Spring naar bijdragen

DutchArt

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1534
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over DutchArt

 • Verjaardag 24-10-1949

Converted

 • Locatie
  Etten-Leur

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

DutchArt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Waardering in de gemeenschap

 1. DutchArt

  Gezocht: Bert Nijenhuis

  OPROEP Een kennis uit Texas vroeg me naar Bert Nijenhuis. Hij is/was chauffeur en in ieder geval tot 1997 woonachtig in Utrecht aan de Apollolaan (tot zijn scheiding). De kennis is nu 70+ en zou het fijn vinden nog eens kontakt te hebben met Bertus. Hij is vóór 1997 nog bij hem op bezoek geweest. Als iemand zou kunnen helpen hem te vinden zou dat heel fijn zijn.
 2. DutchArt

  Nieuwe trekker......

  Ziet er weer netjes uit! Alleen... er zitten allemaal zwarte vegen over...
 3. Prima wel.Ben ook op jouw You-Tube geabonneerd, dus ik hou je wel een beetje in de gaten.
 4. Fredy en Wilbert, gefeliciteerd. Zag dat maar toevallig, kom hier niet zo vaak meer...
 5. DutchArt

  'Didi's Vluchtstrook'

  Hey Didi (zal ik maar zeggen) Heb je lang niet gezien of gesproken! Ik schrik hier eigenlijk wel van. De laaste keer was je met een serieuze studie bezig tòch? zoals je weet zit ik in een soortgelijke situatie. Ik zou wel die studie doen in jouw geval. Naast de WIA uitkering kan je jezelf inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Bij de belastingdienst kan je vrijstelling voor BTW afdracht krijgen in het begin. Dat geldt tot een bepaald netto winst bedrag. Je zal er niet direct van kunnen leven, maar daar heb je je basis inkomen voor. (de WIA uitkering) Als je echt iets gaat verdienen moet je dat wel afdragen aan de WIA Maar het kan jaren duren voordat je echt iets overhoudt, dus tot die tijd zit je goed. Ik hoop weer eens iets van je te horen! Groeten, Cor.
 6. Wel een vreemde opmerking van Freddy. Dat mensen tegen Mark beschermd zouden moeten worden en hij geen doorstart meer zou mogen maken. Als alle zaken afgerond zijn, waarom niet? Als het faillisement enkel te wijten zou zijn aan ( slecht ) ondernemerschap, OK. Maar er is niets dat in die richting wijst. Er is ook niets dat lijkt op vreemde constructies o.i.d. Dus allemaal wat voorbarig gepraat wat mij betreft.
 7. hey Antoin, Mooie foto! En dat met een International Paystar in de takels. Zelfde cabine als de DAF NAT 2500.... Groeten, Cor.
 8. shit.. Dit is echt klote voor Mark. Sterkte gewenst! Kom hier niet zo vaak meer, maar dit raakte me wel echt. Je was echt goed op de hoogte overal van en dan toch nog.... De concurrentie uit het oosten zeker... In België vallen ze bij bosjes. Zelfs bedrijven die met Polen rijden. Hopelijk gaat het vanaf nu weer beter met jullie! (Al dan niet in het transport)
 9. Je zou eens moeten informeren bij een bedrijf dat veel rangeer werk heeft op eigen terrein. En dan via een uitzendbureau daar gaan werken. Dan doe je de meeste ervaring op. Aan/af koppelen; achteruit rijden... afmetingen van de combinatie... Succes!
 10. Pacton werkt gewoon verder na brand Door: Arjan Velthoven Gepubliceerd op 30 mei 2011 De ruim 100 medewerkers van trailerfabriek Pacton zijn maandag gewoon aan het werk gegaan na de brand van afgelopen vrijdag. De brand ontstond vrijdag door slijpwerkzaamheden van een externe firma bij de bouw van een nieuwe straalcabine. Dat veroorzaakte veel schade aan het dak, maar in mindere mate aan de productiefaciliteit, zo laat Pacton maandag in een verklaring weten. De brand heeft dan ook behalve afgelopen vrijdag geen directe productie-uitval veroorzaakt. Zoals het er nu naar uitziet zal de brand bij Pacton geen noemenswaardige levertijdverschuivingen tot gevolg hebben. Pacton verwacht deze week bijna haar normale productievolume te kunnen halen en binnen een paar weken ook alle schade aan het gebouw en machines te hebben hersteld. http://www.ttm.nl/nieuws/id29940-pacton ... brand.html
 11. ROOSENDAAL - Een vrachtwagenchauffeur is zondagmorgen overleden nadat hij tegen een flat was gereden in Roosendaal. De 57-jarige chauffeur raakte rond kwart voor elf van de weg af, toen hij onwel werd. Hij overleed later aan een hartaanval. Naast de man zat zijn 7-jarige kleindochter, die met de schrik vrijkwam. Het voertuig kwam op de Christiaan Huijgensstraat via een bloemenperkje tegen een klein balkon aan. Daardoor raakte de bestuurder uit Bergen op Zoom bekneld. De brandweer heeft hem uit de truck gehaald. Het slachtoffer werd ter plaatse gereanimeerd. Naar ziekenhuis Een traumahelikopter kwam ter plaatse, waarna hij met de ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. Hij overleed later enige tijd later. Bron: Omroep Brabant
 12. Ik heb op Marktplaats wel kunnen vinden wat ik zocht. Je moet wel veel geduld hebben trouwens.
 13. Аз не разбирам, дори не разбират
 14. Met betrekking tot die 2 jaar zou ik eerst eens bij andere uzb's gaan informeren. Randstad of Worktrans. Er zullen er wel meer zijn... Tja, het risico dat er iets misgaat zit er altijd in. Dan doet het UWV moeilijk. Maar wat wil je? Je moet toch een keuze maken. Persoonlijk denk ik dat dat nu wel zal meevallen omdat de economie weer goed aantrekt.
 15. DutchArt

  Peggel

  Hey Peggy... Gefeliciteerd! Nog vele jaren in goede gezondheid gewenst!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden