon op de plank liggen. Eerste week even wat spelen en proberen en back-up gemaakt. Na in het weekend een systeem update en kaart update gedaan te hebben was ik de opgeslagen bestemmingen kwijt. Dit schijnt te kunnen gebeuren met een systeem update, helaas kun je niet een gedeeltelijke back-up terugzetten (alleen je bestemmingen b.v.) De bijgeleverde zuignap-houder wil niet blijven zitten, dus de Navigon klantenservice gebeld: binnen twee dagen een (gratis) nieuwe houder thuisgestuurd gekregen.(die is eerder thuis dan ikzelf ) Nu rijdt ik dus rond met kaart Q1-2011. Tot noch toe ben ik erg tevreden over deze Navigon. Hoogte instelling stuurt me met huifoplegger keurig om een brug heen waar ik met een tankwagen wel onderdoor kan. (3.90m) ADR instellingen zijn een beetje erg algemeen, diverse gevaarlijke stoffen worden op één hoop gegooid waardoor je bv niet door de Westerschelde tunnel mag (volgens de navi dan) Kortom, net als vroeger....zelf na blijven denken....maar erg tevreden over de keuze tussen verschillende routes en de (gratis en Europese)TMC verkeersinformatie.
 4. ik zie de volgende posting al vóór me:
 5. Freddie, dan gaan wij toch samen aan de gang als verkeersregelaar/security in een deeltijdbaan van 12uurtjes per dag!! Mooi overuren maken en toch thuis slapen.
 6. Vanmorgen op Parkeerplaats “de kroon” bij Nieuwegein een gesprekje gehad met een agent van de KLPD die me vroeg of ik “vreemd volk” op de parkeerplaats gezien heb. Het blijkt dat in de ruime omgeving van Utrecht een bende actief is die een “jongedame” aan laat kloppen bij vrachtwagens met een uitnodiging om van haar diensten gebruik te maken (prostituee dus...) Deze dame verdooft je vervolgens en haar kornuiten roven de gehele cabine leeg. Ook heb ik een verhaal gehoord dat je 's nachts gewekt wordt met de smoes dat je dieseltank openstaat of een andere #@#%-smoes om je de deur te laten openen. Vervolgens wordt je beroofd. Dit komt voor op de A2 , A12 , A27 ver rondom Utrecht. Ziet iemand deze praktijken, neem dan direct contact op met de KLPD via 112. Men weet ervan en iedere melding kan helpen om deze bende te stoppen. Maak indien mogelijk foto's of schrijf kentekens op. Waarschuw ook je collega's!
 7. Is bekend Corné, maar het probleem(pje) is dat ik eerst nog even een apparaat moet hebben, en de "locals" leveren alleen de 70+ en niet de Premium-versie, die is toch echt vereist met de trucknavigatie.Vandaar de vraag.
 8. roel

  Politie niet mijn vriend.

  Is zo'n spycam aan de sleutelbos niet een ideetje bij dat "gesprek" op het bureau ?? Ik ben wel weer aan een goeie lachbui toe...
 9. Twee oplossingen voor de Ring:* Pauze maken vóór Antwerpen (dan hoef je niet op de vluchtstrook te "rusten") * Spycam (de gadget van Kingmax!) achter de voorruit mee laten draaien en later weer wissen als je levend de ring weer verlaten hebt. Zoals bij deze idioot die in de westerscheldetunnel in gaat halen en bij de uitgang niet omhoog komt...
 10. Ik heb gelukkig nog een ouderwetse schijventacho en daar zit 's nachts natuurlijk geen schijf in ; ideaal om even de wagen een paar meter te verzetten om een vrijkomende parkeerplek of een reiniging of laadplaats op te rijden. Daar zou ik ook een magneet voor gaan gebruiken, maar zeker niet om ongeregistreerd kilometers te maken. Als er ook maar iets gebeurt (ook buiten jouw schuld) ben je zo zwaar de klos, dat wil je niet meemaken. In ieder geval is een boete voor te lang rijden goedkoper dan betrapt te worden op fraude.
 11. Hoe ben je daar aangekomen? Rechtstreeks via Navigon besteld? De plaatselijke shops hier hebben namelijk alleen de "plus"versie zonder trucknavigatie in het programma.
 12. roel

  Vrachtwagen omgewaaid op A2

  Zodra ik de melding op de radio hoorde verwachtte ik al zo'n Duitse "Ecovolumecombi" te zien, en , ja hoor.... Bij windkracht 2 al aan de kant zetten en vastbinden aan een lantaarnpaal die dingen.
 13. lZou ook op de nieuwe '70' serie moeten werken, Iemand al ervaring mee? Ik zit er serieus aan te denken om deze navi. aan te schaffen. http://www.navigon.com/portal/nl/karten_services/funktionen/navigationsprofile/truck_navigation.html
 14. roel

  Natte bermen

  Hoe-dan-ook, een beetje geluk kan geen kwaad!! op de schouder?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden