Spring naar bijdragen

roel

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  536
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over roel

 • Verjaardag 02-04-1963

Converted

 • Biografie
  Vader van 3 kinderen
 • Locatie
  Zuid Drenthe
 • Interests
  Geen tijd voor...
 • Beroep
  Internationaal Tanktrotter

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

roel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

 1. roel

  forumgebruikers gespot

  Yep, nog heel hard geroepen op de bak maar ja.. Bij de volgende auto zit ook weer een bak en antenne, dus voor die paar maandjes laat ik het maar zitten. Vriendelijk zwaaien werkt gelukkig ook!
 2. roel

  forumgebruikers gespot

  Klopt, ik dacht al: eeehh Zeeman , wie is dat ookalweer... Dat duurde gelukkig maar kort! Jawel, waardeloze bak heb ik trouwens:zegtniets:Vlak daarvoor nog gespot door een Verduyn wagen in Sas van Gent (effe naam kwijt) Deze week ook EX-Bituumtrapper Pieter tegengekomen met z'n huifje.
 3. roel

  forumgebruikers gespot

  Wel altijd effe lezen, maar ook druk buiten het forum om.... Jaja op het laatste moment.... Net bovenop de aansluiting bij Eindhoven, Ik wist het ook niet helemaal zeker of jij het was!
 4. Ooit geprobeerd een tuinstoel in een kastje te proppen??? Doe mij maar een tweede bed...
 5. roel

  forumgebruikers gespot

  Es effe kijken, Renswoude,(vlak bij Woudenberg) Blauwe trekker(klopt) met tank,(klopt ook) Vaantje....(ja) Netjes op de weg letten....(doe ik altijd daarom zie ik meestal niemand) Klopt het plaatje links boven? Dat moet ik wel geweest zijn
 6. Je kunt altijd nog dit bord achter de ruit zetten, dit is toch in iedere taal te begrijpen. Je staat overigens wel op een bewaakte parkeerplaats, er loopt ten slotte continu iemand rond de wagen
 7. Sinds twee weken de Navigon 70 premium met Trucknavigatie aan boord. Mediamarkt Hengelo heeft 'm gewoon op de plank liggen. Eerste week even wat spelen en proberen en back-up gemaakt. Na in het weekend een systeem update en kaart update gedaan te hebben was ik de opgeslagen bestemmingen kwijt. Dit schijnt te kunnen gebeuren met een systeem update, helaas kun je niet een gedeeltelijke back-up terugzetten (alleen je bestemmingen b.v.) De bijgeleverde zuignap-houder wil niet blijven zitten, dus de Navigon klantenservice gebeld: binnen twee dagen een (gratis) nieuwe houder thuisgestuurd gekregen.(die is eerder thuis dan ikzelf ) Nu rijdt ik dus rond met kaart Q1-2011. Tot noch toe ben ik erg tevreden over deze Navigon. Hoogte instelling stuurt me met huifoplegger keurig om een brug heen waar ik met een tankwagen wel onderdoor kan. (3.90m) ADR instellingen zijn een beetje erg algemeen, diverse gevaarlijke stoffen worden op één hoop gegooid waardoor je bv niet door de Westerschelde tunnel mag (volgens de navi dan) Kortom, net als vroeger....zelf na blijven denken....maar erg tevreden over de keuze tussen verschillende routes en de (gratis en Europese)TMC verkeersinformatie.
 8. roel

  forumgebruikers gespot

  Oeps, daar ben ik idd geweest rond die tijd.... Sorry! Jaja , en dat rijdt maar vaantjes-loos rond....Ik had je net op tijd in de gaten.
 9. ik zie de volgende posting al vóór me:
 10. Freddie, dan gaan wij toch samen aan de gang als verkeersregelaar/security in een deeltijdbaan van 12uurtjes per dag!! Mooi overuren maken en toch thuis slapen.
 11. Vanmorgen op Parkeerplaats “de kroon” bij Nieuwegein een gesprekje gehad met een agent van de KLPD die me vroeg of ik “vreemd volk” op de parkeerplaats gezien heb. Het blijkt dat in de ruime omgeving van Utrecht een bende actief is die een “jongedame” aan laat kloppen bij vrachtwagens met een uitnodiging om van haar diensten gebruik te maken (prostituee dus...) Deze dame verdooft je vervolgens en haar kornuiten roven de gehele cabine leeg. Ook heb ik een verhaal gehoord dat je 's nachts gewekt wordt met de smoes dat je dieseltank openstaat of een andere #@#%-smoes om je de deur te laten openen. Vervolgens wordt je beroofd. Dit komt voor op de A2 , A12 , A27 ver rondom Utrecht. Ziet iemand deze praktijken, neem dan direct contact op met de KLPD via 112. Men weet ervan en iedere melding kan helpen om deze bende te stoppen. Maak indien mogelijk foto's of schrijf kentekens op. Waarschuw ook je collega's!
 12. Is bekend Corné, maar het probleem(pje) is dat ik eerst nog even een apparaat moet hebben, en de "locals" leveren alleen de 70+ en niet de Premium-versie, die is toch echt vereist met de trucknavigatie.Vandaar de vraag.
 13. Werkt ook perfect in Open-Office-Calc (alleen even de kolom uren "geldig" gemaakt) Ik vul al jaren een "logboek" in in een agenda, maar de uren uitrekenen ging handmatig. Nu zelfs de overuren en vooral vergoedingen kant-en-klaar op het scherm! Bedankt Dokus !!
 14. roel

  Politie niet mijn vriend.

  Is zo'n spycam aan de sleutelbos niet een ideetje bij dat "gesprek" op het bureau ?? Ik ben wel weer aan een goeie lachbui toe...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden