Spring naar bijdragen

barbabart

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    77
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

barbabart's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Een paar jaar geleden had een tuinbouwer ook eens zulke fratsen uitgehaald met een groep spanjaarden portugezen. Die mensen hebben nog een paar maandjes gewacht nadat de politiebescherming opgeheven was. Want de eerste maanden na de politiebescherming zijn mensen extra alert. Toen is die tuinbouwer een keer s avonds afgesneden. Hij had ribben in zn lijf die op 2 plaatsen of meer gebroken waren maar geen ribben die nog 100% heel waren. Ook waren er wat ventilatieopeningen tussen de ribben aangebracht. Volgens getuigen was die man door meer dan 40 man gelyncht. Ik praat dat niet goed. Maar als je graag andere culturen oplicht dan maak je ook andere culturen boos. Tevens: als door JOUW acties je kinderen niet meer naar school kunnen ben je niet alleen een slechte ondernemer maar ook een slechte vader. "Ik kon best goed leren maar ik kon niet veilig naar school door de bedrijfsvoering van mijn vader"... Het is gewoon wachten tot dit soort praktijken een keer gruwelijk uit de hand lopen!
  2. Hallo medeforummers. Ik ben op zoek naar een zaterdagbaan, in de regio brabant/limburg. Ik heb rijbewijs c en code 95 en ben breed geinteresseert. Het mag bijvoorbeeld horecabevoorrading zijn of een betonwagen. Ik woon zelf in Budel en zoek in de regio Tilburg Den Bosch Eindhoven Venlo Roermond Geleen Hasselt. Dus grofweg 75 km. Graag een bedrijf waar ik een langdurige arbeidsrelatie mee kan opbouwen. Heeft er iemand tips? Met vriendelijke groet Bart
  3. misschien slim om de regio erbij te zetten?
  4. Ik heb veel zwaar getatoeerde jongens gezien die met oude metalen rijden. Aangezien sita ook afvalverwerking is past het wel binnen je CV misschien.
  5. Nog even een passend muziekje voor Henk. Hoe ver issie nu?
  6. barbabart

    ritstaten

    Misschien kun je de originelen sowieso even kopieren bij het kantoor voor je ze inlevert. Dan heb je dat vast zwart op wit. Als er daarna nog afwijkingen komen kun je precies nagaan hoe of wat.
  7. barbabart

    LZV in actie...

    En ik net met de kerstgedachte dat de politie er is om je te "helpen" profi transportbegeleiding zou goedkoper zijn!
  8. Als je pa met een dieplader kranen vervoert dan denk ik dat de ADR gebruikt wordt om diesel voor die kranen mee te nemen?
  9. Tjonge jonge wat een hoop flauwekul. Het was inderdaad makkelijker als hij aan had gegeven op een .NL forum dat hij van .BE komt. Ik denk dat als je al ervaring hebt met zwaar materieel dat je dan beter kunt kijken of je het kunt leren in de praktijk. Zal veel goedkoper zijn. Er zal wel iemand moeten zijn die jou die begeleiding kan en wil geven.
  10. barbabart

    Ohhh, past het niet?

    Het was helemaal niet de bedoeling dat dit ding in het nieuws komt. Mijn zwaarlijvige schoonmoeder had nog ""discreet verpakken"" aangevinkt in de bestelgids! :D:D
  11. barbabart

    contractbreuk?

    Een goede kennis van me werkt in een ziekenhuis., Die wordt letterlijk 3 maanden met "vakantie" gestuurd en weet al in welke ploeg ze terug mag komen straks. Die werkt in een ziekenhuis in onze hoofdstad. Mijn ervaring is dat werkgevers in de transport gewoon keihard met hun personeel omgaan. Die 3 jaren regel wordt enorm misbruikt. De meeste werkgevers accepteren het dan ook als legitieme reden om te solliciteren bij hun. Als je baas jou geen vastigheid wil geven dan zijn er genoeg andere bazen waar je 3 jaarcontracten vol kan maken. Het is lullig dat het zo gaat/moet maar ik zou gewoon rustig een nieuwe job zoeken. Als de 3 jaar voorbij zijn bij je volgende baas kun je waarschijnlijk zo weer terug komen bij je oude baas.J Jammer dat de relatie tussen werkgever en werknemer zo moet. Dit is 2011 en er zijn vacatures genoeg.
  12. ik had een oefenboekje van Verjo met vragen en antwoorden. Hier kun je ideaal mee oefenen. Zodra je heel het boekje doorwerkt en minder dan 10% fout hebt dan zit je goed (Y). Lukt het niet kijk dan WAAROM het fout is, en doe het NOGMAALS. Zo ram je die theorie erin! Desnoods pak je e moeilijke hoofdstukken waar je veel fouten hebt nog ns extra.
  13. Gelet op bovenstaande zou ik dus ook voor de CMR kiezen. Ik denk dat je dan als bedrijf alleen maar professioneel overkomt. Men is bezig met een klein stukje software hier om zelf CMR met de computer te printen.
  14. Nederland heeft een heel luxe sociaal systeem en absurde wegenbelasting-bpm-brandstofprijzen. Als je in de bijstand zit wordt er nog een en ander aan vaste lasten en gemeentelijke heffingen kwijtgescholden. Een kwart van de beroepsbevolking zou zonder auto en zonder werk beter af zijn.
  15. Beste medeforummers. Mede dankzij jullie informatie enthousiasme en tips heb ik zojuist mijn rijbewijs C gehaald. Hartstikke bedankt allemaal!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden