Spring naar bijdragen

turboRoodkapje

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    323
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door turboRoodkapje geplaatst

  1. Als gevolg van.................???? De retailers van die "perfecte" betalers zijn.? (dacht van niet)
  2. Al het werk gaat gewoon door mááááárrrrr................ men wil goedkoop, goedkoper, goedkoopst.!! De politiek en banken werken daar uit eigenbelang gretig aan mee.!! Daarom gezonde bedrijven grondig kapot maken, failliet laten gaan en met kentekens + personeel uit de aller goedkoopste landen "doorstarten"! Goedkoopste landen alwaar een niet te vergelijken financieel sociaal vangnet bestaat en amper premiedruk en belastingdruk bestaat.!! Voorbeelden meer te over en we laten het gewoon gebeuren en wordt alleen maar erger.!! Waarom daar niet massaal als één "blok" er tegenin gegaan als zijnde één voor allen en allen voor één.??? Omdat men uit eigenbelang elkaar liever de tent uitvecht om de dikste wagen met toeters en bellen te verkrijgen.??? groetjes van het leukste party-eiland van de wereld.!!
  3. Geniet van 't leven want je bent er maar EVEN.!!
  4. Kan het me nauwelijks voorstellen, ben benieuwd naar de bewijsvoering van dit verhaal.!! Een eigenaar of verzekering benaderd in geval van een stranding een berger, spreken dingen af en naar ik aanneem ook de kosten en prijsvorming en die staat dan gewoon, kan je toch weinig aan rommelen lijkt me en als er extra kosten bij komen zal de berger toch echt met goeie argumenten en tekst met uitleg moeten komen.!!
  5. AB Texel is profiteur van schijnconstructies met volk uit lage-lonen-landen van het eerste uur.!! En ze weten zich beter uit de media te houden dan bijvoorbeeld van den Bosch, die hele zooi stinkt wat dat betreft meer dan een otter.!!
  6. ouwe foto Murphy........ en als jij AB Texel google ben je een dag lang zoet om van alles en nog erover te lezen en plaatjes te bekijken....
  7. AB Texel is een transportfirma die ook gegroeid is over de ruggen van "ons" en ziet er bijvoorbeeld zo uit als op plaatje,
  8. Die trailers zijn gewoon in de handel gekomen en waarschijnlijk kan je niet goedkoper aan een recente knappe trailer komen.! En dan zijn er ook een aantal waarmee retentierecht wordt uitgevoerd. Voordat die naam helemaal verdwenen is, is een kwestie van tijd maar dat er iets nieuws zal ontstaan zal me ook niet verbazen. Wetende dat Goes HandlingCargo gewoon nog bestaat en ook gewoon doorgaat en dat transport uitbesteden maar vooral samenwerking hebben gezocht met een transport bedrijf uit Druten waarvan de naam me effe ontgaat. (Kievits ofzo?)
  9. Wat is hier toch allemaal gaande??? Wéét waarmee je rijden gaat en METEN is WÉTEN.!!! En ik heb altijd een rolmeter van 5 meter bij, gekocht op de zwarte markt / bazaar in Beverwijk voor maar liefst een bedrag van €2,50.!!! Op een dag (Juli 2012) begonnen bij nieuwe werkgever (Shompie kent ze) want waar ik zat is inmiddels failliet. (Goes de Meern) Doe nu winkeldistributie en dat gebeurd normaal gesproken met standaard trailers, 13.60 met meestuur-as of met zg city trailer 10.,50.... Van de 35 wagens die we daarvoor gebruiken in Zaandam heb ik er 6 helemaal na-gemeten en de allerhoogste kwam op 3.94 en later met nieuwe banden op de trekker 4.01.!! .....en mijn god nog aan toe wat hebben diverse collega's er de slappe lach van gekregen..... We weten allemaal dat de Velsertunnel strak op 4 meter is met verscherpt toezicht, dan kies ik echt een aangepaste route en zó moeilijk is dat niet.! Volgende dag een dag (rooster)vrij en opeens: de vraag: hoe ben je naar Haarlem gereden want hij kan niet door de Velsertunnel en word daar nu door Rijkswaterstaat weggehaald en er volgt een dikke bekeuring..... Heb die schaterhard-lachende collega later aangesproken met de vraag: waarom gebeurd MIJ dat nooit.??? DUIDELIJK NU.??? antwoord:
  10. Stokslagen geven.!! Voor elke simpele lichte overtreding 2 stokslagen.!! Voor elke groffe overtreding 5 stokslagen.!!
  11. In het verleden (nog bij Moeijes) kreeg ik een mooie rit naar La Maddalena, proviand voor een Amerikaanse legerbasis, van Palau (Sardegna) naar porto La Maddalena was gewoon een veerpontje die elke 20 minuten heen en weer voer maar naar Sardinië was het de schuit van Livorno naar Olbia en die was wel ruim van te voor ingepland en geboekt en dat was geen pontje, dat was wel degelijk een echt schip urenlang onderweg! Ik denk dat de kortste boot daar naar toe vanaf Civitivecchia is maar vanaf Livorno scheelt je dat weer veel kilometers rijden. Daarnaast zou varen af Marseille ook een optie kunnen zijn. Alleen zelf zeg ik; waarom niet effe met...>
  12. turboRoodkapje

    Willem withoud

    vreselijk............
  13. zie hier de turboRoodkapje-residance
  14. Dat denk ik niet, dat weet ik zeker!! Ooppssss.!!!!!
  15. Venlo naar Milano is via CH verreweg de goedkoopste route maar daar zitten wat haken en ogen aan zoals T2 maken en nachtrijverbod in CH Venlo naar Trento is anders verhaal en dan ligt Brennerpaß wel voor de hand
  16. Het goede van de PVV is dat ze de dingen duidelijk bij naam noemen zonder er omheen te draaien. Alleen zwaar klote dat ze nooit met een oplossing komen en daarom heb ik nooit eerder op die partij gestemd, is nu de eerste keer. Uit de €U stappen wat de PVV wil is volgens mij ook geen oplossing maar effe flink wat tegengas op die zooi in Brussel vindt ik wel op z'n plaats. En je weet Ron, bij de Roodkapje's was en is er altijd al de smaak van de VVD geweest al moet ik zeggen dat ik steeds meer moeite krijg met de VVD en steeds vaker denk ik dat het in DenHaag al niet eens uitmaakt wat je stem want het liegen gaat ze daar makkelijker af dan het ademhalen.!!!
  17. het moge niet al te moeilijk raden zijn waar ik op gestemd heb............
  18. de hete angel zit vooral in de politiek! die maken het mogelijk dat er schijnconstructie onstaan met prijsvechten als doelstelling die maken het mogelijk dat je in Letland en Litouwen voor €80,= rijbewijzen met c95 bestuurderskaarten en id's kan kopen die verzuimen de opleidingen in oost €uropa serieus te contoleren op de toegevoegde waarde ervan Als dat nou eens strak werd geregeld had je ook al die rare dingen niet van dat wanneer iemand een afslag mist niet bij de volgende omdraait maar achteruit op de autosnelweg gaat rijden denk aan dat vreselijke ongeluk op de A15 Als de oost €uropese chauffeurs eerlijk betaald en eerlijk behandeld werden kwam het plegen van zelfmoord met de vrachtwagen als zelfmoordwapen niet voor Als de oost €uropese chauffeurs gezien werden als mens (want dat zijn ze echt wel) was het voor hun ook niet nodig om 2 á 3 maanden lang gedwongen van huis weg te zijn met amper mogelijkheid voor contact met thuis! Wij hadden het in de jaren 80 best goed bij de firma Stet in Castricum later Heemskerk Ron, maar wel was het zo dat je ervoor moest zorgen dat je werk in orde was! Als je te veel schade veroorzaakte kon je gewoon vertrekken! Kreeg je een conventionele combi niet vlot op z'n plek ging je er gewoon af en kwam je op een trailer en als dat dan ook niet ging was daar de uitgang! En dat weet jij net zo goed als ik Ron, er was wel wat tijd gegund om het te leren maar daar was niet alle geduld voor en dat is iets anders dan wat er in het oosten gebeurd, zo vanuit het niet zonder enige vorm van opleiding en onderricht zo in het diepe gegooid worden is wat daar gebeurd en wij kunnen dat niet oplossen maar de (corrupte) politiek kan dat wel maar die doen niks!!
  19. aan bepaalde privacy hecht ik weinig waarde maar ik trek wel een grens en mensen die mij kennen of weten wie ben kunnen mij heel simpel vinden in het social-media
  20. er zijn zelfs chauffeurs bedreigd met een mes af ander soort wapen om hun tankpas te laten gebruiken om een andere wagen (van de dieven) af te tanken! dat gebeurde bij onbemande tankstations die amper verlicht waren waarvan de camera's onbruikbaar of geblindeerd waren maar dat waren verreweg de goedkoopste pompstations waardoor die wel bezocht werden en daarom nam ik wel eens mijn trouwe vriend mee, dat deed werkelijk wonderen!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden