Spring naar bijdragen

DutchArt

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1534
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over DutchArt

 • Verjaardag 24-10-1949

Converted

 • Locatie
  Etten-Leur

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

DutchArt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Waardering in de gemeenschap

 1. DutchArt

  Gezocht: Bert Nijenhuis

  OPROEP Een kennis uit Texas vroeg me naar Bert Nijenhuis. Hij is/was chauffeur en in ieder geval tot 1997 woonachtig in Utrecht aan de Apollolaan (tot zijn scheiding). De kennis is nu 70+ en zou het fijn vinden nog eens kontakt te hebben met Bertus. Hij is vóór 1997 nog bij hem op bezoek geweest. Als iemand zou kunnen helpen hem te vinden zou dat heel fijn zijn.
 2. DutchArt

  Nieuwe trekker......

  Ziet er weer netjes uit! Alleen... er zitten allemaal zwarte vegen over...
 3. Prima wel.Ben ook op jouw You-Tube geabonneerd, dus ik hou je wel een beetje in de gaten.
 4. Fredy en Wilbert, gefeliciteerd. Zag dat maar toevallig, kom hier niet zo vaak meer...
 5. DutchArt

  'Didi's Vluchtstrook'

  Hey Didi (zal ik maar zeggen) Heb je lang niet gezien of gesproken! Ik schrik hier eigenlijk wel van. De laaste keer was je met een serieuze studie bezig tòch? zoals je weet zit ik in een soortgelijke situatie. Ik zou wel die studie doen in jouw geval. Naast de WIA uitkering kan je jezelf inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Bij de belastingdienst kan je vrijstelling voor BTW afdracht krijgen in het begin. Dat geldt tot een bepaald netto winst bedrag. Je zal er niet direct van kunnen leven, maar daar heb je je basis inkomen voor. (de WIA uitkering) Als je echt iets gaat verdienen moet je dat wel afdragen aan de WIA Maar het kan jaren duren voordat je echt iets overhoudt, dus tot die tijd zit je goed. Ik hoop weer eens iets van je te horen! Groeten, Cor.
 6. Wel een vreemde opmerking van Freddy. Dat mensen tegen Mark beschermd zouden moeten worden en hij geen doorstart meer zou mogen maken. Als alle zaken afgerond zijn, waarom niet? Als het faillisement enkel te wijten zou zijn aan ( slecht ) ondernemerschap, OK. Maar er is niets dat in die richting wijst. Er is ook niets dat lijkt op vreemde constructies o.i.d. Dus allemaal wat voorbarig gepraat wat mij betreft.
 7. hey Antoin, Mooie foto! En dat met een International Paystar in de takels. Zelfde cabine als de DAF NAT 2500.... Groeten, Cor.
 8. shit.. Dit is echt klote voor Mark. Sterkte gewenst! Kom hier niet zo vaak meer, maar dit raakte me wel echt. Je was echt goed op de hoogte overal van en dan toch nog.... De concurrentie uit het oosten zeker... In België vallen ze bij bosjes. Zelfs bedrijven die met Polen rijden. Hopelijk gaat het vanaf nu weer beter met jullie! (Al dan niet in het transport)
 9. DutchArt

  stuur aan de wilgen gehangen

  Die past bij jou niet voor de deur.
 10. DutchArt

  hoffelijkheid

  Wildzeiker? Overigens staat onder "Willem 0625.." 0 berichten... En die ene dan?
 11. Het toppunt van gladheid: Een paling in een emmer snot.
 12. Je zou eens moeten informeren bij een bedrijf dat veel rangeer werk heeft op eigen terrein. En dan via een uitzendbureau daar gaan werken. Dan doe je de meeste ervaring op. Aan/af koppelen; achteruit rijden... afmetingen van de combinatie... Succes!
 13. DutchArt

  Raad het plaatje

  best moeilijk. met die trede vooraan zijn het suïside deuren... Geen DAF A10 of Renault Gallion... DKW is ook te schuin... Ik zoek het dus wel in een lichte truck of bestelwagen. ... maar eens verder denken.... Of het moest een bus zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden