Spring naar bijdragen

kleine crimineel

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    55
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door kleine crimineel geplaatst

  1. ja tijd zal het schelen ik ben nou zo,n 1,5 tot 2 uur bezig om een vollebak te laden en ze willen die tyd verkorten bij de sligro dus zal er toch een oplossing moeten komen, en daar integen zijn onze laad kleppen vaak kapot de motor enzo die zijn niet gemaakt voor een hele vrachtwagen te laden zeggen ze.
  2. Bij ons in Putten willen ze nou een dock gaan maken dat we alleen nog maar de onderkant met de klep moeten doen is maar 4x zakken en boven gelijk vloers en met een electrice pompwagen er in kunnen rijden zou niet weten hoe dat eruit komt te zien maar bij ons kenende zal wel 10 jaren plan worden
  3. Laat Willem maar lullen hij doet alleen maar z,n deuren open en krijgt geen koffie bij de klanten
  4. Bij ons is er geen dubbeldekker waar de achterkant onder niet beschadigt is
  5. Op deze aankomende bedrijfsauto RAI rijdt een city dubbeldecker rond van st vd brink met de Emte reclame en daarna gaat die in Putten rijden
  6. kleine crimineel

    Ongelukje met trein

    Nou even links en rechts kijken nou ja rechts niet meer want daar staat al een trein en kijken of je een collega in nood kan helpen
  7. kleine crimineel

    Ongelukje met trein

    vindt het wel raar dat de chauffeur die dit filmt niet uit stapt om te gaan helpen, maar rustig over de 27 mc blijft ouwe hoeren en lachen
  8. Deze chauffeur was gewoon een hollander en wat ik van de chauffeur in kwestie begreep al 43 jaar schade vrij gereden en dan in eens dit .
  9. je was iets eerder Marnix met dat ruimte maken
  10. Er wordt je volgens mij ook geleerd om ruimte te maken. Laatst in Oss moest ik ook rechts haaks een bocht om gebruikte ook het sorteer voor links af gast achter me toeteren ben uit gestapt en vroeg wat het probleem was. Zij tegen hem als ik je auto raakt ben ik een *** maar nu ik zo sta om netjes zonder schade een bocht te nemen ben ik ook een *** dus je doet het toch nooit goed.
  11. Wij hebben een klant als ik daar moet lossen blokeer ik 5 parkeerplaatsen ,wat doet de klant zet daar oranje pionen neer dat er niemand kan staan. De mensen halen gewoon die pionen weg en zetten de auto er neer nou ik ga dan niet voor zo iemand aan de kant.
  12. Ik rij zo'n 400 km per dag ik doe supermarktdistributie.
  13. Hier in Nederland gunnen ze je ook geen ruimte op de weg van de week weer ondervonden
  14. Bij die winkel ben ik niet geweest had geen breuk met de koffie
  15. Wat ik schreef bedoelde ik ook niet als een aanval ofzo. Ik zou het niet weten of er een hierachie is ,zeg maar zo zij moeten ook aan het einde van de maand hun handje op houden. En ik voel me echt niet meer en minder dan een andere chauffeur maar mischien denkt een andere er anders over Bij de c1000 en AH en Boni zitten ook ST vd Brink chauffeurs en die zijn echt niet meer dan ik . Dus ik denk dat we allemaal gelijk zijn.
  16. Er is niks mis mee om een EMTE trucker te wezen heb het er goed naar mn zin ,alleen hebben wij het niet zo goed voor elkaar als de AH wij moeten leveren tot over de eerst drempel . En appel levert alleen maar en wij nemen de embalage mee dat lijkt me ook lekker;)
  17. Dat was nog bij een Golf Filiaal en die is er niet meer bij Maar ik rij voor DC putten zie je daar mischien wel een keer als je fust moet laden
  18. Heb ik ook een keer gedaan is meestal ook geen succes die gasten weten niet waar ze moeten kijken. Had zelfs nog gezegt waar die moest opletten en liet me er zo tegen aan rijden, dus vertrouw daar niet teveel op zou ik zeggen:stom:
  19. Kan ook wezen dat de triangel wat te lang was heb daar ook eens een bekeuring voor gehad. dus betekende niet dat ik meer vracht kon mee nemen.
  20. Dan hebben ze geen puntig voorwerp meer nodig voor een gat in de tank te maken:banaan:
  21. Klopt helemaal wat je zegt als mijn werkgever ook iets kan overnemen doen ze dat ook en de medewerkers kunnen hopelijk allemaal aan het werk blijven.
  22. Je hebt helemaal gelijk ik heb altijd internationaal gereden rij nu 6 jaar nationaal in de winkeldistributie hoefde niet van mn penningmeester haha, maar wou zelf wat van de kids zien maar zou wel weer graag op het buitenland rijden en rara wat is mn leeftijd.........38 jaar dus wat jij zegt klopt wel iedergeval in mijn situatie:p
  23. Nou fijn dat de manager achter je staat ik heb een manager gehad die even vroeg of ik de auto aan de kant kon zetten voor een klant, heb toen gezegd waar de klant bij was als ik hem moet verzeten van jouw ga ik weg en krijg jij je spullen niet meer. Hij heeft daarna wel exuses aangeboden en heb gezegt dat hij dat nooit meer moet doen.Want als ik voor iedereen de auto aan de kant moet zetten ben ik gewoon een uur of langer later thuis, kreeg uit eindelijk wel gelijk van hem.
  24. Dat ga ik ook proberen heb van de week weer een half uur moeten wachten tot er iemand kwam om de auto te verzetten (ondertussen wel een bakkie gedaan)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden